• Eigen werkplaats
  • 25 jaar ervaring
  • Alle disciplines in huis

Reviews

Feedbackcompany

Schrijf een review

Feedback Company
 
 8 / 10    4

Fijn advies en hulp bij keuze vloer. Prima service. Aardig en behulpzaam personeel.

 8 / 10    Anja Augustus
Beek
31-05-2021
 
 10 / 10    5

Top service, mooi resultaat, klant gericht. Uiterst tevreden!!!!

 10 / 10    Roel
Schinnen
19-05-2021
 
 10 / 10    5

Wij zijn uiterst tevreden over Fabritius Bouw & Interieur. We kochten een pvc-vloer voor ons appartement alsmede duettes voor de ramen. We werden prettig en deskundig geholpen door Resi en Ron. Jammergenoeg kon, door omstandigheden buiten “schuld” van Fabritius, de gekozen vloer niet geleverd worden. Werd echter keurig opgelost!! Ook het leggen van de vloer en plaatsen van de duettes gebeurde goed en deskundig door o.m. Raymond, Ruben en Roel. De medewerkers waren bovendien erg vriendelijk en behulpzaam. Na het leggen van de vloer ontdekten we een vrij grote vlek. Nadat we een en ander hadden doorgegeven werd dit snel en vakkundig opgelost. Complimenten voor dit bedrijf dat we van harte aanbevelen. Lees volledig +

 10 / 10    Wim Hillen
Sittard
11-05-2021
 
 10 / 10    5

Goed service, van offerte tot montage.

 10 / 10    Anoniem
Gulpen
05-05-2021
 
 8 / 10    4

Goed en proper

 8 / 10    Palmen
Brunssum
13-04-2021
 
 10 / 10    5

Een paar jaar geleden hebben wij een aantal plafonds door Fabritius laten plaatsen. Dat is destijds naar alle tevredenheid gebeurd. Het was voor ons derhalve vanzelfsprekend dat wij nu de resterende plafonds ook door Fabritius zouden laten maken. Wederom hebben zij uitstekend werk verricht en zijn wij 100% tevreden. Klasse werk geleverd.

 10 / 10    Math & Anita Schopen
Eygelshoven
13-04-2021
 
 10 / 10    5

Goed

 10 / 10    H van den Heuvel
Brunssum
13-04-2021
 
 10 / 10    5

20 jaar geleden ook reeds voor dit bedrijf gekozen.(andere naam) Een betere reclame kan ik niet geven!!!!!

 10 / 10    Wiel Bongers
Landgraaf
17-03-2021
 
 10 / 10    5

Fijn bedrijf met goed advies en vakkundig personeel

 10 / 10    Craenmehr
Sittard
17-03-2021
 
 10 / 10    5

Fantastisch

 10 / 10    Ria
Munstergeleen
16-03-2021
 
 10 / 10    5

Uitstekend! Goede voorbereiding. Betrouwbare planning. Uitstekende uitvoering. Prachtig resultaat.

 10 / 10    Michel Rompelberg
Maastricht
10-03-2021
 
 8 / 10    4

goed

 8 / 10    Haar ter J.A.N.
Schinnen
03-03-2021
 
 9 / 10    5

Perfecte service, top!

 9 / 10    Kuijpers
Sittard
02-03-2021
 
 10 / 10    5

Gewoon positief

 10 / 10    Geraedts
02-03-2021
 
 8 / 10    4

Bijzonder positief

 8 / 10    Fam. Kollau
24-02-2021
 
 10 / 10    5

Goed secuur vriendelijke monteur

 10 / 10    Wijers
23-02-2021
 
 8 / 10    4

Ben zeer tevreden met de werkzaamheden. Er wordt netjes gewerkt.

 8 / 10    Hanssen
10-02-2021
 
 7 / 10    4

Inbetween gordijnen, zouden binnen 3 weken geleverd worden, is helaas 7 weken geworden. Stonden aan de deur zonder afspraak. Maar het resultaat is prima.

 7 / 10    Fam. Henssen
08-02-2021
 
 10 / 10    5

We zijn zeer tevreden. Ron Goessens gaf goed advies en begeleidde alles goed. Hij houdt zich aan de afspraken en is erg klantvriendelijk.

 10 / 10    Wim Eijkenboom
08-02-2021
 
 9 / 10    5

Prima, communicatie zou m.i. wat duidelijker mogen

 9 / 10    Albert
06-02-2021
 
 9 / 10    5

Superfijne samenwerking met Fabritius! Planning werd gerespecteerd, en steeds constructief en goed overleg met de verschillende medewerkers!

 9 / 10    Paes
29-01-2021
 
 9 / 10    5

Wij zijn heel tevreden, goed werk geleverd

 9 / 10    E spronken
29-01-2021
 
 8 / 10    4

Fabritius heeft goed werk afgeleverd. Planning-technisch zou beter kunnen. Ook netheid van werken kan omhoog. Hebben betonspetters op de rolgordijnen en lijmresten op de vloer.

 8 / 10    Bart Ackermans
26-01-2021
 
 9 / 10    5

Alles conform afspraak en netjes gewerkt.

 9 / 10    J.Lones
26-01-2021
 
 8 / 10    4

Goed werk geleverd

 8 / 10    Familie Blignaut
16-12-2020
 
 9 / 10    5

Zeer professioneel personeel en kwalitatief afgeleverd werk. Goed bereikbaar en service. Ik beveel Fabritius aan bij anderen.

 9 / 10    S. Kools
14-12-2020
 
 10 / 10    5

een bedrijf met top ervaring van verkoop aanbrengen en uitleg.

 10 / 10    jos havenith uit bocholtz
14-12-2020
 
 10 / 10    5

Geweldig product alleen te lange wachttijd

 10 / 10    loop
14-12-2020
 
 9 / 10    5

Afspraken worden snel nagekomen en personeel is vakkundig

 9 / 10    Henricussen
21-11-2020
 
 10 / 10    5

We hebben goede uitleg gekregen ?bedankt

 10 / 10    Pappendorf Vaessen
20-11-2020
 
 10 / 10    5

Goede kwaliteit en afspraak worden na gekomen

 10 / 10    Dautzenberg
19-11-2020
 
 8 / 10    4

vriendelijke werknemers, en de werknemers verstaan hun vak.

 8 / 10    Smeets
19-11-2020
 
 10 / 10    5

Fantastisch

 10 / 10    KC Roermand-Echt
19-11-2020
 
 10 / 10    5

Geweldig

 10 / 10    J.Lardenoije
10-11-2020
 
 10 / 10    5

Goed

 10 / 10    Jhfranssen
09-11-2020
 
 10 / 10    5

Vakkundig en vriendelijk personeel

 10 / 10    Buckinx
22-10-2020
 
 10 / 10    5

Werkzaamheden naar volle tevredenheid afgeleverd

 10 / 10    M. Goessens
19-10-2020
 
 10 / 10    5

Uw firma heeft de PVC-vloer conform de afspraken keurig gelegd. De vakmensen waren bekwaam en vriendelijk. Ook het contact met de firma Fabritius verliep soepel en klantvriendelijk.

 10 / 10    Fr. Schlooz
15-10-2020
 
 10 / 10    5

trap bekleden en boor werkzaamheden

 10 / 10    Ronald
08-10-2020
 
 10 / 10    5

Zeer tevreden over dit bedrijf. Vanaf het eerste contact t/m het herstellen achteraf van een klein issue handelt iedere medewerker, zowel binnen- als buitendienst alles zeer correct en professioneel af. Komen afspraken na, bellen terug, kortom doen zich moeite voor de klant. Plafond is echt vakkundig en mooi gemaakt. Fabritius is een voorbeeld voor hoe een bedrijf moet functioneren!

 10 / 10    L. Biermans, Maastricht
08-10-2020
 
 9 / 10    5

Prima

 9 / 10    Prima.
07-10-2020
 
 8 / 10    4

spanplafonds gemaakt door deskundig personeel

 8 / 10    particulier
25-09-2020
 
 10 / 10    5

Zeer prettig en kundige vakmensen.

 10 / 10    Sterk
24-09-2020
 
 10 / 10    5

Goede service

 10 / 10    fabritius
13-09-2020
 
 10 / 10    5

Prettige informele klantenbenadering. Er word goed meegedacht over de plannen. Uitvoering door echte vaklieden die een mooi stuk werk leveren met goede materialen. Afspraken worden goed nagekomen.

 10 / 10    Thijs van Sloun
12-09-2020
 
 10 / 10    5

Een heel tevreden klant

 10 / 10    Nicole Silvertand
11-09-2020
 
 8 / 10    4

Goed

 8 / 10    Ivo Claassen
07-09-2020
 
 10 / 10    5

Zeer tevreden over de werkwijze (Ruben & Louis) en het uiteindelijke resultaat, 'n prachtige PVC- vloer.

 10 / 10    Ramon Duijsens / Bockstraat te Kerkrade
07-09-2020
 
 8 / 10    4

Vriendelijk personeel, die alles uit de kast halen om je als tevreden klant naar buiten te laten gaan. Goede aflevering, komen hun afspraken na

 8 / 10    Beste Houben
04-09-2020
 
 10 / 10    5

Goed meegedacht. Rekening gehouden met de cliënt. Strakke planning. Eindresultaat prima. Zeer tevreden.

 10 / 10    T.Essers
03-09-2020
Klanten aan het woord  Feedback Company
Anja Augustus

Reviewscore 31.05.2021
Fijn advies en hulp bij keuze vloer. Prima service. Aardig en behulpzaam personeel.

Roel

Reviewscore 19.05.2021
Top service, mooi resultaat, klant gericht. Uiterst tevreden!!!!

Wim Hillen

Reviewscore 11.05.2021
Wij zijn uiterst tevreden over Fabritius Bouw & Interieur. We kochten een pvc-vloer voor ons appartement alsmede duettes voor de ramen. We werden prettig en deskundig geholpen door Resi en Ron. Jammergenoeg kon, door omstandigheden buiten “schuld” van Fabritius, de gekozen vloer niet geleverd worden. Werd echter keurig opgelost!! Ook het leggen van de vloer en plaatsen van de duettes gebeurde goed en deskundig door o.m. Raymond, Ruben en Roel. De medewerkers waren bovendien erg vriendelijk en behulpzaam. Na het leggen van de vloer ontdekten we een vrij grote vlek. Nadat we een en ander hadden doorgegeven werd dit snel en vakkundig opgelost. Complimenten voor dit bedrijf dat we van harte aanbevelen.

Bekijk alle reviews