9.2 / 10
  
   Openingstijden showroom Maandag - Vrijdag 10:00-17:00u Zaterdag 10:00-16:00u

Reviews

Feedbackcompany

Jansen
17/07/18

De vakmensen werken nauwkeurig en netjes; prima service!!

J. Jetten
16/07/18

Goede uitleg en informatie betreffende de mogelijkheden. Ruim assortiment aan voorbeelden.

Bart
14/07/18

De vloer was snel gelegd met een prachtig resultaat. Alleen het plaatsen van de plinten heeft even geduurd. Heb 4x moeten bellen om er achter te komen hoe laat ze voor de plinten kwamen. Ze zijn uiteindelijk in 2 dagen geplaatst.

J, J. M. H. Deckers
14/07/18

Na een eerdere positieve ervaring zijn wij wederom zeer tevreden over de werkwijze, netheid van het personeel bij het uitvoeren van de werkzaamheden en het uiteindelijke resultaat.

Van Kempen
14/07/18

Goed van begin tot eind.

Muris M
13/07/18

Zoals altijd goede afspraken vooraf aan de werkzaamheden en zeer goede monteurs die voortreffelijk werk maken . Het is een genot om telkens weer omhoog te kijken hoe mooi die plafonds zijn dus alleen maar lof .

H Dassen
13/07/18

Prima vakwerk

Ton van der Vegt
11/07/18

Door Fabritius werd onze gehele benedenverdieping voorzien van een PVC-vloer . Contact van te voren en service heel erg goed en correct. De vloer werd heel profesioneel aangelegd. Super netjes afgewerkt en opgeruimd. Kortom zeer tevreden en zeker aan te bevelen.

Fam. Hof
18/05/18

Onze ervaring met Fabritius Bouw & Interieur was prettig en servicegericht

Ton Palmen
17/05/18

Zeer tevreden. Perfecte service.

Femc
16/05/18

Afgelopen week is onze badkamer voorzien van een Plameco spanplafond. Twee weken eerder werd eerst een deel vande badkamer vakkundig gestuct. Daarna het palfond geplaast met een 5 tal led inbouwspots. Het resultaat is geweldig, hadden we jaren eerder moeten doen! Goede communicatie met bedrijf en zeer vriendelijk personeel.

Hermans
16/05/18

Prima service, goede afspraken kunnen maken die ook op een correcte manier zijn nagekomen.

Fam. ter Haar
16/05/18

goed werk geleverd!

J. Jongen
12/05/18

De afgelopen 2 jaar 2 projecten laten uitvoeren door Fabritius. Onze ervaring is zeer positief. Projecten zijn naar volle tevredenheid uit gevoerd.

Janssen
09/05/18

Goed advies, goede service en vriendelijke mensen. Goed werk afgeleverd en veel keus

Jp essers
08/05/18

Resultaat is heel mooi, behoudens en vervelende streep in woonkamer vanwege schuiven met kast. Zou weggaan maar na 2 maanden nog steeds erg zichtbaar. Planning niet goed, afspraken werden vaak niet nagekomen. Ook niet na apps, mails en bellen. Doorlooptijd weken langer dan oorspronkelijk gepland. Werkzaamheden onderschat maar geen meerwerk in rekening gebracht en dat is positief.

Jos Conjour Brunssum
06/05/18

Prima werk geleverd, ondanks dat het meer tijd in beslag nam dan afgesproken.

John Dols
05/05/18

Top! Montage uitstekend!

Paul Crombag
05/05/18

Perfecte planning en afwerking van de diverse werken. Prettig team en goede samenwerking. Alles verlopen zoals besproken. Super tevreden.

Offermans
23/03/18

Vriendelijk en vakkundige advies in de winkel. Duidelijke offerte. Vloer goed gelegd.

W.J. Dorscheidt
22/03/18

In de eerste plaats wil ik de monteurs Enrico en Marijnis voor hun prestatie en vakkennis heel hartijk danken . Eerste klas vakmanschap ! In twee dagen waren de twee plafonds klaar. En een woord van dank aan Dave voor het leuke gesprek voor af. Fabritius Bouw&Interieur heel hartelijk dank!

Suzanne Wagener
21/03/18

Ik ben zeer tevreden over het hele proces. Goed advies in duidelijke taal. Compliment voor de monteurs Maurice en André, ze hebben keurig gewerkt, en alles in goed overleg uitgevoerd.

Fam. Stollman-Bakker
16/03/18

Fabritius heeft prima vakwerk geleverd bij de bouw van onze inloopkasten. Goede ontvangst in de showroom met heldere uitleg over de mogelijkheden. Goed uitgewerkte offerte en vooraf juiste inmeting. Prima gehouden aan de afspraken en eindresultaat mag er wezen.

John Habets
14/03/18

Een bedrijf waar je op kunt rekenen zowel afspraak als werk, wat dan ook correct wordt afgeleverd.

JNH Storms
14/03/18

Na eerder al heel tevreden te zijn geweest over dit bedrijf (en daarom opnieuw met hen in zee voor een andere opdracht) zijn we wederom dik tevreden. Keurig werk geleverd en alles netjes volgens afspraak.

Math Schopen
13/03/18

Vanaf het moment van ons bezoek aan de showroom tot en met het plaatsen van diverse spanplafonds verliep zowel de communicatie als de werkzaamheden ter plekke uitstekend. Wij zijn via mond op mond reclame bij Fabritius terecht gekomen en het was een goede tip, we zijn zeer tevreden.

Klaas
11/01/18

Mooi Plameco spanplafond laten plaatsen en gat in muur (beton) voor afzuiging laten boren. Prettige verkoper(s) die werkelijk goed met mij als klant meedachten voor het beste eindresultaat. Goede afspraken kunnen maken, die allemaal werden nagekomen. Erg prettige medewerkers en het contact verloopt vlot. Voor een volgende bouw- of interieur klus zal ik niet meer verder zoeken, maar direct naar Fabritius gaan.

Anne en Bert
10/01/18

Wij hebben heel goede ervaringen met Fabritius, Afspraken worden goed nagekomen. Er kan op vrij korte termijn iets worden afgesproken. Goed contact met de leidinggevende. De mannen zijn goede en nette en beleefde werkers.

W.Quaedackers
25/11/17

Overtuigende verkoper. Verder geheel tevreden.

Engels, Jo Voerenweg 40, 6247 EK Gronsveld.
24/11/17

-goed telefonische communicatie en e-mail correspondentie, -idem betreffende offerte, en afhandeling ,voorbereiding en begeleiding tijdens de uitvoering, -vakmanschap betreffende aanbrengen van de pvc vloer,met name Jos en echtgenote Prisca, -eveneens vakmanschap voor het aanbrengen en afwerken van de overzetplinten door Andrè Eussen.

René Peeters
19/11/17

Door Fabritius offerte laten maken voor een pvc-vloer voor de gehele onderverdieping. Werk is vakkundig binnen korte termijn uitgevoerd. Een klein aantal werkzaamheden die wel op de offerte stonden hoefde niet uitgevoerd te worden. De uiteindelijke rekening werd aangepast. Topbedrijf waar we graag zaken mee gedaan hebben. We zijn zeer tevreden over de vloer.

Demers
26/10/17

Zeer positieve ervaring met Fabritius Bouw & Interieur. Deskundig in advies en uitvoering van de werkzaamheden. Verder direct en adequaat in communicatie. Afspraak = afspraak, zodat je weet waar je aan toe bent mbt. planning en uitvoering. Prettig in contact, vriendelijk personeel. Complimenten!

Fam. Maes
26/10/17

Fabritius: Klantvriendelijk, klantgericht, deskundig, vakkundig en betrouwbaar. Heel nauwgezet in de uitvoering van de werkzaamheden.

S. Peeters
22/10/17

Met de adviseur een prettig en deskundig onderhoud gehad. Het sturen van de timmerman voor kleurbepaling van voorhanden zijnde bed/nachtkasjes was een gouden zet. Hierdoor zijn de kleuren van de vaste ladekast en vaste kleerkast tot onze volste tevredenheid geworden . De timmerman had tevens een paar goede tips qua o.a. indeling van beide kasten . Met het resultaat zijn we zeer tevreden . De PVC kleurmonsters die we meekregen zijn te zwaar . Maatvoering van deze monsters zijn wel weer goed om eventuele kleurvergelijkingen met bestaande vloeren beter te kunnen bepalen .

M. Derks
16/10/17

Wij zijn heel erg tevreden over zowel de geleverde kwaliteit alsook de 'ouderwets' goede service die door de firma Fabritius geboden wordt . Wij kunnen daarom, eventueel geïnteresseerden, met een gerust hart Fabritius aanbevelen.

Franssen
14/10/17

Leveren uitstekend product. Vakmensen in dienst die de inbouw zeer goed uitvoeren

A. Janssen
13/10/17

Na een kleine mis verstand, daarna toch zeer tevreden

Heijenrath P.
12/10/17

Goed, van eerste contact t/m einde werkzaamheden.

Marjo Damoiseaux
12/10/17

Een prima bedrijf met super personeel. Wanneer iets in eerste instantie niet helemaal naar tevredenheid is, wordt toegegeven dat dit inderdaad niet was gemaakt zoals het zou moeten zijn. Dit wordt zonder problemen gecorrigeerd. Ik kan alleen maar zeggen: ik ben een super tevreden klant. In de toekomst zal ik zeker vaker gebruik maken van de diensten van dit bedrijf.

Elly Thonon
12/10/17

Goede voorlichting over het plameco plafond. Het installeren van het plafond ging veel sneller dan wat ons vantevoren was verteld waardoor ik de prijs wel hoog vond. Totaal geen rommel gemaakt bij het installeren. Wel wat chaos bij de rekening omdat wij verschillende offertes hadden maar na 2 keer telefonisch contact is dit goed gekomen. Het eindresultaat is mooi geworden

Carin & Ton de Korte
06/10/17

Voor de verbouwing van onze pas gekochte woning zijn we bij toeval bij Fabritius uit gekomen. Vooraf een gok, want we hadden eerlijk gezegd nog nooit van het bedrijf gehoord, achteraf gezien het beste wat ons had kunnen overkomen. Alles is, vanaf de offerte tot de oplevering, uitstekend verlopen tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. M.n. het hebben van één aanspreekpunt die meteen in actie komt als er iets is, zorgt voor maximale ontzorging en is ons uitstekend bevallen. Het bedrijf heeft of zelf echte vakmensen in dienst of werkt al jarenlang samen met dezelfde vakmensen van buiten. Vaklui die niet alleen actief met je meedenken en voor alles een oplossing weten, maar bovendien nette mensen waar je ook nog eens hartelijk mee kunt lachen ! Een echte aanrader !

Haenen P
24/05/17

erg tevreden zowel qua afspraken als de geleverde kwaliteit

Heunen
17/05/17

perfect!!!

MartinMuris
17/05/17

Wij hebben heel veel voldoening met alle gedane werkzaamheden iedere dag opnieuw is het genieten van al het moois. Een volgende keer zal het zeker weer Fabritius Bouw& Interieur worden!!!!

Jasper Souren
17/05/17

Prima medewerkers!! Zeer deskundig en netjes!! We hebben wel soms vaak moeten bellen voor een afspraak, dat is wel een verbeterpunt.

Bing Lie
17/05/17

ondanks de drukte zijn wij snel en goed geholpen

Bep Welzen-Diederen
01/04/17

Vriendelijke, zeer vakkundige mensen, waar we onze wensen bij kwijt konen en verwezenlijkt werden. Een garantieclaim werd tot volle tevredenheid opgelost. Al met al zeer aan te bevelen.

Michiel Heunen
28/03/17

Super produkt geleverd.

Marjo Arends-Henssen
14/03/17

Door een samenloop van omstandigheden (ziek personeel) liepen sommige afspraken niet zoals gepland en heeft alles iets langer geduurd dan gepland, maar desondanks is het bedrijf de gemaakte afspraken nagekomen en zijn we tevreden over het eindresultaat!

Raymond Gorissen
08/03/17

Goed en werk verricht. En goede service

Familie Bisschoff
06/03/17

Van Eerste kennismaking in de showroom tot oplevering bijzonder tevreden. Afspraken worden nagekomen en bij de montage meer dan lof. Op tijd en vakkundig geplaatst. Monteurs met liefde voor het vak waarbij meer dan voldoende vakkennis aanwezig was. Wijzigingen in het lichtplan bleken geen probleem kortom tevreden klant.

Familie Stassen
06/03/17

Wij hebben onze hele benedenverdieping door Fabritius laten renoveren. Muren en plafond zijn mooi recht gestuct, en daarna vakkundig geverfd. Langs het plafond zijn sierlijsten geplaatst . De Deurkozijnen zijn vervangen en nieuwe deuren geplaatst. Een hele mooie country oak pvc vloer is gelegd en het gehele toilet is vernieuwd. We willen graag laten weten dat wij meer dan tevreden zijn over het eindresultaat. Doordat wij zo tevreden zijn over de samenwerking hebben wij ook nog besloten om via hun duorolgordijnen te bestellen en aan de buitenkant van het huis de trespa te laten vervangen. De samenwerking met Ron Goessens, en het personeel was echt heel fijn en relaxt. Zij voelden heel goed aan wat onze wensen waren en kwamen zelf ook nog met advies en oplossingen voor kleine dingetjes waarvan wijzelf niet zo goed wisten hoe we het moesten aanpakken. Ook willen wij het personeel dat bij ons gewerkt heeft een groot compliment geven, zij waren niet alleen vakkundig maar werkten ook nog eens heel netjes, iedere avond werd alles opgeruimd en zelfs gestofzuigd. Bij een volgende klus hoeven wij dan ook niet lang te denken door wie we die laten uitvoeren.

Harry Maas Modeschoenen
06/03/17

Erg goed werk geleverd. Komen afspraken na en werken goed en keurig. Vriendelijk en kundig personeel.

Nico van Rijn
08/01/17

Alles goed verlopen en volgens afspraak. We zijn heel tevreden over het eindresultaat.

Jack Willems
06/01/17

Positief. Goed advies. Komen afspraken na. Denken mee en leveren goed werk. Betrouwbare en deskundige medewerkers.

kersemakers
06/01/17

Fijne firma alle afspraken komen ze na

J.sigwarth
17/12/16

Nadat we al vijf weken op een offerte wachten en men ook niets heeft laten horen na onze mail en telefoontje, kunnen wij deze zaak bij niemand aanbevelen. We hebben ons zeer serieus getoond en wilden graag zo'n plafond, dus daar ligt het echt niet aan.

Truus Snijders
13/12/16

zeer klantvriendelijke bedrijf. Uiterst tevreden over hun werkzaam heden.

Vondenhoff
12/12/16

Bestelling, levering en plaatsing perfect uitgevoerd

Fam. Zelissen-Nijsten
12/12/16

Alle afspraken nagekomen en goed werk geleverd

Erdkamp
12/12/16

Zeer tevreden over werkwijze en bovenal het resultaat! Een 9

John
11/12/16

De werkzaamheden zijn netjes, correct en conform afspraak uitgevoerd.

Soons Frans
10/12/16

de reparaties werd goed uitgevoerd. Klantvriendelijk

jos havenith
09/12/16

Heel goede reclame en prachtige showroom, dat lokt naar meer!

Laurens en Marleen Heijdendael
09/12/16

Vakkundige mensen. Prettige medewerkers. Het spanplafond is mooi afgewerkt. verlichting samen gepositioneerd. De PVC laminaatvloer is perfect gelegd. Kortom we zijn zeer tevreden.

Gasterij kasteel terborghh
09/12/16

Zeer tevreden, afspraken worden nagekomen en ,zeker voor een bedrijf, zeer belangrijk.

J. Hendriks
09/12/16

Goede service Vriendelijke eigenaar Kwaliteit in afmontage

Albert Echternach
09/12/16

Vakmanschap en goede service

Stefan Kempinski
09/12/16

Prima bedrijf. Leveren goed, snel en net werk. Afspraken worden nagekomen, planning is ook in orde. Zijn er erg tevreden over.

H. J. Eykenboom
21/11/16

Keurig op tijd, keurig werk en veel lof voor deze medewerkers, volgende opdracht weer voor Fabritius

Jan Schonbrodt
12/10/16

Keurig werk, net en zeer kundig personeel, afspraak is afspraak, correcte behandeling.

Jan Ramaekers
11/10/16

Reeds 25 jaar geleden eerste spanplafond laten aanleggen. Dit plafond is nog steeds in prima staat. Onlangs spanplafond laten aanleggen op de douche. Werd enkele weken geleden aangelegd door een uitstekend vakman die luistert naar de naam Rico. Deze meneer is niet alleen een harde werker maar ook een geweldige vakman. Bovendien erg vriendelijk. Een vraag achteraf om de timer van de gemonteerde ventilator met een andere tijd in te stellen werd uitgevoerd. en was in mum van tijd gedaan Rico en Fa Fabritius bedankt.

Mevr. Roks
07/10/16

Zeer vriendelijk advies in de showroom. De monteur was ook zeer sociaal en secuur in zijn werk.

J.J.Eggen
06/10/16

Heb goede ervaring met het bedrijf.

R Frissen
06/10/16

we zijn zeer tevreden over de plafond tot in de puntjes afgewerkt

Braeken MAA
06/10/16

Niets dan lof over deze medewerkers. Zeer vakkundig en mooi afgewerkt.

Wiel borgans
06/10/16

Heeeeeel goed !

wim muller
07/09/16

Het eindoordeel is zeer goed ,kwaliteit is goed werkzaamheden is goed ,opleveren is goed,

Mobers
02/09/16

Onze ervaring met Fabritius is zeer goed geweest. Zowel tijdens de offerte als ook met de werknemers die bij ons thuis zijn geweest. Fabritius is een echte aanrader voor zowel laminaat als ook spanplafonds.

E. Penninx
08/08/16

Fabritius heeft bij ons een plafond in de badkamer aangebracht. Wij zijn zeer tevreden over het plafond en de manier waarop we behandeld zijn bij de bestelling en de plaatsing.

Collijn
08/08/16

Wij lieten door Fabritius een 22-jaar oude spanplafond vervangen door een gestucte versie. Alle afspraken werden nagekomen. Zeer vakkundig personeel en een zeer mooi strak eindresultaat waar wij als klant erg blij mee waren. bovendien een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

KREWINKEL
06/08/16

Begonnen met goed advies, niet opdringend, Alle afspraken nakomend Perfect werk afgeleverd, goeie vakmensen Geweldig eindresultaat

kremer
06/08/16

goede ervaring

Anja Lardenoye
05/08/16

Wij zijn al 13 jaar klant van Fabritius en zijn zeer tevreden over de uitzonderlijk goede service. We hebben nog nooit tevergeefs beroep gedaan op hun als een spot of een trafo defect was. De plafonds zelf zijn nog even mooi en strak als toen ze pas geplaatst waren. Inmiddels hebben we in het hele huis spanplafonds op een kleine kamer na en die komt volgend jaar aan de beurt. Ik heb al veel mensen naar jullie door verwezen omdat ik zo tevreden ben.

Peter Heugen
05/08/16

Prima. alles volgens afspraak

W.G. Salden
02/08/16

Hartelijke ontvangst ;goede uitleg van de mogelijkheden;het correct nakomen van de gemaakte afspraken;de afwerking van het plafond is zeer goed;prima personeel.

Anoniem
01/08/16

goede ervaring

René Jetten
31/07/16

We zijn zeer vriendelijk ontvangen in de showroom van Fabritius Bouw & Interieur. Goede adviezen ontvangen m.b.t. materialen en kleur. De planning heeft geheel volgens onze wens plaatsgevonden, zodat wij geen omkijken meer hadden. De uiteindelijke renovatie is door het zeer vakkundig personeel van Fabritius uitgevoerd. Hierbij wil ik ook de vakkundigheid van Meens VOF niet onbenoemd laten. Al met al: SUPERKLASSE!

Anoniem
27/07/16

Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en het geleverde plafond. Het is in één woord: KLASSE !!!!!!

Jan van Ast
26/07/16

Zoals de vorige keer, weer een geweldig resultaat.

w.ruijters
26/07/16

correcte benadering . ervaren monteurs,prima after sale.

Anoniem
26/07/16

Op de offerte een tijdje moeten wachten. Voor de rest alles goed verlopen en prima werk geleverd.

Astrid Hacking
26/07/16

Goed, betrouwbaar, werken erg precies en netjes, houden zich goed aan afspraken en hebben ook nog prachtige materialen.

Anoniem
25/07/16

Mooie vloer. Wij zijn tevreden en raden Fabritius aan.

Anoniem
25/07/16

In een woord geweldig! Van advies tot eindresultaat, wij zijn ontzettend tevreden met het afgeleverde werk!

Een greep uit ons gehele assortiment
 
Kasten
 
Vloeren
 
Plafonds
Bezoek showroom    Stuur een email