• Eigen werkplaats
  • 25 jaar ervaring
  • Alle disciplines in huis

Reviews

Feedbackcompany

Schrijf een review
 
 10 / 10    5

Heel fijne samenwerking, super kwaliteit geleverd, en met name Resi Sojavec was altijd zeer vriendelijk en mee denkend.

 10 / 10    Lilian frissen
24-07-2020
 
 9 / 10    5

Ik heb dit bedrijf leren kennen als zeer deskundig, klantgericht en uitermate nauwgezet. Goede voorbereiding voor de uit te voeren werkzaamheden. Afspraken worden correct nagekomen. Zeer bekwame monteurs met kennis van zaken. Zij werken heel gestructureerd en netjes. Echte vakmensen. Ben erg blij met de PVC vloer in hal en kamer. Dank voor al Uw goede zorgen! Dit bedrijf is echt een aanrader! Wil Sprokkel.

 9 / 10    Wil Sprokkel
22-07-2020
 
 10 / 10    5

prima bedrijf

 10 / 10    frijns
22-07-2020
 
 10 / 10    5

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf komen hun afspraken na denken met je mee klantvriendelijk en de werkmensen zijn perfect

 10 / 10    i. SAVELSBERG
20-07-2020
 
 10 / 10    5

Wij zijn enorm tevreden over onze nieuwe PVC-vloer. Duidelijke afspraken vooraf, die allemaal zijn nagekomen: het bedrijf neemt echt alle zorgen uit handen. Ondanks dat het tijdens het werk soms tegen zat, was geen moeite teveel om het op te lossen. Met name Ruben heeft zich als uitstekende vloerexpert ontzettend ingezet om een supermooi resultaat af te leveren: top man, compliment! Dit bedrijf is absoluut een aanrader!

 10 / 10    Richard en Brigite
17-07-2020
 
 10 / 10    5

Betrouwbaar bedrijf. Goede service. Fijne medewerker; Hassan. Van aankoop tot uitvoering keurige, eerlijke behandeling.

 10 / 10    mevr. Janssen
13-07-2020
 
 10 / 10    5

We zijn heel tevreden over ons nieuwe plafond op de badkamer. Van het begin tot einde wordt alles goed geregeld, prima afwerking en deskundige medewerkers. Maar ook heel vriendelijk personeel die naar afloop alles mooi opruimen.

 10 / 10    Jan de Bruyn
02-07-2020
 
 8 / 10    4

Een zeer goed bedrijf, die zijn afspraken nakomt, vakbekwame monteurs en die ik zeer zeker zal aanbevelen bij andere mensen.

 8 / 10    P. Buysers
30-06-2020
 
 10 / 10    5

Prima ervaring

 10 / 10    Wiel Eggen
29-06-2020
 
 8 / 10    4

Deskundige medewerkers met hart voor de zaak en de klant.

 8 / 10    Wim
14-06-2020
 
 10 / 10    5

Een goed bedrijf met het beste materiaal.

 10 / 10    Lassauw, r.
12-06-2020
 
 10 / 10    5

heel goed en fijn bedrijf. Hele mooie PVC vloer gekregen en goed afgewerkt met plinten. De trap is echt super geworden

 10 / 10    Andre Daalmeijer
01-06-2020
 
 8 / 10    4

Heel fijn bedrijf, ontzettende fijne en ervaren monteurs. Men denkt met de klant mee en geeft goed advies. We zijn heel tevreden!

 8 / 10    Carla Pluijmakers
28-05-2020
 
 8 / 10    4

Een goeie service met uitleg van materiaal en vakmensen in het leggen van pvc en het afmaken van de plinten rond om .

 8 / 10    Donners
27-05-2020
 
 10 / 10    5

Leuk bedrijf om zaken mee te doen. Goed personeel.

 10 / 10    Kuiper
12-05-2020
 
 2 / 10    1

0p zoek naar een nieuwe vloer 5 x op de zaak geweest waar we vriendelijk werden geholpen. Vloer uit gezocht en offerte laten maken , aangegeven dat we interesse hadden in de offerte ... maar worden ineens niet meer terug gebeld ... Dave belooft te bellen maar doet dat niet ... 1x oké... na 2de x zelf gebeld en voicemail ingesproken... Nu 2 weken later nog niks gehoord ... ONBESCHOFT GEDRAG

 2 / 10    Lex Goulooze
03-05-2020
 
 8 / 10    4

Goed bedrijf

 8 / 10    Eric Wessels
01-05-2020
 
 10 / 10    5

Geweldig resultaat. Vriendelijke vaklui, netjes gewerkt en vooral goed "meedenkend". Kortom; mooie vloer en dus heel tevreden.

 10 / 10    Hoop
01-05-2020
 
 9 / 10    5

We zijn zeer tevreden over onze pvc vloer. Het leggen van de vloer verliep prima en over de service zijn we ook zeer tevreden

 9 / 10    Klinkenberg
07-04-2020
 
 8 / 10    4

prima en duidelijke persoonlijke uitleg, ruime keuze in assortiment.

 8 / 10    Kinderdagverblijf Zoet
06-04-2020
 
 10 / 10    5

Een zeer positieve ervaring

 10 / 10    Geene
19-03-2020
 
 9 / 10    5

Wij hebben het bedrijf als zeer vriendelijk en duidelijk en vakkundig ervaren.

 9 / 10    M.Peulen
11-03-2020
 
 9 / 10    5

Betrouwbaar bedrijf met kundig personeel

 9 / 10    anonymous
07-03-2020
 
 10 / 10    5

De heren hebben hard gewerkt het resultaat is prachtig geworden.

 10 / 10    Gregoire
23-02-2020
 
 10 / 10    5

Zeer vriendelijk en deskundig personeel op alle afdelingen. Timmerman Maurice heeft recent en 2 jaar geleden bij ons gewerkt. Over hetgeen dat hij heeft gemaakt kun je een tank laten rollen! Oersterk. Hartelijke dank, ook aan de vloerleggers die 2 jaar geleden onze woonkamervloer hebben gelegd. Ook zij hebben uitstekend werk afgeleverd.

 10 / 10    Soltysik
22-02-2020
 
 9 / 10    5

Komen afapraken na. Goed gemonteerd

 9 / 10    anonymous
21-02-2020
 
 10 / 10    5

Netjes gewerkt, vriendelijk en vakkundig personeel ????

 10 / 10    Fam.Schoonbrood
03-02-2020
 
 10 / 10    5

Alleen maar lof. Een dikke 10. De mannen werken goed en heel erg nauwkeurig, zijn vriendelijk en behulpzaam. Maar de meeste lof gaat naar Resi van de planning en verkoop. Wat een top vrouw is dit. Dank jullie heel hartelijk voor de prachtige vloer en de geweldige afwerking????????

 10 / 10    Ria
31-01-2020
 
 10 / 10    5

Correct uitgevoerd op afgesproken tijd. Zeer tevreden.

 10 / 10    Hub Cremers
21-01-2020
 
 10 / 10    5

In een woord geweldig . Werk lui zijn ook 100% ben zeer tevreden.

 10 / 10    Jan Klomps
17-01-2020
 
 7 / 10    4

keurig volgens afspraak plafond geplaatst. Zelfs op de dag van plaatsing waren nog aanpassingen in overleg met de monteurs mogelijk.

 7 / 10    Maarten
12-12-2019
 
 7 / 10    4

Goed advies, komt afspraken correct na, prima vaklui. Een verzoek van de schilder: laat eerst de plinten aflakken voordat er tussen vloer en polint siliconekit wordt gespoten aangezien de lak niet dekt daar waar de kit zit. schilderen

 7 / 10    anonymous
06-12-2019
 
 10 / 10    5

alles perfect, goede monteuren weten wat ze doen (hout ze in eren)

 10 / 10    frank
05-12-2019
 
 9 / 10    5

Fabritius heeft 2 kasten op maat gemaakt die volledig voldoen aan mijn wensen.

 9 / 10    W. Daemen
05-12-2019
 
 9 / 10    5

Super!

 9 / 10    Shauny Vossenberg
04-12-2019
 
 10 / 10    5

Wij hebben op de badkamer en toilet een spanplafond laten monteren. Wij zijn er zeer tevreden over en bevelen dit vanaf nu iedereen aan! Nette, vakbekwame monteur!

 10 / 10    Michel Leinders / Lucienne Joosten
02-12-2019
 
 10 / 10    5

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de werkzaamheden, het maken van afspraken, de service van de medewerkers.

 10 / 10    T. Wetzels
29-11-2019
 
 10 / 10    5

Goede service, meedenkend en vriendelijke medewerkers

 10 / 10    Faassen
16-11-2019
 
 9 / 10    5

Top! Vakmensen, ben dan ook zeer tevreden!

 9 / 10    van Drongelen
16-11-2019
 
 10 / 10    5

Zeer deskundig. Goede kwaliteit wel prijzig.

 10 / 10    Hannie van den Hoorn
15-11-2019
 
 10 / 10    5

Zeer vriendelijk personeel ook aan de telf . 5 jaar na aankoop nog heel goede service. Correcte afspraken. zeer duidelijk wat je koopt en wat je krijgt .

 10 / 10    jma spijkers
28-10-2019
 
 10 / 10    5

Zeer goede kwaliteit van de vloer en oplossingsgerichte aanpak van de eigenaar ????

 10 / 10    Penders
19-10-2019
 
 8 / 10    4

Goed

 8 / 10    Ploum
11-10-2019
 
 10 / 10    5

professioneel en vakkundig advies en afgeleverd werk

 10 / 10    b Jacq Dohmen
04-09-2019
 
 10 / 10    5

Ben zo blij met de plafond . Mooi afgewerkt super

 10 / 10    Marleen Bouwels
03-09-2019
 
 8 / 10    4

Goede service bij offerte maken en leggen vloer. Slechte service bij maken afspraak om kras te beoordelen. Afspraak wordt afgezegd , tweede afspraak komt niemand op afgesproken tijd, bij telefonisch contact wordt gezegd dat er geen tijd is genoemd....vervelend en niet correct.

 8 / 10    Anoniem
28-08-2019
 
 10 / 10    5

Geweldig! Resultaat is zoals alle andere keren tiptop in orde. Kundige vriendelijke monteur en bij aankoop ook kundig advies ontvangen.

 10 / 10    Lardenoye
28-08-2019
 
 10 / 10    5

Verwachtingen overtroffen. Deskundig advies. Flexibel. Prima prijs-/kwaliteitsverhouding. Enthousiaste, betrokken medewerkers.

 10 / 10    Marjo Jansen
18-07-2019
 
 9 / 10    5

Een bedrijf met klantvriendelijke medewerkers waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Afwerking is gewoon top.

 9 / 10    Jos Schlössels
04-07-2019
 
 10 / 10    5

Prima werk geleverd door een erg vriendelijke vakman!

 10 / 10    Henk Konings
05-06-2019
Klanten aan het woord  Feedback Company
Lilian frissen

Reviewscore 24.07.2020
Heel fijne samenwerking, super kwaliteit geleverd, en met name Resi Sojavec was altijd zeer vriendelijk en mee denkend.

Wil Sprokkel

Reviewscore 22.07.2020
Ik heb dit bedrijf leren kennen als zeer deskundig, klantgericht en uitermate nauwgezet. Goede voorbereiding voor de uit te voeren werkzaamheden. Afspraken worden correct nagekomen. Zeer bekwame monteurs met kennis van zaken. Zij werken heel gestructureerd en netjes. Echte vakmensen. Ben erg blij met de PVC vloer in hal en kamer. Dank voor al Uw goede zorgen! Dit bedrijf is echt een aanrader! Wil Sprokkel.

Frijns

Reviewscore 22.07.2020
prima bedrijf

Bekijk alle reviews