• Eigen werkplaats
  • 25 jaar ervaring
  • Alle disciplines in huis
  Bel ons!   +31(0) 46 443 46 59   +31(0) 46 443 46 59

Reviews

Feedbackcompany

Schrijf zelf een review
 
 10 / 10    10

Verwachtingen overtroffen. Deskundig advies. Flexibel. Prima prijs-/kwaliteitsverhouding. Enthousiaste, betrokken medewerkers.

 10 / 10    Marjo Jansen
18-07-2019
 
 9 / 10    9

Een bedrijf met klantvriendelijke medewerkers waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Afwerking is gewoon top.

 9 / 10    Jos Schlössels
04-07-2019
 
 10 / 10    10

Prima werk geleverd door een erg vriendelijke vakman!

 10 / 10    Henk Konings
05-06-2019
 
 8 / 10    8

Hebben een mooie pvc vloer gelegd op de onderste verdieping en mooi afgewerkt met plinten.

 8 / 10    ?
30-05-2019
 
 10 / 10    10

PROBLEEMLOZE AANKOOP. ALLE AFSPRAKEN WORDEN NAGEKOMEN. VAKKUNDIGE EN GEMOTIVEERDE WERKNEMERS DIE WERKZAAMHEDEN ZIJN KOMEN UITVOEREN. CORRECTE AFHANDELING

 10 / 10    peter meertens
27-05-2019
 
 10 / 10    10

Uitstekend. Meten, offerte duidelijk, korte levertijd en prima montage.

 10 / 10    Gert Enning
17-05-2019
 
 10 / 10    10

(Eer)gisteren hebben 2 van jullie mensen bij ons een schitterende keukenvloer gelegd. Zowel de timmerman als de tegellegger hebben prima werk geleverd. Meer zelfs, ze zijn mij zeer behulpzaam geweest met het naar buiten en weer naar binnendragen van 2 keukenkasten. Chapeau!

 10 / 10    john graat
10-05-2019
 
 6 / 10    6

Problemen uiteindelijk opgelost waarvoor mijn dank. Jos Neven

 6 / 10    Jos Neven
30-04-2019
 
 5 / 10    5

Leggen van vloer vrij goed. Leggen van plinten niet op afgesproken tijd afgemaakt. Vitrage helaas complete chaos.

 5 / 10    Jos Neven
28-04-2019
 
 10 / 10    10

In een woord geweldig spontane gezellige werkende mannen Ben niet 100 procent tevreden maar 1000 procent

 10 / 10    m zegers
26-04-2019
 
 8 / 10    8

Duidelijke offerte. Goede afspraak over planning. Goede uitvoering.

 8 / 10    Wim Janssen
20-04-2019
 
 8 / 10    8

Afspraak om berekening te maken goed verlopen en duidelijk. Offerte op tijd ontvangen. Afspraken met betrekking vloer leggen volgens gemaakte afspraken alleen plinten niet volledig kunnen maken .Dit wel tijdens vervolg afspraak gedaan.

 8 / 10    F Heiligers
11-04-2019
 
 10 / 10    10

Goede communicatie engoede afsprake nagekomen en goed werk geleverd

 10 / 10    P.g.m.zelissen
05-03-2019
 
 10 / 10    10

Goede communicatie engoede afsprake nagekomen en goed werk geleverd

 10 / 10    P.g.m.zelissen
03-03-2019
 
 9 / 10    9

Goede begeleiding. Goede service. Echt een aanrader.

 9 / 10    Minou Navest
02-02-2019
 
 10 / 10    10

Ze hebben vlgs mijn verwachting voor 100 procent voldaan

 10 / 10    P.g.m. Zelissen
01-02-2019
 
 10 / 10    10

Super deskundig geholpen bij het eerste bezoek. Daarna snel en vakkundig de pvc vloer gelegd.

 10 / 10    Marij Durlinger
24-01-2019
 
 10 / 10    10

In een woord geweldig. Zij denken mee, zijn flexibel, we hadden zeer vakbekwame mensen over de vloer. Wij hoeven de volgende keer niet meer na te denken waar we een klus laten doen.

 10 / 10    Rian van der Meijden
22-01-2019
 
 10 / 10    10

Goede adviezen - nauwkeurig afspraken nakomen - zeer vriendelijke werkmensen - meedenken - goede afwerking - prima service - goed bereikbaar bij vragen enz. - breed aanbod aan producten

 10 / 10    Halmans
20-01-2019
 
 8 / 10    8

Een ontzettend fijne ervaring! Ervaren mensen die passie hebben voor hun vak! Fantastisch resultaat op zeer korte tijd!! De gemaakte afspraken zijn perfect nagekomen. Gewoonweg een geweldig goede ervaring!

 8 / 10    Milou Wehrens
18-01-2019
 
 10 / 10    10

Goede communicatie en vakmanschap

 10 / 10    Trafas
18-01-2019
 
 10 / 10    10

Een zeer professioneel bedrijf met zeer net en correct personeel.

 10 / 10    Marjo Damoiseaux
18-01-2019
 
 10 / 10    10

ben zeer tevreden. goede kwaliteit materiaal ,en zeer bekwame monteurs.

 10 / 10    Ruyters
18-01-2019
 
 10 / 10    10

Super tevreden met het resultaat. Plezierig en professioneel personeel!

 10 / 10    Sjef en Marie-José Duijsings
17-01-2019
 
 8 / 10    8

Een correct bedrijf. Kom zijn afspraken na.

 8 / 10    I.Gillissen- Roth
17-01-2019
 
 10 / 10    10

Goede service, goede prijzen, komen afspraak na, geven goed advies

 10 / 10    Stefan Kempinski
17-01-2019
 
 10 / 10    10

Wij hebben Fabritus Bouw en Interieur in de arm genomen voor het vervangen van de gehele vloer tot op de balken. Met veel deskundigheid, goede adviezen en een juiste prijs heebben we ons laten overtuigen om met hen in zee te gaan. In overleg wordt er een planning gemaakt van de werkzaamheden en ook volgens deze planning gewerkt. Afspraak is afspraak staat hoog in het vaandel bij hen. Onze vloer is geheel vernieuwd en geinspecteerd door kwaliteitsmensen die echt weten waar ze mee bezig zijn. Voor dat men begint wordt er op locatie nogmaals doorgesproken wat te doen en wat je kan verwachten van hen. Het was voor ons een groot project aan het eind van een lange rij herstelwerkzaamheden na waterschade. Hier speelden zij prima op in en deden er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Veel bouwbedrijven zullen jaloers zijn op jullie kundige en servicegerichte vakmensen. Schoon en overzichtelijk werken en ook nog een kwaliteitsvloer leggen zonder ook maar een misser, daar zullen veel bedrijven jaloers op zijn. Wij zijn superblij met onze keuze voor Fabritius. In deze tijd van mega drukte in de bouwwereld voelden wij ons nog steeds klant waar zij graag een goed eindresultaat wilden leveren, in tegenstelling tot onze ervaring met een vorige aannemer. Faritius Chapeau !!

 10 / 10    Odie du Chatinier & Ton Haenraets
17-01-2019
 
 10 / 10    10

Ook in de 2 de fase heeft Fabritius bij ons keurig werk afgeleverd. Goede vakmensen, denken mee en werken heel zorgvuldig. Top! De 3 de fase gaat er zeker aankomen.

 10 / 10    John & Désirée Jansen
15-10-2018
 
 10 / 10    10

Fabritius heeft zowel het verlaagd plafond in de woonkamer als in de keuken geplaatst. Prima bedrijf dat afspraken nakomt en vakkundig werk levert.

 10 / 10    Delahaije
26-07-2018
 
 8 / 10    8

De vakmensen werken nauwkeurig en netjes; prima service!!

 8 / 10    Jansen
17-07-2018
 
 8 / 10    8

Goede uitleg en informatie betreffende de mogelijkheden. Ruim assortiment aan voorbeelden.

 8 / 10    J. Jetten
16-07-2018
 
 8 / 10    8

De vloer was snel gelegd met een prachtig resultaat. Alleen het plaatsen van de plinten heeft even geduurd. Heb 4x moeten bellen om er achter te komen hoe laat ze voor de plinten kwamen. Ze zijn uiteindelijk in 2 dagen geplaatst.

 8 / 10    Bart
14-07-2018
 
 10 / 10    10

Na een eerdere positieve ervaring zijn wij wederom zeer tevreden over de werkwijze, netheid van het personeel bij het uitvoeren van de werkzaamheden en het uiteindelijke resultaat.

 10 / 10    J, J. M. H. Deckers
14-07-2018
 
 8 / 10    8

Goed van begin tot eind.

 8 / 10    Van Kempen
14-07-2018
 
 10 / 10    10

Zoals altijd goede afspraken vooraf aan de werkzaamheden en zeer goede monteurs die voortreffelijk werk maken . Het is een genot om telkens weer omhoog te kijken hoe mooi die plafonds zijn dus alleen maar lof .

 10 / 10    Muris M
13-07-2018
 
 8 / 10    8

Prima vakwerk

 8 / 10    H Dassen
13-07-2018
 
 10 / 10    10

Door Fabritius werd onze gehele benedenverdieping voorzien van een PVC-vloer . Contact van te voren en service heel erg goed en correct. De vloer werd heel profesioneel aangelegd. Super netjes afgewerkt en opgeruimd. Kortom zeer tevreden en zeker aan te bevelen.

 10 / 10    Ton van der Vegt
11-07-2018
 
 8 / 10    8

Onze ervaring met Fabritius Bouw & Interieur was prettig en servicegericht

 8 / 10    Fam. Hof
18-05-2018
 
 9 / 10    9

Zeer tevreden. Perfecte service.

 9 / 10    Ton Palmen
17-05-2018
 
 8 / 10    8

Afgelopen week is onze badkamer voorzien van een Plameco spanplafond. Twee weken eerder werd eerst een deel vande badkamer vakkundig gestuct. Daarna het palfond geplaast met een 5 tal led inbouwspots. Het resultaat is geweldig, hadden we jaren eerder moeten doen! Goede communicatie met bedrijf en zeer vriendelijk personeel.

 8 / 10    Femc
16-05-2018
 
 7 / 10    7

Prima service, goede afspraken kunnen maken die ook op een correcte manier zijn nagekomen.

 7 / 10    Hermans
16-05-2018
 
 8 / 10    8

goed werk geleverd!

 8 / 10    Fam. ter Haar
16-05-2018
 
 10 / 10    10

De afgelopen 2 jaar 2 projecten laten uitvoeren door Fabritius. Onze ervaring is zeer positief. Projecten zijn naar volle tevredenheid uit gevoerd.

 10 / 10    J. Jongen
12-05-2018
 
 10 / 10    10

Goed advies, goede service en vriendelijke mensen. Goed werk afgeleverd en veel keus

 10 / 10    Janssen
09-05-2018
 
 7 / 10    7

Resultaat is heel mooi, behoudens en vervelende streep in woonkamer vanwege schuiven met kast. Zou weggaan maar na 2 maanden nog steeds erg zichtbaar. Planning niet goed, afspraken werden vaak niet nagekomen. Ook niet na apps, mails en bellen. Doorlooptijd weken langer dan oorspronkelijk gepland. Werkzaamheden onderschat maar geen meerwerk in rekening gebracht en dat is positief.

 7 / 10    Jp essers
08-05-2018
 
 8 / 10    8

Prima werk geleverd, ondanks dat het meer tijd in beslag nam dan afgesproken.

 8 / 10    Jos Conjour Brunssum
06-05-2018
 
 10 / 10    10

Top! Montage uitstekend!

 10 / 10    John Dols
05-05-2018
 
 9 / 10    9

Perfecte planning en afwerking van de diverse werken. Prettig team en goede samenwerking. Alles verlopen zoals besproken. Super tevreden.

 9 / 10    Paul Crombag
05-05-2018
 
 8 / 10    8

Vriendelijk en vakkundige advies in de winkel. Duidelijke offerte. Vloer goed gelegd.

 8 / 10    Offermans
23-03-2018
 
 10 / 10    10

In de eerste plaats wil ik de monteurs Enrico en Marijnis voor hun prestatie en vakkennis heel hartijk danken . Eerste klas vakmanschap ! In twee dagen waren de twee plafonds klaar. En een woord van dank aan Dave voor het leuke gesprek voor af. Fabritius Bouw&Interieur heel hartelijk dank!

 10 / 10    W.J. Dorscheidt
22-03-2018
 
 10 / 10    10

Ik ben zeer tevreden over het hele proces. Goed advies in duidelijke taal. Compliment voor de monteurs Maurice en André, ze hebben keurig gewerkt, en alles in goed overleg uitgevoerd.

 10 / 10    Suzanne Wagener
21-03-2018
 
 10 / 10    10

Fabritius heeft prima vakwerk geleverd bij de bouw van onze inloopkasten. Goede ontvangst in de showroom met heldere uitleg over de mogelijkheden. Goed uitgewerkte offerte en vooraf juiste inmeting. Prima gehouden aan de afspraken en eindresultaat mag er wezen.

 10 / 10    Fam. Stollman-Bakker
16-03-2018
 
 8 / 10    8

Een bedrijf waar je op kunt rekenen zowel afspraak als werk, wat dan ook correct wordt afgeleverd.

 8 / 10    John Habets
14-03-2018
 
 10 / 10    10

Na eerder al heel tevreden te zijn geweest over dit bedrijf (en daarom opnieuw met hen in zee voor een andere opdracht) zijn we wederom dik tevreden. Keurig werk geleverd en alles netjes volgens afspraak.

 10 / 10    JNH Storms
14-03-2018
 
 9 / 10    9

Vanaf het moment van ons bezoek aan de showroom tot en met het plaatsen van diverse spanplafonds verliep zowel de communicatie als de werkzaamheden ter plekke uitstekend. Wij zijn via mond op mond reclame bij Fabritius terecht gekomen en het was een goede tip, we zijn zeer tevreden.

 9 / 10    Math Schopen
13-03-2018
 
 10 / 10    10

Mooi Plameco spanplafond laten plaatsen en gat in muur (beton) voor afzuiging laten boren. Prettige verkoper(s) die werkelijk goed met mij als klant meedachten voor het beste eindresultaat. Goede afspraken kunnen maken, die allemaal werden nagekomen. Erg prettige medewerkers en het contact verloopt vlot. Voor een volgende bouw- of interieur klus zal ik niet meer verder zoeken, maar direct naar Fabritius gaan.

 10 / 10    Klaas
11-01-2018
 
 10 / 10    10

Wij hebben heel goede ervaringen met Fabritius, Afspraken worden goed nagekomen. Er kan op vrij korte termijn iets worden afgesproken. Goed contact met de leidinggevende. De mannen zijn goede en nette en beleefde werkers.

 10 / 10    Anne en Bert
10-01-2018
 
 9 / 10    9

Overtuigende verkoper. Verder geheel tevreden.

 9 / 10    W.Quaedackers
25-11-2017
 
 9 / 10    9

-goed telefonische communicatie en e-mail correspondentie, -idem betreffende offerte, en afhandeling ,voorbereiding en begeleiding tijdens de uitvoering, -vakmanschap betreffende aanbrengen van de pvc vloer,met name Jos en echtgenote Prisca, -eveneens vakmanschap voor het aanbrengen en afwerken van de overzetplinten door Andrè Eussen.

 9 / 10    Engels, Jo Voerenweg 40, 6247 EK Gronsveld.
24-11-2017
 
 10 / 10    10

Door Fabritius offerte laten maken voor een pvc-vloer voor de gehele onderverdieping. Werk is vakkundig binnen korte termijn uitgevoerd. Een klein aantal werkzaamheden die wel op de offerte stonden hoefde niet uitgevoerd te worden. De uiteindelijke rekening werd aangepast. Topbedrijf waar we graag zaken mee gedaan hebben. We zijn zeer tevreden over de vloer.

 10 / 10    René Peeters
19-11-2017
 
 8 / 10    8

Zeer positieve ervaring met Fabritius Bouw & Interieur. Deskundig in advies en uitvoering van de werkzaamheden. Verder direct en adequaat in communicatie. Afspraak = afspraak, zodat je weet waar je aan toe bent mbt. planning en uitvoering. Prettig in contact, vriendelijk personeel. Complimenten!

 8 / 10    Demers
26-10-2017
 
 10 / 10    10

Fabritius: Klantvriendelijk, klantgericht, deskundig, vakkundig en betrouwbaar. Heel nauwgezet in de uitvoering van de werkzaamheden.

 10 / 10    Fam. Maes
26-10-2017
 
 9 / 10    9

Met de adviseur een prettig en deskundig onderhoud gehad. Het sturen van de timmerman voor kleurbepaling van voorhanden zijnde bed/nachtkasjes was een gouden zet. Hierdoor zijn de kleuren van de vaste ladekast en vaste kleerkast tot onze volste tevredenheid geworden . De timmerman had tevens een paar goede tips qua o.a. indeling van beide kasten . Met het resultaat zijn we zeer tevreden . De PVC kleurmonsters die we meekregen zijn te zwaar . Maatvoering van deze monsters zijn wel weer goed om eventuele kleurvergelijkingen met bestaande vloeren beter te kunnen bepalen .

 9 / 10    S. Peeters
22-10-2017
 
 10 / 10    10

Wij zijn heel erg tevreden over zowel de geleverde kwaliteit alsook de 'ouderwets' goede service die door de firma Fabritius geboden wordt . Wij kunnen daarom, eventueel geïnteresseerden, met een gerust hart Fabritius aanbevelen.

 10 / 10    M. Derks
16-10-2017
 
 10 / 10    10

Leveren uitstekend product. Vakmensen in dienst die de inbouw zeer goed uitvoeren

 10 / 10    Franssen
14-10-2017
 
 8 / 10    8

Na een kleine mis verstand, daarna toch zeer tevreden

 8 / 10    A. Janssen
13-10-2017
 
 10 / 10    10

Goed, van eerste contact t/m einde werkzaamheden.

 10 / 10    Heijenrath P.
12-10-2017
 
 10 / 10    10

Een prima bedrijf met super personeel. Wanneer iets in eerste instantie niet helemaal naar tevredenheid is, wordt toegegeven dat dit inderdaad niet was gemaakt zoals het zou moeten zijn. Dit wordt zonder problemen gecorrigeerd. Ik kan alleen maar zeggen: ik ben een super tevreden klant. In de toekomst zal ik zeker vaker gebruik maken van de diensten van dit bedrijf.

 10 / 10    Marjo Damoiseaux
12-10-2017
 
 7 / 10    7

Goede voorlichting over het plameco plafond. Het installeren van het plafond ging veel sneller dan wat ons vantevoren was verteld waardoor ik de prijs wel hoog vond. Totaal geen rommel gemaakt bij het installeren. Wel wat chaos bij de rekening omdat wij verschillende offertes hadden maar na 2 keer telefonisch contact is dit goed gekomen. Het eindresultaat is mooi geworden

 7 / 10    Elly Thonon
12-10-2017
 
 9 / 10    9

Voor de verbouwing van onze pas gekochte woning zijn we bij toeval bij Fabritius uit gekomen. Vooraf een gok, want we hadden eerlijk gezegd nog nooit van het bedrijf gehoord, achteraf gezien het beste wat ons had kunnen overkomen. Alles is, vanaf de offerte tot de oplevering, uitstekend verlopen tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. M.n. het hebben van één aanspreekpunt die meteen in actie komt als er iets is, zorgt voor maximale ontzorging en is ons uitstekend bevallen. Het bedrijf heeft of zelf echte vakmensen in dienst of werkt al jarenlang samen met dezelfde vakmensen van buiten. Vaklui die niet alleen actief met je meedenken en voor alles een oplossing weten, maar bovendien nette mensen waar je ook nog eens hartelijk mee kunt lachen ! Een echte aanrader !

 9 / 10    Carin & Ton de Korte
06-10-2017
 
 9 / 10    9

erg tevreden zowel qua afspraken als de geleverde kwaliteit

 9 / 10    Haenen P
24-05-2017
 
 10 / 10    10

perfect!!!

 10 / 10    Heunen
17-05-2017
 
 10 / 10    10

Wij hebben heel veel voldoening met alle gedane werkzaamheden iedere dag opnieuw is het genieten van al het moois. Een volgende keer zal het zeker weer Fabritius Bouw& Interieur worden!!!!

 10 / 10    MartinMuris
17-05-2017
 
 9 / 10    9

Prima medewerkers!! Zeer deskundig en netjes!! We hebben wel soms vaak moeten bellen voor een afspraak, dat is wel een verbeterpunt.

 9 / 10    Jasper Souren
17-05-2017
 
 10 / 10    10

ondanks de drukte zijn wij snel en goed geholpen

 10 / 10    Bing Lie
17-05-2017
 
 10 / 10    10

Vriendelijke, zeer vakkundige mensen, waar we onze wensen bij kwijt konen en verwezenlijkt werden. Een garantieclaim werd tot volle tevredenheid opgelost. Al met al zeer aan te bevelen.

 10 / 10    Bep Welzen-Diederen
01-04-2017
 
 10 / 10    10

Super produkt geleverd.

 10 / 10    Michiel Heunen
28-03-2017
 
 8 / 10    8

Door een samenloop van omstandigheden (ziek personeel) liepen sommige afspraken niet zoals gepland en heeft alles iets langer geduurd dan gepland, maar desondanks is het bedrijf de gemaakte afspraken nagekomen en zijn we tevreden over het eindresultaat!

 8 / 10    Marjo Arends-Henssen
14-03-2017
 
 10 / 10    10

Goed en werk verricht. En goede service

 10 / 10    Raymond Gorissen
08-03-2017
 
 10 / 10    10

Van Eerste kennismaking in de showroom tot oplevering bijzonder tevreden. Afspraken worden nagekomen en bij de montage meer dan lof. Op tijd en vakkundig geplaatst. Monteurs met liefde voor het vak waarbij meer dan voldoende vakkennis aanwezig was. Wijzigingen in het lichtplan bleken geen probleem kortom tevreden klant.

 10 / 10    Familie Bisschoff
06-03-2017
 
 10 / 10    10

Wij hebben onze hele benedenverdieping door Fabritius laten renoveren. Muren en plafond zijn mooi recht gestuct, en daarna vakkundig geverfd. Langs het plafond zijn sierlijsten geplaatst . De Deurkozijnen zijn vervangen en nieuwe deuren geplaatst. Een hele mooie country oak pvc vloer is gelegd en het gehele toilet is vernieuwd. We willen graag laten weten dat wij meer dan tevreden zijn over het eindresultaat. Doordat wij zo tevreden zijn over de samenwerking hebben wij ook nog besloten om via hun duorolgordijnen te bestellen en aan de buitenkant van het huis de trespa te laten vervangen. De samenwerking met Ron Goessens, en het personeel was echt heel fijn en relaxt. Zij voelden heel goed aan wat onze wensen waren en kwamen zelf ook nog met advies en oplossingen voor kleine dingetjes waarvan wijzelf niet zo goed wisten hoe we het moesten aanpakken. Ook willen wij het personeel dat bij ons gewerkt heeft een groot compliment geven, zij waren niet alleen vakkundig maar werkten ook nog eens heel netjes, iedere avond werd alles opgeruimd en zelfs gestofzuigd. Bij een volgende klus hoeven wij dan ook niet lang te denken door wie we die laten uitvoeren.

 10 / 10    Familie Stassen
06-03-2017
 
 10 / 10    10

Erg goed werk geleverd. Komen afspraken na en werken goed en keurig. Vriendelijk en kundig personeel.

 10 / 10    Harry Maas Modeschoenen
06-03-2017
 
 8 / 10    8

Alles goed verlopen en volgens afspraak. We zijn heel tevreden over het eindresultaat.

 8 / 10    Nico van Rijn
08-01-2017
 
 10 / 10    10

Positief. Goed advies. Komen afspraken na. Denken mee en leveren goed werk. Betrouwbare en deskundige medewerkers.

 10 / 10    Jack Willems
06-01-2017
 
 10 / 10    10

Fijne firma alle afspraken komen ze na

 10 / 10    kersemakers
06-01-2017
 
 2 / 10    2

Nadat we al vijf weken op een offerte wachten en men ook niets heeft laten horen na onze mail en telefoontje, kunnen wij deze zaak bij niemand aanbevelen. We hebben ons zeer serieus getoond en wilden graag zo'n plafond, dus daar ligt het echt niet aan.

 2 / 10    J.sigwarth
17-12-2016
 
 10 / 10    10

zeer klantvriendelijke bedrijf. Uiterst tevreden over hun werkzaam heden.

 10 / 10    Truus Snijders
13-12-2016
 
 10 / 10    10

Bestelling, levering en plaatsing perfect uitgevoerd

 10 / 10    Vondenhoff
12-12-2016
 
 10 / 10    10

Alle afspraken nagekomen en goed werk geleverd

 10 / 10    Fam. Zelissen-Nijsten
12-12-2016
 
 10 / 10    10

Zeer tevreden over werkwijze en bovenal het resultaat! Een 9

 10 / 10    Erdkamp
12-12-2016
 
 8 / 10    8

De werkzaamheden zijn netjes, correct en conform afspraak uitgevoerd.

 8 / 10    John
11-12-2016
 
 10 / 10    10

de reparaties werd goed uitgevoerd. Klantvriendelijk

 10 / 10    Soons Frans
10-12-2016
 
 10 / 10    10

Heel goede reclame en prachtige showroom, dat lokt naar meer!

 10 / 10    jos havenith
09-12-2016
 
 10 / 10    10

Vakkundige mensen. Prettige medewerkers. Het spanplafond is mooi afgewerkt. verlichting samen gepositioneerd. De PVC laminaatvloer is perfect gelegd. Kortom we zijn zeer tevreden.

 10 / 10    Laurens en Marleen Heijdendael
09-12-2016
 
 8 / 10    8

Zeer tevreden, afspraken worden nagekomen en ,zeker voor een bedrijf, zeer belangrijk.

 8 / 10    Gasterij kasteel terborghh
09-12-2016
 
 10 / 10    10

Goede service Vriendelijke eigenaar Kwaliteit in afmontage

 10 / 10    J. Hendriks
09-12-2016
 
 8 / 10    8

Vakmanschap en goede service

 8 / 10    Albert Echternach
09-12-2016
 
 10 / 10    10

Prima bedrijf. Leveren goed, snel en net werk. Afspraken worden nagekomen, planning is ook in orde. Zijn er erg tevreden over.

 10 / 10    Stefan Kempinski
09-12-2016
 
 10 / 10    10

Keurig op tijd, keurig werk en veel lof voor deze medewerkers, volgende opdracht weer voor Fabritius

 10 / 10    H. J. Eykenboom
21-11-2016
 
 10 / 10    10

Keurig werk, net en zeer kundig personeel, afspraak is afspraak, correcte behandeling.

 10 / 10    Jan Schonbrodt
12-10-2016
 
 10 / 10    10

Reeds 25 jaar geleden eerste spanplafond laten aanleggen. Dit plafond is nog steeds in prima staat. Onlangs spanplafond laten aanleggen op de douche. Werd enkele weken geleden aangelegd door een uitstekend vakman die luistert naar de naam Rico. Deze meneer is niet alleen een harde werker maar ook een geweldige vakman. Bovendien erg vriendelijk. Een vraag achteraf om de timer van de gemonteerde ventilator met een andere tijd in te stellen werd uitgevoerd. en was in mum van tijd gedaan Rico en Fa Fabritius bedankt.

 10 / 10    Jan Ramaekers
11-10-2016
 
 8 / 10    8

Zeer vriendelijk advies in de showroom. De monteur was ook zeer sociaal en secuur in zijn werk.

 8 / 10    Mevr. Roks
07-10-2016
 
 10 / 10    10

Heb goede ervaring met het bedrijf.

 10 / 10    J.J.Eggen
06-10-2016
 
 10 / 10    10

we zijn zeer tevreden over de plafond tot in de puntjes afgewerkt

 10 / 10    R Frissen
06-10-2016
 
 10 / 10    10

Niets dan lof over deze medewerkers. Zeer vakkundig en mooi afgewerkt.

 10 / 10    Braeken MAA
06-10-2016
 
 10 / 10    10

Heeeeeel goed !

 10 / 10    Wiel borgans
06-10-2016
 
 8 / 10    8

Het eindoordeel is zeer goed ,kwaliteit is goed werkzaamheden is goed ,opleveren is goed,

 8 / 10    wim muller
07-09-2016
 
 10 / 10    10

Onze ervaring met Fabritius is zeer goed geweest. Zowel tijdens de offerte als ook met de werknemers die bij ons thuis zijn geweest. Fabritius is een echte aanrader voor zowel laminaat als ook spanplafonds.

 10 / 10    Mobers
02-09-2016
 
 10 / 10    10

Fabritius heeft bij ons een plafond in de badkamer aangebracht. Wij zijn zeer tevreden over het plafond en de manier waarop we behandeld zijn bij de bestelling en de plaatsing.

 10 / 10    E. Penninx
08-08-2016
 
 10 / 10    10

Wij lieten door Fabritius een 22-jaar oude spanplafond vervangen door een gestucte versie. Alle afspraken werden nagekomen. Zeer vakkundig personeel en een zeer mooi strak eindresultaat waar wij als klant erg blij mee waren. bovendien een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

 10 / 10    Collijn
08-08-2016
 
 10 / 10    10

Begonnen met goed advies, niet opdringend, Alle afspraken nakomend Perfect werk afgeleverd, goeie vakmensen Geweldig eindresultaat

 10 / 10    KREWINKEL
06-08-2016
 
 10 / 10    10

goede ervaring

 10 / 10    kremer
06-08-2016
 
 10 / 10    10

Wij zijn al 13 jaar klant van Fabritius en zijn zeer tevreden over de uitzonderlijk goede service. We hebben nog nooit tevergeefs beroep gedaan op hun als een spot of een trafo defect was. De plafonds zelf zijn nog even mooi en strak als toen ze pas geplaatst waren. Inmiddels hebben we in het hele huis spanplafonds op een kleine kamer na en die komt volgend jaar aan de beurt. Ik heb al veel mensen naar jullie door verwezen omdat ik zo tevreden ben.

 10 / 10    Anja Lardenoye
05-08-2016
 
 10 / 10    10

Prima. alles volgens afspraak

 10 / 10    Peter Heugen
05-08-2016
 
 10 / 10    10

Hartelijke ontvangst ;goede uitleg van de mogelijkheden;het correct nakomen van de gemaakte afspraken;de afwerking van het plafond is zeer goed;prima personeel.

 10 / 10    W.G. Salden
02-08-2016
 
 8 / 10    8

goede ervaring

 8 / 10    Anoniem
01-08-2016
 
 10 / 10    10

We zijn zeer vriendelijk ontvangen in de showroom van Fabritius Bouw & Interieur. Goede adviezen ontvangen m.b.t. materialen en kleur. De planning heeft geheel volgens onze wens plaatsgevonden, zodat wij geen omkijken meer hadden. De uiteindelijke renovatie is door het zeer vakkundig personeel van Fabritius uitgevoerd. Hierbij wil ik ook de vakkundigheid van Meens VOF niet onbenoemd laten. Al met al: SUPERKLASSE!

 10 / 10    René Jetten
31-07-2016
 
 10 / 10    10

Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en het geleverde plafond. Het is in één woord: KLASSE !!!!!!

 10 / 10    Anoniem
27-07-2016
 
 10 / 10    10

Zoals de vorige keer, weer een geweldig resultaat.

 10 / 10    Jan van Ast
26-07-2016
 
 8 / 10    8

correcte benadering . ervaren monteurs,prima after sale.

 8 / 10    w.ruijters
26-07-2016
 
 10 / 10    10

Op de offerte een tijdje moeten wachten. Voor de rest alles goed verlopen en prima werk geleverd.

 10 / 10    Anoniem
26-07-2016
 
 10 / 10    10

Goed, betrouwbaar, werken erg precies en netjes, houden zich goed aan afspraken en hebben ook nog prachtige materialen.

 10 / 10    Astrid Hacking
26-07-2016
 
 8 / 10    8

Mooie vloer. Wij zijn tevreden en raden Fabritius aan.

 8 / 10    Anoniem
25-07-2016
 
 10 / 10    10

In een woord geweldig! Van advies tot eindresultaat, wij zijn ontzettend tevreden met het afgeleverde werk!

 10 / 10    Anoniem
25-07-2016
Onze klanten aan het woord
Bekijk alle reviews