• Eigen werkplaats
  • 25 jaar ervaring
  • Alle disciplines in huis

Reviews

Feedbackcompany

Schrijf een review
 
 10 / 10    5

Vakkundig en vriendelijk personeel

 10 / 10    Buckinx
22-10-2020
 
 10 / 10    5

Werkzaamheden naar volle tevredenheid afgeleverd

 10 / 10    M. Goessens
19-10-2020
 
 10 / 10    5

Uw firma heeft de PVC-vloer conform de afspraken keurig gelegd. De vakmensen waren bekwaam en vriendelijk. Ook het contact met de firma Fabritius verliep soepel en klantvriendelijk.

 10 / 10    Fr. Schlooz
15-10-2020
 
 10 / 10    5

trap bekleden en boor werkzaamheden

 10 / 10    Ronald
08-10-2020
 
 10 / 10    5

Zeer tevreden over dit bedrijf. Vanaf het eerste contact t/m het herstellen achteraf van een klein issue handelt iedere medewerker, zowel binnen- als buitendienst alles zeer correct en professioneel af. Komen afspraken na, bellen terug, kortom doen zich moeite voor de klant. Plafond is echt vakkundig en mooi gemaakt. Fabritius is een voorbeeld voor hoe een bedrijf moet functioneren!

 10 / 10    L. Biermans, Maastricht
08-10-2020
 
 9 / 10    5

Prima

 9 / 10    Prima.
07-10-2020
 
 8 / 10    4

spanplafonds gemaakt door deskundig personeel

 8 / 10    particulier
25-09-2020
 
 10 / 10    5

Zeer prettig en kundige vakmensen.

 10 / 10    Sterk
24-09-2020
 
 10 / 10    5

Goede service

 10 / 10    fabritius
13-09-2020
 
 10 / 10    5

Prettige informele klantenbenadering. Er word goed meegedacht over de plannen. Uitvoering door echte vaklieden die een mooi stuk werk leveren met goede materialen. Afspraken worden goed nagekomen.

 10 / 10    Thijs van Sloun
12-09-2020
 
 10 / 10    5

Een heel tevreden klant

 10 / 10    Nicole Silvertand
11-09-2020
 
 8 / 10    4

Goed

 8 / 10    Ivo Claassen
07-09-2020
 
 10 / 10    5

Zeer tevreden over de werkwijze (Ruben & Louis) en het uiteindelijke resultaat, 'n prachtige PVC- vloer.

 10 / 10    Ramon Duijsens / Bockstraat te Kerkrade
07-09-2020
 
 8 / 10    4

Vriendelijk personeel, die alles uit de kast halen om je als tevreden klant naar buiten te laten gaan. Goede aflevering, komen hun afspraken na

 8 / 10    Beste Houben
04-09-2020
 
 10 / 10    5

Goed meegedacht. Rekening gehouden met de cliënt. Strakke planning. Eindresultaat prima. Zeer tevreden.

 10 / 10    T.Essers
03-09-2020
 
 9 / 10    5

Top,to the point en echte professionals

 9 / 10    W.Geraedts
03-09-2020
 
 10 / 10    5

Zeer goede ervaring. Mooie pvc vloer laten leggen. Louis bedankt voor alles! Wij zijn er ontzettend blij mee.

 10 / 10    Fam. Mensch
27-08-2020
 
 10 / 10    5

goed en efficiënt bedrijf

 10 / 10    J.M. van Waardenburg
26-08-2020
 
 2 / 10    1

vaktechnisch kan ik over dit bedrijf niets zeggen,maar de afdeling verkoop is zeer onbetrouwbaar. verkoper thuis geweest en zou offerte uitbrengen. Maar niets van dit alles.Tot 2x toe kantoor gebeld en ik zou het meteen de dag erna ontvangen, maar zonder antwoord niets ontvangen. Veel tijd verloren bij onze bouw. Dus ik zou zeggen niet in zee gaan met Fabritius.

 2 / 10    L.Gulikers
09-08-2020
 
 10 / 10    5

Heel fijne samenwerking, super kwaliteit geleverd, en met name Resi Sojavec was altijd zeer vriendelijk en mee denkend.

 10 / 10    Lilian frissen
24-07-2020
 
 9 / 10    5

Ik heb dit bedrijf leren kennen als zeer deskundig, klantgericht en uitermate nauwgezet. Goede voorbereiding voor de uit te voeren werkzaamheden. Afspraken worden correct nagekomen. Zeer bekwame monteurs met kennis van zaken. Zij werken heel gestructureerd en netjes. Echte vakmensen. Ben erg blij met de PVC vloer in hal en kamer. Dank voor al Uw goede zorgen! Dit bedrijf is echt een aanrader! Wil Sprokkel.

 9 / 10    Wil Sprokkel
22-07-2020
 
 10 / 10    5

prima bedrijf

 10 / 10    frijns
22-07-2020
 
 10 / 10    5

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf komen hun afspraken na denken met je mee klantvriendelijk en de werkmensen zijn perfect

 10 / 10    i. SAVELSBERG
20-07-2020
 
 10 / 10    5

Wij zijn enorm tevreden over onze nieuwe PVC-vloer. Duidelijke afspraken vooraf, die allemaal zijn nagekomen: het bedrijf neemt echt alle zorgen uit handen. Ondanks dat het tijdens het werk soms tegen zat, was geen moeite teveel om het op te lossen. Met name Ruben heeft zich als uitstekende vloerexpert ontzettend ingezet om een supermooi resultaat af te leveren: top man, compliment! Dit bedrijf is absoluut een aanrader!

 10 / 10    Richard en Brigite
17-07-2020
 
 10 / 10    5

Betrouwbaar bedrijf. Goede service. Fijne medewerker; Hassan. Van aankoop tot uitvoering keurige, eerlijke behandeling.

 10 / 10    mevr. Janssen
13-07-2020
 
 10 / 10    5

We zijn heel tevreden over ons nieuwe plafond op de badkamer. Van het begin tot einde wordt alles goed geregeld, prima afwerking en deskundige medewerkers. Maar ook heel vriendelijk personeel die naar afloop alles mooi opruimen.

 10 / 10    Jan de Bruyn
02-07-2020
 
 8 / 10    4

Een zeer goed bedrijf, die zijn afspraken nakomt, vakbekwame monteurs en die ik zeer zeker zal aanbevelen bij andere mensen.

 8 / 10    P. Buysers
30-06-2020
 
 10 / 10    5

Prima ervaring

 10 / 10    Wiel Eggen
29-06-2020
 
 8 / 10    4

Deskundige medewerkers met hart voor de zaak en de klant.

 8 / 10    Wim
14-06-2020
 
 10 / 10    5

Een goed bedrijf met het beste materiaal.

 10 / 10    Lassauw, r.
12-06-2020
 
 10 / 10    5

heel goed en fijn bedrijf. Hele mooie PVC vloer gekregen en goed afgewerkt met plinten. De trap is echt super geworden

 10 / 10    Andre Daalmeijer
01-06-2020
 
 8 / 10    4

Heel fijn bedrijf, ontzettende fijne en ervaren monteurs. Men denkt met de klant mee en geeft goed advies. We zijn heel tevreden!

 8 / 10    Carla Pluijmakers
28-05-2020
 
 8 / 10    4

Een goeie service met uitleg van materiaal en vakmensen in het leggen van pvc en het afmaken van de plinten rond om .

 8 / 10    Donners
27-05-2020
 
 10 / 10    5

Leuk bedrijf om zaken mee te doen. Goed personeel.

 10 / 10    Kuiper
12-05-2020
 
 2 / 10    1

0p zoek naar een nieuwe vloer 5 x op de zaak geweest waar we vriendelijk werden geholpen. Vloer uit gezocht en offerte laten maken , aangegeven dat we interesse hadden in de offerte ... maar worden ineens niet meer terug gebeld ... Dave belooft te bellen maar doet dat niet ... 1x oké... na 2de x zelf gebeld en voicemail ingesproken... Nu 2 weken later nog niks gehoord ... ONBESCHOFT GEDRAG

 2 / 10    Lex Goulooze
03-05-2020
 
 8 / 10    4

Goed bedrijf

 8 / 10    Eric Wessels
01-05-2020
 
 10 / 10    5

Geweldig resultaat. Vriendelijke vaklui, netjes gewerkt en vooral goed "meedenkend". Kortom; mooie vloer en dus heel tevreden.

 10 / 10    Hoop
01-05-2020
 
 9 / 10    5

We zijn zeer tevreden over onze pvc vloer. Het leggen van de vloer verliep prima en over de service zijn we ook zeer tevreden

 9 / 10    Klinkenberg
07-04-2020
 
 8 / 10    4

prima en duidelijke persoonlijke uitleg, ruime keuze in assortiment.

 8 / 10    Kinderdagverblijf Zoet
06-04-2020
 
 10 / 10    5

Een zeer positieve ervaring

 10 / 10    Geene
19-03-2020
 
 9 / 10    5

Wij hebben het bedrijf als zeer vriendelijk en duidelijk en vakkundig ervaren.

 9 / 10    M.Peulen
11-03-2020
 
 9 / 10    5

Betrouwbaar bedrijf met kundig personeel

 9 / 10    anonymous
07-03-2020
 
 10 / 10    5

De heren hebben hard gewerkt het resultaat is prachtig geworden.

 10 / 10    Gregoire
23-02-2020
 
 10 / 10    5

Zeer vriendelijk en deskundig personeel op alle afdelingen. Timmerman Maurice heeft recent en 2 jaar geleden bij ons gewerkt. Over hetgeen dat hij heeft gemaakt kun je een tank laten rollen! Oersterk. Hartelijke dank, ook aan de vloerleggers die 2 jaar geleden onze woonkamervloer hebben gelegd. Ook zij hebben uitstekend werk afgeleverd.

 10 / 10    Soltysik
22-02-2020
 
 9 / 10    5

Komen afapraken na. Goed gemonteerd

 9 / 10    anonymous
21-02-2020
 
 10 / 10    5

Netjes gewerkt, vriendelijk en vakkundig personeel ????

 10 / 10    Fam.Schoonbrood
03-02-2020
 
 10 / 10    5

Alleen maar lof. Een dikke 10. De mannen werken goed en heel erg nauwkeurig, zijn vriendelijk en behulpzaam. Maar de meeste lof gaat naar Resi van de planning en verkoop. Wat een top vrouw is dit. Dank jullie heel hartelijk voor de prachtige vloer en de geweldige afwerking????????

 10 / 10    Ria
31-01-2020
 
 10 / 10    5

Correct uitgevoerd op afgesproken tijd. Zeer tevreden.

 10 / 10    Hub Cremers
21-01-2020
 
 10 / 10    5

In een woord geweldig . Werk lui zijn ook 100% ben zeer tevreden.

 10 / 10    Jan Klomps
17-01-2020
 
 7 / 10    4

keurig volgens afspraak plafond geplaatst. Zelfs op de dag van plaatsing waren nog aanpassingen in overleg met de monteurs mogelijk.

 7 / 10    Maarten
12-12-2019
Klanten aan het woord  Feedback Company
Buckinx

Reviewscore 22.10.2020
Vakkundig en vriendelijk personeel

M. Goessens

Reviewscore 19.10.2020
Werkzaamheden naar volle tevredenheid afgeleverd

Fr. Schlooz

Reviewscore 15.10.2020
Uw firma heeft de PVC-vloer conform de afspraken keurig gelegd. De vakmensen waren bekwaam en vriendelijk. Ook het contact met de firma Fabritius verliep soepel en klantvriendelijk.

Bekijk alle reviews