• Eigen werkplaats
  • 25 jaar ervaring
  • Alle disciplines in huis

Showroom

Alles om je huis in te richten en sfeer te creëren: vloeren, gordijnen, kasten, deuren en vloerkleden. 

Elk weekend verschillende winkels en woonboulevards aflopen hoeft niet meer; wij hebben een brede collectie samengesteld van diverse stijlen. In onze showroom vind je een zorgvuldige selectie van de mooiste merken en interieurstijlen. Of je nu houdt van warm landelijk of licht Scandinavisch.

Adres showroom

Breinderveldweg 19
6365 CM Schinnen
(tegenover uitgang milieupark)

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag
10:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 16:00 uur

Vloeren

Fabritius levert en plaatst houten vloeren, parket vloeren, laminaat vloeren en PVC vloeren

Bij Fabritius kunt u terecht voor alle type vloeren: van een doorleefde vloer tot white wash parket en van massieve plank tot praktisch pvc. Al deze types zijn te bekijken in onze showroom en een gedeelte van ons assortiment vloeren is ook alvast online te bekijken. 

Vloer professioneel laten leggen

Voor welke vloer je ook kiest: we komen altijd bij je langs. Zo weten we of we nog rekening moeten houden met de ondergrond, (eventuele) voorbehandeling en natuurlijk om de juiste maten op te nemen. Onze vakmensen zullen de vloer leggen, zodat je zeker weet dat de vloer perfect ligt.

PVC vloer showroom

Fabritius levert en legt PVC vloeren van o.a. de merken mFLORTherdexModuleoForboTarkett en COREtec. Deze merken en de collecties zijn te bekijken in onze uitgebreide PVC vloeren showroom in Limburg - Schinnen. 

Therdex PVC vloer logo - showroom LimburgCOREtec PVC vloer logo - showroom LimburgForbo PVC vloer logo - showroom LimburgModuleo PVC vloer logo - showroom LimburgmFLOR PVC vloer logo - showroom LimburgTarkett PVC vloer logo - showroom Limburg

Raambekleding

Is sfeer voor jou het belangrijkst of wil je niet dat mensen makkelijk naar binnen kunnen kijken? Vind je een jaloezie handig of kies je voor een verfijnde inbetween gordijn? Voor elke wens hebben we tal van mogelijkheden: 

  • Gordijnen > van mooie dikke stoffen tot licht en transparant
  • Vouwgordijnen
  • Inbetweens
  • Jaloezieën
  • Rolgordijnen
  • Plisségordijnen
  • Lamellen

We hechten aan kwaliteit. In ons eigen werk, maar stellen dezelfde eisen aan de stoffen en vloeren in onze collectie. Mooie materialen, daar houden we van.

Vakmanschap

Zoals onze lat altijd hoog ligt als het om verbouwen gaat, zo hoog ligt ook onze lat als het gaat om afwerking. Want juist dáárin zit het verschil tussen ‘oke’ en ‘wauw’. Gordijnen, vloeren en vloerkleden worden dan ook supernetjes en perfect op maat gemaakt. 

Je bent meer dan welkom in onze showroom. Laat ons weten waar je naar op zoek bent. We denken en kijken graag met je mee!

Bezoek onze showroom

Klanten aan het woord  Feedback Company
Anja Augustus

Reviewscore 31.05.2021
Fijn advies en hulp bij keuze vloer. Prima service. Aardig en behulpzaam personeel.

Roel

Reviewscore 19.05.2021
Top service, mooi resultaat, klant gericht. Uiterst tevreden!!!!

Wim Hillen

Reviewscore 11.05.2021
Wij zijn uiterst tevreden over Fabritius Bouw & Interieur. We kochten een pvc-vloer voor ons appartement alsmede duettes voor de ramen. We werden prettig en deskundig geholpen door Resi en Ron. Jammergenoeg kon, door omstandigheden buiten “schuld” van Fabritius, de gekozen vloer niet geleverd worden. Werd echter keurig opgelost!! Ook het leggen van de vloer en plaatsen van de duettes gebeurde goed en deskundig door o.m. Raymond, Ruben en Roel. De medewerkers waren bovendien erg vriendelijk en behulpzaam. Na het leggen van de vloer ontdekten we een vrij grote vlek. Nadat we een en ander hadden doorgegeven werd dit snel en vakkundig opgelost. Complimenten voor dit bedrijf dat we van harte aanbevelen.

Bekijk alle reviews