• Eigen werkplaats
  • 25 jaar ervaring
  • Alle disciplines in huis

Plameco dealer nr.1 van de Benelux

< Terug

Op 20 januari jl., tijdens de jaarlijkse Nieuwjaars borrel van Plameco Plafonds, is bekend gemaakt dat wij in 2011 voor de 3e keer op rij nummer 1 van de Benelux zijn geworden. Van de 45 dealers in Nederland en België had Fabritius Bouw & Interieur weer de hoogste omzet. Onze adviseur Dave Larue mocht de wisselbeker in ontvangst nemen. Het zal voor ons niet makkelijk worden om dit jaar weer als eerste te eindigen omdat de nummers 2 t/m 5 al hebben aangegeven er dit jaar alles aan te doen om die Limburgers van de eerste plaats te verdrijven. We gaan er in ieder geval weer flink ons best voor doen.

Fabritius Bouw & Interieur, Plameco dealer nr.1 van de Benelux

Op de jaarlijkse Nieuwjaars borrel van Plameco Plafonds werd bekend gemaakt dat wij in 2011 voor de 3e maal op rij de grootste van de Benelux waren afgelopen jaar.

Dankzij jaren lange ervaring en de grote kennis van onze plafondadviseurs konden wij deze titel ook dit jaar weer behouden.

Onze adviseur Dave Larue komt ook u graag een keer adviseren over het plafond dat het beste in uw interieur past.

Plameco Adviseur Dave Larue

 

Publicatiedatum 01/03/2012
Klanten aan het woord  Feedback Company
Bavel, van

Reviewscore 13.01.2024
Goede communicatie Prima werk geleverd

Jeurissen

Reviewscore 7.12.2023
PVC vloer gekocht. Sympathiek bedrijf. Concurrerende prijzen en top service. Passende oplossingen en geen vraag is teveel..... aanrader!!!!!

Els en Paul Hermans

Reviewscore 9.11.2023
Wij zijn zeer tevreden. Top medewerkers. Zij zijn klantvriendelijk, kundig en leveren uitstekend werk! Niets is teveel. Afspraken worden 100% nagekomen. Chapeau voor verkoop, management, planning, administratie en uitvoering.

Bekijk alle reviews