4.7 / 5.0
  
  Openingstijden showroomMaandag - Vrijdag10:00-17:00uZaterdag10:00-16:00u

Reviews

Feedbackcompany

M. Derks
16/10/17

Wij zijn heel erg tevreden over zowel de geleverde kwaliteit alsook de 'ouderwets' goede service die door de firma Fabritiusgeboden wordt . Wij kunnen daarom, eventueel geïnteresseerden, met een gerust hart Fabritius aanbevelen.

Franssen
14/10/17

Leveren uitstekend product. Vakmensen in dienst die de inbouw zeer goed uitvoeren

A. Janssen
13/10/17

Na een kleine mis verstand, daarna toch zeer tevreden

Heijenrath P.
12/10/17

Goed, van eerste contact t/m einde werkzaamheden.

Marjo Damoiseaux
12/10/17

Een prima bedrijf met super personeel. Wanneer iets in eerste instantie niet helemaal naar tevredenheid is, wordt toegegeven dat dit inderdaad niet was gemaakt zoals het zou moeten zijn. Dit wordt zonder problemen gecorrigeerd. Ik kan alleen maar zeggen: ik ben een super tevreden klant. In de toekomst zal ik zeker vaker gebruik maken van de diensten van dit bedrijf.

Elly Thonon
12/10/17

Goede voorlichting over het plameco plafond. Het installeren van het plafond ging veel sneller dan wat ons vantevoren was verteld waardoor ik de prijs wel hoog vond. Totaal geen rommel gemaakt bij het installeren. Wel wat chaos bij de rekening omdat wij verschillende offertes hadden maar na 2 keer telefonisch contact is dit goed gekomen. Het eindresultaat is mooi geworden

Carin & Ton de Korte
06/10/17

Voor de verbouwing van onze pas gekochte woning zijn we bij toeval bij Fabritius uit gekomen. Vooraf een gok, want we hadden eerlijk gezegd nog nooit van het bedrijf gehoord, achteraf gezien het beste wat ons had kunnen overkomen. Alles is, vanaf de offerte tot de oplevering, uitstekend verlopen tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. M.n. het hebben van één aanspreekpunt die meteen in actie komt als er iets is, zorgt voor maximale ontzorging en is ons uitstekend bevallen. Het bedrijf heeft of zelf echte vakmensen in dienst of werkt al jarenlang samen met dezelfde vakmensen van buiten. Vaklui die niet alleen actief met je meedenken en voor alles een oplossing weten, maar bovendien nette mensen waar je ook nog eens hartelijk mee kunt lachen ! Een echte aanrader !

Haenen P
24/05/17

erg tevreden zowel qua afspraken als de geleverde kwaliteit

Heunen
17/05/17

perfect!!!

MartinMuris
17/05/17

Wij hebben heel veel voldoening met alle gedane werkzaamheden iedere dag opnieuw is het genieten van al het moois.Een volgende keer zal het zeker weerFabritius Bouw& Interieur worden!!!!

Jasper Souren
17/05/17

Prima medewerkers!! Zeer deskundig en netjes!!We hebben wel soms vaak moeten bellen voor een afspraak, dat is wel een verbeterpunt.

Bing Lie
17/05/17

ondanks de drukte zijn wij snel en goed geholpen

Bep Welzen-Diederen
01/04/17

Vriendelijke, zeer vakkundige mensen, waar we onze wensen bij kwijt konen en verwezenlijkt werden.Een garantieclaim werd tot volle tevredenheid opgelost.Al met al zeer aan te bevelen.

Michiel Heunen
28/03/17

Super produkt geleverd.

Marjo Arends-Henssen
14/03/17

Door een samenloop van omstandigheden (ziek personeel) liepen sommige afspraken niet zoals gepland en heeft alles iets langer geduurd dan gepland, maar desondanks is het bedrijf de gemaakte afspraken nagekomen en zijn we tevreden over het eindresultaat!

Raymond Gorissen
08/03/17

Goed en werk verricht.En goede service

Familie Bisschoff
07/03/17

Van Eerste kennismaking in de showroom tot oplevering bijzonder tevreden.Afspraken worden nagekomen en bij de montage meer dan lof. Op tijd en vakkundig geplaatst.Monteurs met liefde voor het vak waarbij meer dan voldoende vakkennis aanwezig was.Wijzigingen in het lichtplan bleken geen probleem kortom tevreden klant.

Familie Stassen
07/03/17

Wij hebben onze hele benedenverdieping door Fabritius laten renoveren. Muren en plafond zijn mooi recht gestuct, en daarna vakkundig geverfd. Langs het plafond zijn sierlijsten geplaatst . De Deurkozijnen zijn vervangen en nieuwe deuren geplaatst. Een hele mooie country oak pvc vloer is gelegd en het gehele toilet is vernieuwd. We willen graag laten weten dat wij meer dan tevreden zijn over het eindresultaat. Doordat wij zo tevreden zijn over de samenwerking hebben wij ook nog besloten om via hun duorolgordijnen te bestellen en aan de buitenkant van het huis de trespa te laten vervangen.De samenwerking met Ron Goessens, en het personeel was echt heel fijn en relaxt. Zij voelden heel goed aan wat onze wensen waren en kwamen zelf ook nog met advies en oplossingen voor kleine dingetjes waarvan wijzelf niet zo goed wisten hoe we het moesten aanpakken. Ook willen wij het personeel dat bij ons gewerkt heeft een groot compliment geven, zij waren niet alleen vakkundig maar werkten ook nog eens heel netjes, iedere avond werd alles opgeruimd en zelfs gestofzuigd.Bij een volgende klus hoeven wij dan ook niet lang te denken door wie we die laten uitvoeren.

Harry Maas Modeschoenen
06/03/17

Erg goed werk geleverd. Komen afspraken na en werken goed en keurig. Vriendelijk en kundig personeel.

Nico van Rijn
08/01/17

Alles goed verlopen en volgens afspraak. We zijn heel tevreden over het eindresultaat.

Jack Willems
07/01/17

Positief. Goed advies. Komen afspraken na. Denken mee en leveren goed werk. Betrouwbare en deskundige medewerkers.

kersemakers
07/01/17

Fijne firma alle afspraken komen ze na

J.sigwarth
04/01/17

Nadat we al vijf weken op een offerte wachten en men ook niets heeft laten horen na onze mail en telefoontje, kunnen wij deze zaak bij niemand aanbevelen.We hebben ons zeer serieus getoond en wilden graag zo'n plafond, dus daar ligt het echt niet aan.

Truus Snijders
01/01/17

zeer klantvriendelijke bedrijf.Uiterst tevreden over hun werkzaam heden.

Vondenhoff
13/12/16

Bestelling, levering en plaatsing perfect uitgevoerd

Fam. Zelissen-Nijsten
12/12/16

Alle afspraken nagekomen en goed werk geleverd

Erdkamp
12/12/16

Zeer tevreden over werkwijze en bovenal het resultaat! Een 9

John
12/12/16

De werkzaamheden zijn netjes, correct en conform afspraak uitgevoerd.

Soons Frans
11/12/16

de reparaties werd goed uitgevoerd. Klantvriendelijk

jos havenith
11/12/16

Heel goede reclame en prachtige showroom, dat lokt naar meer!

Laurens en Marleen Heijdendael
10/12/16

Vakkundige mensen. Prettige medewerkers. Het spanplafond is mooi afgewerkt. verlichting samen gepositioneerd.De PVC laminaatvloer is perfect gelegd.Kortom we zijn zeer tevreden.

Gasterij kasteel terborghh
10/12/16

Zeer tevreden, afspraken worden nagekomen en ,zeker voor een bedrijf, zeer belangrijk.

J. Hendriks
09/12/16

Goede serviceVriendelijke eigenaarKwaliteit in afmontage

Albert Echternach
09/12/16

Vakmanschap en goede service

Stefan Kempinski
09/12/16

Prima bedrijf. Leveren goed, snel en net werk. Afspraken worden nagekomen, planning is ook in orde. Zijn er erg tevreden over.

H. J. Eykenboom
21/11/16

Keurig op tijd, keurig werk en veel lof voor deze medewerkers, volgende opdracht weer voor Fabritius

Jan Schonbrodt
12/10/16

Keurig werk, net en zeer kundig personeel, afspraak is afspraak, correcte behandeling.

Jan Ramaekers
12/10/16

Reeds 25 jaar geleden eerste spanplafond laten aanleggen. Dit plafond is nog steeds in prima staat. Onlangs spanplafond laten aanleggen op de douche. Werd enkele weken geleden aangelegd door een uitstekend vakman die luistert naar de naam Rico. Deze meneer is niet alleen een harde werker maar ook een geweldige vakman. Bovendien erg vriendelijk.Een vraag achteraf om de timer van de gemonteerde ventilator met een andere tijd in te stellen werd uitgevoerd. en was in mum van tijd gedaanRico en Fa Fabritius bedankt.

Mevr. Roks
07/10/16

Zeer vriendelijk advies in de showroom. De monteur was ook zeer sociaal en secuur in zijn werk.

J.J.Eggen
07/10/16

Heb goede ervaring met het bedrijf.

R Frissen
06/10/16

we zijn zeer tevreden over de plafond tot in de puntjes afgewerkt

Braeken MAA
06/10/16

Niets dan lof over deze medewerkers. Zeer vakkundig en mooi afgewerkt.

Wiel borgans
06/10/16

Heeeeeel goed !

wim muller
07/09/16

Het eindoordeel is zeer goed ,kwaliteit is goed werkzaamheden is goed ,opleveren is goed,

Mobers
02/09/16

Onze ervaring met Fabritius is zeer goed geweest. Zowel tijdens de offerte als ook met de werknemers die bij ons thuis zijn geweest. Fabritius is een echte aanrader voor zowel laminaat als ook spanplafonds.

E. Penninx
09/08/16

Fabritius heeft bij ons een plafond in de badkamer aangebracht. Wij zijn zeer tevreden over het plafond en de manier waarop we behandeld zijn bij de bestelling en de plaatsing.

Collijn
08/08/16

Wij lieten door Fabritius een 22-jaar oude spanplafond vervangen door een gestucte versie. Alle afspraken werden nagekomen. Zeer vakkundig personeel en een zeer mooi strak eindresultaat waar wij als klant erg blij mee waren. bovendien een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

KREWINKEL
07/08/16

Begonnen met goed advies, niet opdringend,Alle afspraken nakomendPerfect werk afgeleverd, goeie vakmensenGeweldig eindresultaat

kremer
06/08/16

goede ervaring

Anja Lardenoye
05/08/16

Wij zijn al 13 jaar klant van Fabritius en zijn zeer tevreden over de uitzonderlijk goede service.We hebben nog nooit tevergeefs beroep gedaan op hun als een spot of een trafo defect was.De plafonds zelf zijn nog even mooi en strak als toen ze pas geplaatst waren.Inmiddels hebben we in het hele huis spanplafonds op een kleine kamer na en die komt volgend jaar aan de beurt.Ik heb al veel mensen naar jullie door verwezen omdat ik zo tevreden ben.

Peter Heugen
05/08/16

Prima.alles volgens afspraak

W.G. Salden
02/08/16

Hartelijke ontvangst ;goede uitleg van de mogelijkheden;het correct nakomen van de gemaakte afspraken;de afwerking van het plafond is zeer goed;prima personeel.

Anoniem
01/08/16

goede ervaring

René Jetten
01/08/16

We zijn zeer vriendelijk ontvangen in de showroom van Fabritius Bouw & Interieur. Goede adviezen ontvangen m.b.t. materialen en kleur. De planning heeft geheel volgens onze wens plaatsgevonden, zodat wij geen omkijken meer hadden. De uiteindelijke renovatie is door het zeer vakkundig personeel van Fabritius uitgevoerd. Hierbij wil ik ook de vakkundigheid van Meens VOF niet onbenoemd laten. Al met al: SUPERKLASSE!

Anoniem
28/07/16

Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en het geleverde plafond. Het is in één woord: KLASSE !!!!!!

Jan van Ast
27/07/16

Zoals de vorige keer, weer een geweldig resultaat.

w.ruijters
26/07/16

correcte benadering . ervaren monteurs,prima after sale.

Anoniem
26/07/16

Op de offerte een tijdje moeten wachten. Voor de rest alles goed verlopen en prima werk geleverd.

Astrid Hacking
26/07/16

Goed, betrouwbaar, werken erg precies en netjes, houden zich goed aan afspraken en hebben ook nog prachtige materialen.

Anoniem
25/07/16

Mooie vloer. Wij zijn tevreden en raden Fabritius aan.

Anoniem
25/07/16

Mooie vloer. Wij zijn tevreden en raden Fabritius aan.

Bekijk dit project: Bouwproject Frenken Oirsbeek

Fam. Dullens
15/07/16

Zonet heb ik uw factuur, zijnde euro 2.650,00 euro overgemaakt. De werkzaamheden werden tot onze tevredenheid uitgevoerd. Toch hebben wij nog een aanvullende vraag: Zou u aan de bedrijfsleiding willen mededelen dat wij uitermate tevreden zijn over de monteur i.c. de heer Enrico Rovers die alles tot in de perfectie heeft uitgevoerd. Een op en top vakman. Wij warem de hele dag op de werkplek en hebben van nabij gezien de voorbereiding en afwerking maar de kers op de taart was de kracht/souplesse waarmee dit doek handmatig gespannen werd. Hij verdient een pluim. CHAPEAU !!! Groetjes Elly en Wim Dullens.

Ron/Mayke Driessen
14/07/16

Wij zijn erg tevreden over ons nieuwe plafond! Ook zijn we zeer te spreken over de door jullie werkman geleverde service.

Jeanien/Lou Kerckhoffs
14/07/16

Willen ons effe bedanken, via mail, omtrent het gemonteerde plafond afgelopen woensdag 15 januari. Met stomheid geslagen omtrent: tel. melding ( monteur belde vanuit fille A2 om ons gerust te stellen, hij was onderweg ) montage van plafond ( in alle rust en vanzelfsprekendheid om langer te blijven en klus te klaren ) afwerking ( mooi en strak, gecharmeerd van klein detail en wel: rosetten & afkiiten van kooflijst! ) Al bij al zijn we aangenaamd verrast omtrent jullie aanpak van zulk karwei. Zo zie je toch dat er firma's zijn voor oog op het geheel. Gaat niet alleen om resultaat maar hoe hoe kom ik tot dit resultaat en hoe beleeft de klant dit! Zullen vandaar ook niet schromen om dit verder te vertellen en te laten zien. Kort samengevat: Firma Fabritius chapeau en bedankt voor dit strakke produkt. Stuur ons de rekening of banknr. zodat het financiele ook naar beiden tevredenheid kunnen afhandelen. Nogmaals merci, gr. Jeanien en Lou Kerckhoffs Klokbekerstraat 48 6216 TR Maastricht tel. 043-3434495

Jan /Mia Klomps
14/07/16

Hallo Ron, ik wil me bij deze, noch bedanken voor de prettige samen werking. Het is allemaal perfect . Groet mij het hele team . Jongens zijn geweldig. Succes.

Jeanine Pluijmaekers
14/07/16

Hoi Ron, Bedankt voor je prachtige werk afgelopen woensdag, vind het echt heel mooi! Met collega Jelleke heb ik het nog even gehad over het halletje. Zij wil bij nader inzien ook wel, is dit nog mogelijk? Fijn weekend nog, Groet, Jeanine

Fam. Brands
14/07/16

Na dat Fabritius Interieur & Bouw bij onze buren het huis helemaal gerenoveerd hadden, wat zijn dat geweldige mensen die ze daar in dienst hebben. En wat hebben ze toch hard gewerkt in een korte periode, het huis heeft een hele metrafosen ondergaan,incl spanplafonds van Plameco.en de service is gewoon top,naderhand hadden de buren nog graag een paar ophang systemen gehad,geen probleem hoor,kwamen gewoon even langs om ze er toch nog in te maken. En toen wij dat daar eenmaal gezien hadden hebben we ook maar besloten om in de kamer en keuken ook zo een span plafond te laten maken. Nou wij opgebeld met de vraag of dat nog voor Kerstmis kon gebeuren,wij belden eigenlijk toch wel erg laat voor afspraak te maken. Drie weken voor Kerst. Ze vroegen een paar dagen de tijd om de planning die ze al hadden vast staan te bekijken en of ze ons daar nog tussen konden zetten,en idd paar dagen later werden wij door Ron gebeld met de mededeling dat ze onze plafonds konden maken en nog wel voor kerst klaar kregen.Nou is dat niet Top van ze. Nou is dat bij de buren en ons best wel moeilijk daar wij niet zo maar een plafond hebben maar met een balken wat onze balkenlaag eigenlijk ook is en geen vast betonnen plafond. Maar dat was geen probleem hadden we al gezien bij onze buren alleen wat meer en langer werk voor Faritius Bouw en Inrtieur. Wat een verschil is het toch geworden wat een rust en strakte we nu hebben in plaats van die vele donkere drukte van een balken allemaal.En weer hebben de mannen allemaal mooi en schitterend werk geleverd. En daarom zeggen wij tegen Fabritus Dank voor onze prachtige plafonds en namens onze buren bedankt voor ons nieuwe huisje. Mannen jullie waren en zijn geweldige mensen om mee afspreken en te werken en een top service hebben jullie ook nog. Dus Mensen niet lang helle Faritius bellen. Fam. Brands

Fam. Tillemans
14/07/16

Nieuwe span plafond geplaats, goede afspraken alles uitgevoerd naar tevredenheid dit is een geheel nieuwe woonverblijf geworden klasse service, goed advies in verband met het plaatsen van de verlichting, het was heel fijn om met deze mensen samen te werken. Vriendelijke Gr Carla en Math Tillemans.

Fam. Creusen
14/07/16

Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe laminaatvloer op de bovenverdieping en prachtige op maat gemaakte schuifwand kasten. Een pluim voor de vakman, die zeer goed werk geleverd heeft !

Fam. Geenen
14/07/16

In 1997 heeft Fabritius twee spanplafonds gemonteerd in de woonkamer. Nog steeds zijn we er erg tevreden over. Vandaar dat we weer gekozen hebben voor Fabritius . Fabritius heeft weer vakwerk geleverd en onze badkamer voorzien van een schitterend spanplafond. Compliment aan de monteur die op een dag wel honderd keer de trap op en af moest om de zagen etc. Na afloop werd alles netjes opgeruimd en was niks meer zichtbaar dat er gewerkt was ...behalve natuurlijk een schitterend plafond.

Fam. Muris
14/07/16

Het eindresultaat van het aanbrengen van plameco plafonds en het plaatsen van diverse kasten is buiten verwachting mooi geworden .De monteurs zijn zeer klantvriendelijk en hebben een hoge graad van vakmanschap in huis. Alles bij elkaar opgeteld is het een serieuze aanrader voor eenieder die van plan is zijn huis op te knappen!!

Fam. Lassauw
14/07/16

De snelle service en de heel mooi gestucte muren waren voor mij en partner een heel mooie ervaring. Dank voor alles, en de groeten uit Wijlre.

Fam. Vrösch
14/07/16

Hallo Ron, Na 1530 is maandag zeker iemand thuis. Indien kan ik ook mijn ouders vragen. Zij wonen op nr 4. Ziet er strak uit allemaal. Top werk geleverd. Je hebt weer veel reclame voor je gemaakt. Groetjes van tevreden klanten uit Oirsbeek.

Fam. Van Ast
14/07/16

Hallo Ron, Bij deze onze complimenten voor het resultaat. We zijn spinnend tevreden en onze grote waardering gaat uit naar Maurice en Henri. Wat een vaklui, harde werkers maar wel tijd voor een lach. We heb ben 2 gezellige dagen gehad en we missen ze nu al haha. Het geld wordt morgen overgemaakt, verder komen we volgende week naar de showroom in Schinnen en kun jij dan verzorgen dat er een fles schoonmaakmiddel aanwezig is. Nogmaals onze complimenten en ik zal eenieder aanbevelen om met jullie bedrijf in zee te gaan. Met vriendelijke groet, Jan van Ast

Fam. Houben
14/07/16

Dag Dave, We willen je bedanken voor de geweldige service die we wederom mochten ontvangen i.v.m. het spanplafond in de keuken. Veel groeten, Elly Houben Vonderstraat 3 Obbicht

Fam. Keulen
14/07/16

Beste Ron, De werkzaamheden op onze zolder zijn vandaag afgerond. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Ik heb de betaling zojuist uitgevoerd. Over enkele dagen zal het bedrag wel op de rekening van Fabritius staan. Bedankt voor de geleverde diensten. Met vriendelijke groet, Raph en Sandra Keulen Schinnen

Fam. Bessems
14/07/16

Vorig jaar April hebben we onze benedenverdieping laten verbouwen door jullie. Het resultaat is super en we zijn ook zeer te spreken over jullie werknemers. Stuk voor stuk echte vakmensen. Ook de complimenten hoe jullie de na service geleverd hebben. Een echte aanrader. Groetjes Angelique en André Bessems.

Fam. Simons
14/07/16

Beste Ron, Afgelopen vrijdag heeft Fabritius alle openstaande werkzaamheden netjes afgerond. Dit betekent dat het project voor ons is afgerond. Het project heeft enkele haken en ogen gekend maar wij zijn heel erg tevreden met het geleverde vakwerk. Tevens zijn wij ook heel erg te spreken over de vakmensen die hier over de vloer zijn gekomen. Meedenken met de klant en vervolgens uitstekend vakwerk afleveren. Mijn complimenten! Ook over de service en het oppakken van de openstaande punten zijn wij heel erg te spreken. Ik heb vandaag, zoals afgesproken, het gefactureerde bedrag overgemaakt. Wij wensen jullie heel veel succes en tot een volgende opdracht. Groet Carla en Frank

Fam. Schuhmacher
14/07/16

Geachte Directie Plameco Schinnen, Op dinsdag 18-03 is het plafond in onze woonkamer opgeleverd, daarover het volgende: het contact met Dave mbt offerte en informatie is naar volle tevredenheid verlopen, ook het daarna informeren naar de beslissing is goed gevallen,Dave is een prima kracht voor uw bedrijf. Wij hebben voor uw bedrijf gekozen ondanks dat u aanmerkelijk duurder was dan 2 concurrenten. Uw werknemers Maurice en Enrico hebben naar onze mening uitstekend werk geleverd,het zijn prima kerels in de omgang,netjes en vriendelijk,u kunt blij zijn met dergelijke werknemers. Hopelijk blijft het plafond lange jaren zo mooi als het nu is. Uw rekening zien wij tegemoet, geef daarin svp aan hoelang wij garantie hebben op het plafond. Met vriendelijke groet: G.Schumacher

dhr. Vaessen
14/07/16

L.S. Medio maart j.l. heeft u (Fabritius Bouw & Interieur) nieuwe trespa boeiboorden en dakkapel aan mijn huis aangebracht. Ik ben zeer tevreden over het resultaat, het ziet er bijzonder mooi uit. Er heeft goed overleg plaatsgevonden met uw vaklui. Met vr. groet, Sjef Vaessen Sittard.

Fam. Vola
14/07/16

Hallo, Factuur heb ik zojuist betaald. Ik wil nog vermelden dat we uiterst tevreden zijn over het afgeleverde werk. Zie er mooi uit. m vr gr André Vola

Fam. Borgans - Vromen
14/07/16

We willen jullie laten weten dat we zeer tevreden zijn over onze nieuwe PVC vloer. Er is vakwerk geleverd door Louis en Peter! Afspraken werden nagekomen en er werd vakkundig gewerkt, netjes afgewerkt en opgeruimd. Wij zullen jullie bedrijf zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen. Mvg Wiel en Estelle

Fam. Claessen
14/07/16

Beste Ron, We zijn zeer tevreden over de firma Fabritius Bouw en Interieur en de medewerkers die bij ons gewerkt hebben. Dave heeft ons op zeer vakkundige wijze geïnformeerd over Plameco plafonds en de bijpassende verlichting. Bij het zien in de showroom zijn we overstag gegaan voor Plameco plafonds. Vervolgens werd het werk zeer vakkundig afgeleverd door Maurice en Enrico. Betere vaklui kon u niet in dienst hebben. Zonder hen was het werk nooit zo mooi geworden. En Ron u ook hartelijk dank voor de medewerking om het werk op tijd klaar te krijgen voor de schilderwerkzaamheden, die erna begonnen. Kortom Fabritius Bouw en Interieur met haar medewerkers is een prima en klantgericht bedrijf. Met vriendelijke groet C.Claessen

Fam. Princen
14/07/16

Beste Dave, en natuurlijk de firma Fabritius. Mensen , mijn dank naar jullie toe voor het plaatsen van het super mooie spanplafond. En niet te vergeten mijn dank aan aan uw monteur Enrico Rovers , die dit alles zo mooi heeft gemaakt en keurig heeft gewerkt. Echt een vakman hoor, die zijn werk met veel plezier doet, dat merk je meteen. Toen de jongen klaar was met de klus was alles super mooi gepoetst . Mijn complimenten hiervoor. Normaal schrijven en bellen mensen alleen als iets niet klopt. Ik de dat niet en vind dat een woord van dank ook wel mag, toch. Met vriendelijke groeten Familie Princen

Fam. Bruls
14/07/16

Beste Ron, Langs deze weg wil ik graag aan jou mijn ervaring delen van de uitgevoerde werkzaamheden op de Bovenste Puth 63 dd 1 en 2 september 2015. De medewerker die gekomen is voor het plaatsen van de ondervloer, de vloer, de plinten en de aluminium afwerkstips lang de convectorput en keuken. De goede man (ben helaas zijn naam vergeten) heeft echt vakwerk afgeleverd en zeer netjes en nauwkeurig gewerkt . Alles met grote precisie, zuiverheid en in overleg waar nodig was om een vloer te krijgen die naar ons zin is. We zijn super tevreden met het afgeleverde resultaat, een vakman op en top!! Dankzij hem hebben jullie een zeer tevreden klant er bij. We zullen zorgen voor de betaling. Met vriendelijke groet, Fred Tukker en Angelique Bruls

Fam. Schepers
14/07/16

Goedemorgen Dave, Wij zijn beide onder de indruk van het resultaat en verbaasd over de hoeveelheid werk die verzet moet worden . Complimenten voor beide monteurs. Met vriendelijke groet, Peter Schepers

Floris Courtens
14/07/16

PVC Vloer laten leggen en een keuken laten ontwerpen en zetten door Fabritius. Resultaat is prachtig! Zeer nette afwerking en goede service! groet, Floris Courtens

Boris Gibbisch
14/07/16

Beste heer Goessens, met de TV kast zijn mijn vrouw en ik erg tevreden. Ook de levering en montage was gelukt. Intussen heb ik bijna alle toestellen kunnen aansluiten. Alles werkt goed. Dank u wel. Groet, Boris Gibbesch

Fam. Van Deursen
14/07/16

Hallo, We willen even laten weten dat de bedombouw er prachtig uitziet, het is nóg mooier geworden dan we hadden gedacht! Het totaal maakt een ruimtelijke indruk, het is een vorstelijke kamer geworden. Vriendelijke groeten, C. van Deursen

Fam. Janssen
14/07/16

Pierre en Joke Janssen wensen U allen een fijne jaarwisseling toe. Ook jullie vakmensen Jan & Louis nogmaals bedankt voor het prachtige werk wat jullie in ons nieuwe huis hebben gemaakt. Ron en familie de beste wensen voor het nieuwe jaar in een goede gezondheid. Groeten, Fam. Janssen uit Geleen.

Fam. Starmans
14/07/16

Beste Ron, De heren hebben trouwens super werk afgeleverd. We zijn heel erg blij met onze inbouwkast en de afwerking ervan. Met vriendelijke groet, Frédérique Starmans

Fam. Verhoeven
14/07/16

Hallo Devereaux, Allereerst hartelijk bedankt voor het prima werk dat jij en je collega's verricht hebben. We zijn super tevreden en de kast is nog veel mooier als bij het ontwerp. Hij is keurig gemonteerd, superstrak. Je collega's hebben heel secuur en netjes gewerkt, chapeau! Met vriendelijke groeten, René en Karin Verhoeven

Fam. Hacking -Krook
01/07/16

We hadden al een tijdje besloten ons huis te restylen maar ja, beginnen hè. Wat willen we, wat kan er en vooral, hoe organiseer je dat allemaal. Vanwege de plafonds kwamen we bij Fabritius terecht en in één keer werden we volledig ontzorgd. Ze doen daar alles, adviseren je op een manier die past bij je eigen wensen en visie, komen thuis kijken, nemen alle tijd, en regelen alles. Ze zijn professioneel, secuur en komen afspraken na. En omdat ze alles doen kan ook alles (kleuren, materialen) perfect op elkaar worden afgestemd. Zo is restylen geen klus maar een avontuur. Een absolute aanrader dus.

Een greep uit ons gehele assortiment
 
Kasten
 
Vloeren
 
Plafonds
Bezoek showroom  Stuur een email