• Eigen werkplaats
  • 25 jaar ervaring
  • Alle disciplines in huis

Reviews

Feedbackcompany

Schrijf een review

Feedback Company
 
 9 / 10    5

fijne service. goede werknemers.

 9 / 10    Wilting
Limbricht
13-07-2021
 
 10 / 10    5

Bij het zoeken naar een PVCvloer kwamen we uit bij Fabritius . Ze gaven ons een prima advies en na het uitzoeken is de vloer na volle tevredenheid gelegd. Het ziet er super uit . Keurig netjes afgewerkt en je kunt zien dat André een vakman is met plezier in zijn werk. Een top bedrijf.

 10 / 10    Sylvia en Frans
Born
09-07-2021
 
 8 / 10    4

Goed advies over de keuze van onze vloer en goed in contact gebleven over levering en planning. Heel tevreden over het mooie eindresultaat!

 8 / 10    Renee Schroeder
Herkenbosch
07-07-2021
 
 10 / 10    5

We hebben een aantal jaren geleden ook een Plameco spanplafond in de badkamer en het toileit laten installeren door Fabritius bouw & interieur. Over het resultaat waren wij zeer tevreden. Derhalve hebben wij nu weer besloten om door dit bedrijf een Plameco spanplafond in badkamer en toilet te laten maken. Thans zijn wij wederom zeer tevreden over het resultaat. De monteur Maurice werkt zeer secuur, en is een vakman puur sang.

 10 / 10    B. Voncken
Kerkrade
01-07-2021
 
 10 / 10    5

Wat kan ik zeggen wat er al niet voor positiefs gezegd is over Fabritius Bouw & interieur. Ook wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf. Resi is een van de drijvende krachten die 3 opvallende eigenschappen heeft die gunstig uitpakken voor de klanten. Zij heeft kennis van zaken, zij is efficiënt en last but not least, zij is geduldig. Maar ook voor de mannen die de pvc vloer hebben gelegd wil ik de loftrompet steken. Zou ik bij een eventuele volgende gelegenheid weer bij Fabritius aankloppen? Reken maar van Yes. Bas Hendrix Lees volledig +

 10 / 10    Bas Hendrix
Sittard
30-06-2021
 
 10 / 10    5

Ze leveren uitstekend werk en het personeel is zeer kundig. Ze hebben voor elk probleem een keurige oplossing.

 10 / 10    Frans
Born
30-06-2021
 
 10 / 10    5

Uitermate tevreden over Fabritius Bouw en Interieur. Dank aan dhr. Ron Goessens voor het deskundig advies , de goede begeleiding en de prettige contacten. Dank aan de monteur voor het bekwaam aanbrengen van de vitrage. Dit bedrijf is echt een aanrader!

 10 / 10    Wil Sprokkel
Heerlen
30-06-2021
 
 10 / 10    5

Aantal jaren terug heeft men de woonkamer aangepakt. Vloer, plafonds, muren etc.. Dit heeft men perfect uitgevoerd vandaar hun gevraagd om nieuwe plafonds te plaatsen in badkamer en toilet. Ook dit weer tot volle tevredenheid. Met name Maurice krijgt van mij een 10 +

 10 / 10    Rene Meijs
Landgraaf
22-06-2021
 
 8 / 10    4

Strak geregeld met een strak resultaat!

 8 / 10    Joost Hack
Limbricht
22-06-2021
 
 8 / 10    4

Vakkundig en vriendelijk

 8 / 10    Thomassen
Elsloo
21-06-2021
 
 10 / 10    5

Afspraak is afspraak en TOP Service & Montage

 10 / 10    MeteoParkstad.nl
Kerkrade
21-06-2021
 
 10 / 10    5

Hoge kwaliteit en service niveau en het perfect nakomen van afspraken

 10 / 10    Marcel Houben
Oirsbeek
14-06-2021
 
 6 / 10    3

de uitvoerders,in deze de monteurs ,gaan in ieder geval voor kwaliteit. dat kan ik over de benadering van uw bedrijf naar de klant niet zeggen. vraagt meer toelichting

 6 / 10    de bruijn lgmh
heerlen
14-06-2021
 
 8 / 10    4

Fijn advies en hulp bij keuze vloer. Prima service. Aardig en behulpzaam personeel.

 8 / 10    Anja Augustus
Beek
31-05-2021
 
 10 / 10    5

Top service, mooi resultaat, klant gericht. Uiterst tevreden!!!!

 10 / 10    Roel
Schinnen
19-05-2021
 
 10 / 10    5

Wij zijn uiterst tevreden over Fabritius Bouw & Interieur. We kochten een pvc-vloer voor ons appartement alsmede duettes voor de ramen. We werden prettig en deskundig geholpen door Resi en Ron. Jammergenoeg kon, door omstandigheden buiten “schuld” van Fabritius, de gekozen vloer niet geleverd worden. Werd echter keurig opgelost!! Ook het leggen van de vloer en plaatsen van de duettes gebeurde goed en deskundig door o.m. Raymond, Ruben en Roel. De medewerkers waren bovendien erg vriendelijk en behulpzaam. Na het leggen van de vloer ontdekten we een vrij grote vlek. Nadat we een en ander hadden doorgegeven werd dit snel en vakkundig opgelost. Complimenten voor dit bedrijf dat we van harte aanbevelen. Lees volledig +

 10 / 10    Wim Hillen
Sittard
11-05-2021
 
 10 / 10    5

Goed service, van offerte tot montage.

 10 / 10    Anoniem
Gulpen
05-05-2021
 
 8 / 10    4

Goed en proper

 8 / 10    Palmen
Brunssum
13-04-2021
 
 10 / 10    5

Een paar jaar geleden hebben wij een aantal plafonds door Fabritius laten plaatsen. Dat is destijds naar alle tevredenheid gebeurd. Het was voor ons derhalve vanzelfsprekend dat wij nu de resterende plafonds ook door Fabritius zouden laten maken. Wederom hebben zij uitstekend werk verricht en zijn wij 100% tevreden. Klasse werk geleverd.

 10 / 10    Math & Anita Schopen
Eygelshoven
13-04-2021
 
 10 / 10    5

Goed

 10 / 10    H van den Heuvel
Brunssum
13-04-2021
 
 10 / 10    5

20 jaar geleden ook reeds voor dit bedrijf gekozen.(andere naam) Een betere reclame kan ik niet geven!!!!!

 10 / 10    Wiel Bongers
Landgraaf
17-03-2021
 
 10 / 10    5

Fijn bedrijf met goed advies en vakkundig personeel

 10 / 10    Craenmehr
Sittard
17-03-2021
 
 10 / 10    5

Fantastisch

 10 / 10    Ria
Munstergeleen
16-03-2021
 
 10 / 10    5

Uitstekend! Goede voorbereiding. Betrouwbare planning. Uitstekende uitvoering. Prachtig resultaat.

 10 / 10    Michel Rompelberg
Maastricht
10-03-2021
 
 8 / 10    4

goed

 8 / 10    Haar ter J.A.N.
Schinnen
03-03-2021
 
 9 / 10    5

Perfecte service, top!

 9 / 10    Kuijpers
Sittard
02-03-2021
 
 10 / 10    5

Gewoon positief

 10 / 10    Geraedts
02-03-2021
 
 8 / 10    4

Bijzonder positief

 8 / 10    Fam. Kollau
24-02-2021
 
 10 / 10    5

Goed secuur vriendelijke monteur

 10 / 10    Wijers
23-02-2021
 
 8 / 10    4

Ben zeer tevreden met de werkzaamheden. Er wordt netjes gewerkt.

 8 / 10    Hanssen
10-02-2021
 
 7 / 10    4

Inbetween gordijnen, zouden binnen 3 weken geleverd worden, is helaas 7 weken geworden. Stonden aan de deur zonder afspraak. Maar het resultaat is prima.

 7 / 10    Fam. Henssen
08-02-2021
 
 10 / 10    5

We zijn zeer tevreden. Ron Goessens gaf goed advies en begeleidde alles goed. Hij houdt zich aan de afspraken en is erg klantvriendelijk.

 10 / 10    Wim Eijkenboom
08-02-2021
 
 9 / 10    5

Prima, communicatie zou m.i. wat duidelijker mogen

 9 / 10    Albert
06-02-2021
 
 9 / 10    5

Superfijne samenwerking met Fabritius! Planning werd gerespecteerd, en steeds constructief en goed overleg met de verschillende medewerkers!

 9 / 10    Paes
29-01-2021
 
 9 / 10    5

Wij zijn heel tevreden, goed werk geleverd

 9 / 10    E spronken
29-01-2021
 
 8 / 10    4

Fabritius heeft goed werk afgeleverd. Planning-technisch zou beter kunnen. Ook netheid van werken kan omhoog. Hebben betonspetters op de rolgordijnen en lijmresten op de vloer.

 8 / 10    Bart Ackermans
26-01-2021
 
 9 / 10    5

Alles conform afspraak en netjes gewerkt.

 9 / 10    J.Lones
26-01-2021
 
 8 / 10    4

Goed werk geleverd

 8 / 10    Familie Blignaut
16-12-2020
 
 9 / 10    5

Zeer professioneel personeel en kwalitatief afgeleverd werk. Goed bereikbaar en service. Ik beveel Fabritius aan bij anderen.

 9 / 10    S. Kools
14-12-2020
 
 10 / 10    5

een bedrijf met top ervaring van verkoop aanbrengen en uitleg.

 10 / 10    jos havenith uit bocholtz
14-12-2020
 
 10 / 10    5

Geweldig product alleen te lange wachttijd

 10 / 10    loop
14-12-2020
 
 9 / 10    5

Afspraken worden snel nagekomen en personeel is vakkundig

 9 / 10    Henricussen
21-11-2020
 
 10 / 10    5

We hebben goede uitleg gekregen ?bedankt

 10 / 10    Pappendorf Vaessen
20-11-2020
 
 10 / 10    5

Goede kwaliteit en afspraak worden na gekomen

 10 / 10    Dautzenberg
19-11-2020
 
 8 / 10    4

vriendelijke werknemers, en de werknemers verstaan hun vak.

 8 / 10    Smeets
19-11-2020
 
 10 / 10    5

Fantastisch

 10 / 10    KC Roermand-Echt
19-11-2020
 
 10 / 10    5

Geweldig

 10 / 10    J.Lardenoije
10-11-2020
 
 10 / 10    5

Goed

 10 / 10    Jhfranssen
09-11-2020
 
 10 / 10    5

Vakkundig en vriendelijk personeel

 10 / 10    Buckinx
22-10-2020
 
 10 / 10    5

Werkzaamheden naar volle tevredenheid afgeleverd

 10 / 10    M. Goessens
19-10-2020
Klanten aan het woord  Feedback Company
Wilting

Reviewscore 13.07.2021
fijne service. goede werknemers.

Sylvia en Frans

Reviewscore 9.07.2021
Bij het zoeken naar een PVCvloer kwamen we uit bij Fabritius . Ze gaven ons een prima advies en na het uitzoeken is de vloer na volle tevredenheid gelegd. Het ziet er super uit . Keurig netjes afgewerkt en je kunt zien dat André een vakman is met plezier in zijn werk. Een top bedrijf.

Renee Schroeder

Reviewscore 7.07.2021
Goed advies over de keuze van onze vloer en goed in contact gebleven over levering en planning. Heel tevreden over het mooie eindresultaat!

Bekijk alle reviews