• Eigen werkplaats
  • 25 jaar ervaring
  • Alle disciplines in huis

Reviews

Feedbackcompany

Schrijf een review

Feedback Company
 
 10 / 10    5

Zeer tevreden. PVC vloer perfect gelegd. En zijn met raad en daad behulpzaam. Niets dan lof.

 10 / 10    Gielgens
Landgraaf
03-05-2022
 
 9 / 10    5

De ervaring is goed. Er wordt zorgvuldig gewerkt. Jammer dat de kitvoegen vergeten zijn. Mogelijk wordt dit nog aangepast.

 9 / 10    Frans van Bussel
Maastricht
01-03-2022
 
 10 / 10    5

Goed

 10 / 10    Tomesen
Stein
26-02-2022
 
 8 / 10    4

Goed kwaliteit maar dat mag ook wel voor die prijs.

 8 / 10    Frans m
Sittard
25-02-2022
 
 9 / 10    5

Zeer goed werk geleverd !! Spanplafond op badkamer en kast op maat in de hal.

 9 / 10    Sleebe arbeidsdeskundig adviesbureau
Maastricht
25-02-2022
 
 10 / 10    5

Super service

 10 / 10    E. Goossen
Merkelbeek
17-02-2022
 
 9 / 10    5

top werk afgeleverd. Precies conform afspraak. werkplek netjes opgeruimd achtergelaten.

 9 / 10    Maarten van den Eijnden
landgraaf
10-02-2022
 
 10 / 10    5

Van begin tot einde prima geregeld

 10 / 10    A.J.Fransen
Landgraaf
27-01-2022
 
 9 / 10    5

Onze ervaring met Fabritius is zeer goed.

 9 / 10    Roel van Kempen
Brunssum
26-01-2022
 
 10 / 10    5

Vakmanschap, accuraat, vriendelijk en gegarandeerd goed eindresultaat.

 10 / 10    nvt
Geleen
26-01-2022
 
 9 / 10    5

Fabritius heeft goed werk geleverd. Maurice en Roel denken goed met je mee. Resi heeft gezorgd voor een perfecte planning.

 9 / 10    Tomesen
Stein
09-01-2022
 
 10 / 10    5

Fabritius denkt goed mee. Nadat onze vloer door de wateroverlast in Valkenburg geheel er uit moest tot op de vloerverwarming en er letterlijk wat hobbels op de weg kwamen hebben zij gezorgd voor een prima oplossing. Onze nieuwe PVC vloer ligt inmiddels en is prachtig!

 10 / 10    Nicole van de Schoot
Valkenburg
03-01-2022
 
 10 / 10    5

Heeft bij mij de raamdecoratie geleverd, een afscheidingsgordijne, een ombouw om de trap gemaakt (met TV Wall en open haard) en een spanplafond geplaatst. Geweldige service vanaf het plannen tot aan de oplevering. In alles meegedacht vanaf stap. Kwam er tijdens de uitvoering een probleem naar boven dan werd dat smooth weg gewerkt.

 10 / 10    Perry Haan
Landgraaf
12-12-2021
 
 9 / 10    5

Top, vakmensen, zeer tevreden

 9 / 10    Kreutz
Geleen
11-12-2021
 
 7 / 10    4

Prima bedrijf!

 7 / 10    Frank
Bocholtz
09-12-2021
 
 10 / 10    5

goed werk geleverd

 10 / 10    marion
elsloo
09-12-2021
 
 10 / 10    5

Voor het offerte-traject heb ik duidelijk advies gekregen over de vele mogelijkheden, waarbij ook het uitbesteden van het hele project tot een van de mogelijkheden hoorde waar ik gebruik van heb gemaakt. Werkzaamheden zijn heel netjes uitgevoerd, medewerkers waren heel correct en klantvriendelijk. De communicatie over o.a. planning en uitvoering verliep heel vlotjes.

 10 / 10    S. Brouns
Stein
02-12-2021
 
 10 / 10    5

Absoluut vakmensen. Duurt af een toe wat voordat je contact hebt; hebben het niet voor niets druk. Zeer tevreden over al het geleverde werk. Daarom ook zeker aan te bevelen.

 10 / 10    Wil Fleurkens
Landgraaf
14-11-2021
 
 9 / 10    5

Er is in de woonkamer een parketvloer in visgraat gelegd. Dit is zeer vakkundig en met heel veel aandacht en zorg voor de hoekjes en rondjes gebeurd. De medewerker van Fabritius, Hassan, is bijzonder vriendelijk en ijverig en doet alle moeite om een top-eindresultaat te bereiken.

 9 / 10    Monique Thomas
Kerkrade
12-10-2021
 
 10 / 10    5

Er was een probleem ontstaan met de onlangs bij ons gelegde pvc vloer waarvoor Fabritius niet de boosdoener was maar de aannemer. Er zat een grote barst in de dekvloer die klungelig was dichtgesmeerd. Toen de vloerverwarming zijn werk moest doen kwam het euvel tevoorschijn De aannemer was er gauw klaar mee en die verwees ons naar Fabritius. Nader onderzoek leerde echter dat de fout wel degelijk bij de aannemer lag. Fabritius wilde de klant niet het slachtoffer laten worden van een welles nietes spel en heeft zonder morren de dekvloer gerepareerd en de beschadigde lamellen vervangen door nieuwe. Zou ik dit bedrijf aanbevelen wordt er dan gevraagd. Van harte dus! Lees volledig +

 10 / 10    Bas Hendrix
Sittard
24-09-2021
 
 10 / 10    5

Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe vloer kwamen mijn vrouw en ik uiteindelijk bij Fabritius terecht. Hier hadden we direct een goed gevoel. De ontvangst, de uitleg en het advies sprak ons aan. Er werd een afspraak gemaakt wanneer dhr. Ron Goessens zou komen kijken en op meten. Tevens konden wij voldoende proefmonsters, zelfs diverse keren, mee naar huis nemen en thuis rustig beslissen. Wij kregen een offerte en na goedkeuring werd een afspraak voor montage ingepland. Dit was weliswaar bijna 3 maanden later maar dat is in deze tijd door de drukte overal. De montage verliep vlot en deskundig volgens afspraak. Al bij al zijn wij zeer tevreden en geven wij het Fabritiusteam een dikke voldoende. Henk en Marlies L'Ortye Lees volledig +

 10 / 10    Prive
Weustenrade
24-09-2021
 
 10 / 10    5

Helemaal perfect , alles keurig met Ron geregeld, in alles meedenkend, Ruben netjes gelegd en afgewerkt. in alles ZEER tevreden

 10 / 10    Theo.
NEERBEEK
21-09-2021
 
 10 / 10    5

Wat een super bedrijf, zo perfect geregeld nadat mijn man wegens plotselinge medische problemen de verbouwing zelf niet kon afhandelen. Dave regelde alles tot in de puntjes en alles was op tijd klaar toen de nieuwe keuken kwam.

 10 / 10    Fam. Gardeniers
Bocholtz
19-09-2021
 
 10 / 10    5

Geweldige service, zelfs als je na lange tijd een probleem(pje) hebt Ron, super bedankt !

 10 / 10    Bep en Ton Welzen
Hulsberg
15-09-2021
 
 9 / 10    5

fijne service. goede werknemers.

 9 / 10    Wilting
Limbricht
13-07-2021
 
 10 / 10    5

Bij het zoeken naar een PVCvloer kwamen we uit bij Fabritius . Ze gaven ons een prima advies en na het uitzoeken is de vloer na volle tevredenheid gelegd. Het ziet er super uit . Keurig netjes afgewerkt en je kunt zien dat André een vakman is met plezier in zijn werk. Een top bedrijf.

 10 / 10    Sylvia en Frans
Born
09-07-2021
 
 8 / 10    4

Goed advies over de keuze van onze vloer en goed in contact gebleven over levering en planning. Heel tevreden over het mooie eindresultaat!

 8 / 10    Renee Schroeder
Herkenbosch
07-07-2021
 
 10 / 10    5

We hebben een aantal jaren geleden ook een Plameco spanplafond in de badkamer en het toileit laten installeren door Fabritius bouw & interieur. Over het resultaat waren wij zeer tevreden. Derhalve hebben wij nu weer besloten om door dit bedrijf een Plameco spanplafond in badkamer en toilet te laten maken. Thans zijn wij wederom zeer tevreden over het resultaat. De monteur Maurice werkt zeer secuur, en is een vakman puur sang.

 10 / 10    B. Voncken
Kerkrade
01-07-2021
 
 10 / 10    5

Wat kan ik zeggen wat er al niet voor positiefs gezegd is over Fabritius Bouw & interieur. Ook wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf. Resi is een van de drijvende krachten die 3 opvallende eigenschappen heeft die gunstig uitpakken voor de klanten. Zij heeft kennis van zaken, zij is efficiënt en last but not least, zij is geduldig. Maar ook voor de mannen die de pvc vloer hebben gelegd wil ik de loftrompet steken. Zou ik bij een eventuele volgende gelegenheid weer bij Fabritius aankloppen? Reken maar van Yes. Bas Hendrix Lees volledig +

 10 / 10    Bas Hendrix
Sittard
30-06-2021
 
 10 / 10    5

Ze leveren uitstekend werk en het personeel is zeer kundig. Ze hebben voor elk probleem een keurige oplossing.

 10 / 10    Frans
Born
30-06-2021
 
 10 / 10    5

Uitermate tevreden over Fabritius Bouw en Interieur. Dank aan dhr. Ron Goessens voor het deskundig advies , de goede begeleiding en de prettige contacten. Dank aan de monteur voor het bekwaam aanbrengen van de vitrage. Dit bedrijf is echt een aanrader!

 10 / 10    Wil Sprokkel
Heerlen
30-06-2021
 
 10 / 10    5

Aantal jaren terug heeft men de woonkamer aangepakt. Vloer, plafonds, muren etc.. Dit heeft men perfect uitgevoerd vandaar hun gevraagd om nieuwe plafonds te plaatsen in badkamer en toilet. Ook dit weer tot volle tevredenheid. Met name Maurice krijgt van mij een 10 +

 10 / 10    Rene Meijs
Landgraaf
22-06-2021
 
 8 / 10    4

Strak geregeld met een strak resultaat!

 8 / 10    Joost Hack
Limbricht
22-06-2021
 
 8 / 10    4

Vakkundig en vriendelijk

 8 / 10    Thomassen
Elsloo
21-06-2021
 
 10 / 10    5

Afspraak is afspraak en TOP Service & Montage

 10 / 10    MeteoParkstad.nl
Kerkrade
21-06-2021
 
 10 / 10    5

Hoge kwaliteit en service niveau en het perfect nakomen van afspraken

 10 / 10    Marcel Houben
Oirsbeek
14-06-2021
 
 6 / 10    3

de uitvoerders,in deze de monteurs ,gaan in ieder geval voor kwaliteit. dat kan ik over de benadering van uw bedrijf naar de klant niet zeggen. vraagt meer toelichting

 6 / 10    de bruijn lgmh
heerlen
14-06-2021
 
 8 / 10    4

Fijn advies en hulp bij keuze vloer. Prima service. Aardig en behulpzaam personeel.

 8 / 10    Anja Augustus
Beek
31-05-2021
 
 10 / 10    5

Top service, mooi resultaat, klant gericht. Uiterst tevreden!!!!

 10 / 10    Roel
Schinnen
19-05-2021
 
 10 / 10    5

Wij zijn uiterst tevreden over Fabritius Bouw & Interieur. We kochten een pvc-vloer voor ons appartement alsmede duettes voor de ramen. We werden prettig en deskundig geholpen door Resi en Ron. Jammergenoeg kon, door omstandigheden buiten “schuld” van Fabritius, de gekozen vloer niet geleverd worden. Werd echter keurig opgelost!! Ook het leggen van de vloer en plaatsen van de duettes gebeurde goed en deskundig door o.m. Raymond, Ruben en Roel. De medewerkers waren bovendien erg vriendelijk en behulpzaam. Na het leggen van de vloer ontdekten we een vrij grote vlek. Nadat we een en ander hadden doorgegeven werd dit snel en vakkundig opgelost. Complimenten voor dit bedrijf dat we van harte aanbevelen. Lees volledig +

 10 / 10    Wim Hillen
Sittard
11-05-2021
 
 10 / 10    5

Goed service, van offerte tot montage.

 10 / 10    Anoniem
Gulpen
05-05-2021
 
 8 / 10    4

Goed en proper

 8 / 10    Palmen
Brunssum
13-04-2021
 
 10 / 10    5

Een paar jaar geleden hebben wij een aantal plafonds door Fabritius laten plaatsen. Dat is destijds naar alle tevredenheid gebeurd. Het was voor ons derhalve vanzelfsprekend dat wij nu de resterende plafonds ook door Fabritius zouden laten maken. Wederom hebben zij uitstekend werk verricht en zijn wij 100% tevreden. Klasse werk geleverd.

 10 / 10    Math & Anita Schopen
Eygelshoven
13-04-2021
 
 10 / 10    5

Goed

 10 / 10    H van den Heuvel
Brunssum
13-04-2021
 
 10 / 10    5

20 jaar geleden ook reeds voor dit bedrijf gekozen.(andere naam) Een betere reclame kan ik niet geven!!!!!

 10 / 10    Wiel Bongers
Landgraaf
17-03-2021
 
 10 / 10    5

Fijn bedrijf met goed advies en vakkundig personeel

 10 / 10    Craenmehr
Sittard
17-03-2021
 
 10 / 10    5

Fantastisch

 10 / 10    Ria
Munstergeleen
16-03-2021
 
 10 / 10    5

Uitstekend! Goede voorbereiding. Betrouwbare planning. Uitstekende uitvoering. Prachtig resultaat.

 10 / 10    Michel Rompelberg
Maastricht
10-03-2021
 
 8 / 10    4

goed

 8 / 10    Haar ter J.A.N.
Schinnen
03-03-2021
 
 9 / 10    5

Perfecte service, top!

 9 / 10    Kuijpers
Sittard
02-03-2021
Klanten aan het woord  Feedback Company
Gielgens

Reviewscore 3.05.2022
Zeer tevreden. PVC vloer perfect gelegd. En zijn met raad en daad behulpzaam. Niets dan lof.

Frans van Bussel

Reviewscore 1.03.2022
De ervaring is goed. Er wordt zorgvuldig gewerkt. Jammer dat de kitvoegen vergeten zijn. Mogelijk wordt dit nog aangepast.

Tomesen

Reviewscore 26.02.2022
Goed

Bekijk alle reviews