• Eigen werkplaats
  • 25 jaar ervaring
  • Alle disciplines in huis

Reviews

Feedbackcompany

 
 8 / 10    4

Bijzonder positief

 8 / 10    Fam. Kollau
24-02-2021
 
 10 / 10    5

Goed secuur vriendelijke monteur

 10 / 10    Wijers
23-02-2021
 
 8 / 10    4

Ben zeer tevreden met de werkzaamheden. Er wordt netjes gewerkt.

 8 / 10    Hanssen
10-02-2021
 
 7 / 10    4

Inbetween gordijnen, zouden binnen 3 weken geleverd worden, is helaas 7 weken geworden. Stonden aan de deur zonder afspraak. Maar het resultaat is prima.

 7 / 10    Fam. Henssen
08-02-2021
 
 10 / 10    5

We zijn zeer tevreden. Ron Goessens gaf goed advies en begeleidde alles goed. Hij houdt zich aan de afspraken en is erg klantvriendelijk.

 10 / 10    Wim Eijkenboom
08-02-2021
 
 9 / 10    5

Prima, communicatie zou m.i. wat duidelijker mogen

 9 / 10    Albert
06-02-2021
 
 9 / 10    5

Superfijne samenwerking met Fabritius! Planning werd gerespecteerd, en steeds constructief en goed overleg met de verschillende medewerkers!

 9 / 10    Paes
29-01-2021
 
 9 / 10    5

Wij zijn heel tevreden, goed werk geleverd

 9 / 10    E spronken
29-01-2021
 
 8 / 10    4

Fabritius heeft goed werk afgeleverd. Planning-technisch zou beter kunnen. Ook netheid van werken kan omhoog. Hebben betonspetters op de rolgordijnen en lijmresten op de vloer.

 8 / 10    Bart Ackermans
26-01-2021
 
 9 / 10    5

Alles conform afspraak en netjes gewerkt.

 9 / 10    J.Lones
26-01-2021
 
 9 / 10    5

Afspraken worden snel nagekomen en personeel is vakkundig

 9 / 10    Henricussen
21-11-2020
 
 10 / 10    5

We hebben goede uitleg gekregen ?bedankt

 10 / 10    Pappendorf Vaessen
20-11-2020
 
 10 / 10    5

Goede kwaliteit en afspraak worden na gekomen

 10 / 10    Dautzenberg
19-11-2020
 
 8 / 10    4

vriendelijke werknemers, en de werknemers verstaan hun vak.

 8 / 10    Smeets
19-11-2020
 
 10 / 10    5

Fantastisch

 10 / 10    KC Roermand-Echt
19-11-2020
 
 10 / 10    5

Geweldig

 10 / 10    J.Lardenoije
10-11-2020
 
 10 / 10    5

Goed

 10 / 10    Jhfranssen
09-11-2020
 
 10 / 10    5

Vakkundig en vriendelijk personeel

 10 / 10    Buckinx
22-10-2020
 
 10 / 10    5

Werkzaamheden naar volle tevredenheid afgeleverd

 10 / 10    M. Goessens
19-10-2020
 
 10 / 10    5

Uw firma heeft de PVC-vloer conform de afspraken keurig gelegd. De vakmensen waren bekwaam en vriendelijk. Ook het contact met de firma Fabritius verliep soepel en klantvriendelijk.

 10 / 10    Fr. Schlooz
15-10-2020
 
 10 / 10    5

trap bekleden en boor werkzaamheden

 10 / 10    Ronald
08-10-2020
 
 10 / 10    5

Zeer tevreden over dit bedrijf. Vanaf het eerste contact t/m het herstellen achteraf van een klein issue handelt iedere medewerker, zowel binnen- als buitendienst alles zeer correct en professioneel af. Komen afspraken na, bellen terug, kortom doen zich moeite voor de klant. Plafond is echt vakkundig en mooi gemaakt. Fabritius is een voorbeeld voor hoe een bedrijf moet functioneren!

 10 / 10    L. Biermans, Maastricht
08-10-2020
 
 9 / 10    5

Prima

 9 / 10    Prima.
07-10-2020
 
 8 / 10    4

spanplafonds gemaakt door deskundig personeel

 8 / 10    particulier
25-09-2020
 
 10 / 10    5

Zeer prettig en kundige vakmensen.

 10 / 10    Sterk
24-09-2020
 
 10 / 10    5

Goede service

 10 / 10    fabritius
13-09-2020
 
 10 / 10    5

Prettige informele klantenbenadering. Er word goed meegedacht over de plannen. Uitvoering door echte vaklieden die een mooi stuk werk leveren met goede materialen. Afspraken worden goed nagekomen.

 10 / 10    Thijs van Sloun
12-09-2020
 
 10 / 10    5

Een heel tevreden klant

 10 / 10    Nicole Silvertand
11-09-2020
 
 8 / 10    4

Goed

 8 / 10    Ivo Claassen
07-09-2020
 
 10 / 10    5

Zeer tevreden over de werkwijze (Ruben & Louis) en het uiteindelijke resultaat, 'n prachtige PVC- vloer.

 10 / 10    Ramon Duijsens / Bockstraat te Kerkrade
07-09-2020
 
 8 / 10    4

Vriendelijk personeel, die alles uit de kast halen om je als tevreden klant naar buiten te laten gaan. Goede aflevering, komen hun afspraken na

 8 / 10    Beste Houben
04-09-2020
 
 10 / 10    5

Goed meegedacht. Rekening gehouden met de cliënt. Strakke planning. Eindresultaat prima. Zeer tevreden.

 10 / 10    T.Essers
03-09-2020
 
 9 / 10    5

Top,to the point en echte professionals

 9 / 10    W.Geraedts
03-09-2020
 
 10 / 10    5

Zeer goede ervaring. Mooie pvc vloer laten leggen. Louis bedankt voor alles! Wij zijn er ontzettend blij mee.

 10 / 10    Fam. Mensch
27-08-2020
 
 10 / 10    5

goed en efficiënt bedrijf

 10 / 10    J.M. van Waardenburg
26-08-2020
 
 2 / 10    1

vaktechnisch kan ik over dit bedrijf niets zeggen,maar de afdeling verkoop is zeer onbetrouwbaar. verkoper thuis geweest en zou offerte uitbrengen. Maar niets van dit alles.Tot 2x toe kantoor gebeld en ik zou het meteen de dag erna ontvangen, maar zonder antwoord niets ontvangen. Veel tijd verloren bij onze bouw. Dus ik zou zeggen niet in zee gaan met Fabritius.

 2 / 10    L.Gulikers
09-08-2020
 
 10 / 10    5

Heel fijne samenwerking, super kwaliteit geleverd, en met name Resi Sojavec was altijd zeer vriendelijk en mee denkend.

 10 / 10    Lilian frissen
24-07-2020
 
 9 / 10    5

Ik heb dit bedrijf leren kennen als zeer deskundig, klantgericht en uitermate nauwgezet. Goede voorbereiding voor de uit te voeren werkzaamheden. Afspraken worden correct nagekomen. Zeer bekwame monteurs met kennis van zaken. Zij werken heel gestructureerd en netjes. Echte vakmensen. Ben erg blij met de PVC vloer in hal en kamer. Dank voor al Uw goede zorgen! Dit bedrijf is echt een aanrader! Wil Sprokkel.

 9 / 10    Wil Sprokkel
22-07-2020
 
 10 / 10    5

prima bedrijf

 10 / 10    frijns
22-07-2020
 
 10 / 10    5

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf komen hun afspraken na denken met je mee klantvriendelijk en de werkmensen zijn perfect

 10 / 10    i. SAVELSBERG
20-07-2020
 
 10 / 10    5

Wij zijn enorm tevreden over onze nieuwe PVC-vloer. Duidelijke afspraken vooraf, die allemaal zijn nagekomen: het bedrijf neemt echt alle zorgen uit handen. Ondanks dat het tijdens het werk soms tegen zat, was geen moeite teveel om het op te lossen. Met name Ruben heeft zich als uitstekende vloerexpert ontzettend ingezet om een supermooi resultaat af te leveren: top man, compliment! Dit bedrijf is absoluut een aanrader!

 10 / 10    Richard en Brigite
17-07-2020
 
 10 / 10    5

Betrouwbaar bedrijf. Goede service. Fijne medewerker; Hassan. Van aankoop tot uitvoering keurige, eerlijke behandeling.

 10 / 10    mevr. Janssen
13-07-2020
 
 10 / 10    5

We zijn heel tevreden over ons nieuwe plafond op de badkamer. Van het begin tot einde wordt alles goed geregeld, prima afwerking en deskundige medewerkers. Maar ook heel vriendelijk personeel die naar afloop alles mooi opruimen.

 10 / 10    Jan de Bruyn
02-07-2020
 
 8 / 10    4

Een zeer goed bedrijf, die zijn afspraken nakomt, vakbekwame monteurs en die ik zeer zeker zal aanbevelen bij andere mensen.

 8 / 10    P. Buysers
30-06-2020
 
 10 / 10    5

Prima ervaring

 10 / 10    Wiel Eggen
29-06-2020
 
 8 / 10    4

Deskundige medewerkers met hart voor de zaak en de klant.

 8 / 10    Wim
14-06-2020
 
 10 / 10    5

Een goed bedrijf met het beste materiaal.

 10 / 10    Lassauw, r.
12-06-2020
 
 10 / 10    5

heel goed en fijn bedrijf. Hele mooie PVC vloer gekregen en goed afgewerkt met plinten. De trap is echt super geworden

 10 / 10    Andre Daalmeijer
01-06-2020
 
 8 / 10    4

Heel fijn bedrijf, ontzettende fijne en ervaren monteurs. Men denkt met de klant mee en geeft goed advies. We zijn heel tevreden!

 8 / 10    Carla Pluijmakers
28-05-2020
 
 8 / 10    4

Een goeie service met uitleg van materiaal en vakmensen in het leggen van pvc en het afmaken van de plinten rond om .

 8 / 10    Donners
27-05-2020
Klanten aan het woord  Feedback Company
Fam. Kollau

Reviewscore 24.02.2021
Bijzonder positief

Wijers

Reviewscore 23.02.2021
Goed secuur vriendelijke monteur

Hanssen

Reviewscore 10.02.2021
Ben zeer tevreden met de werkzaamheden. Er wordt netjes gewerkt.

Bekijk alle reviews