• Eigen werkplaats
  • 25 jaar ervaring
  • Alle disciplines in huis

Showroom

Alles om je huis in te richten en sfeer te creëren: vloeren, gordijnen, kasten, deuren en vloerkleden. 

Elk weekend verschillende winkels en woonboulevards aflopen hoeft niet meer; wij hebben een brede collectie samengesteld van diverse stijlen. In onze showroom vind je een zorgvuldige selectie van de mooiste merken en interieurstijlen. Of je nu houdt van warm landelijk of licht Scandinavisch.

Het is aan te bevelen dat u voor een bezoek aan onze showroom even een afspraak inplant, zodat we tijd vrijmaken en u zo optimaal van dienst kunnen zijn. 

 

Adres showroom

Breinderveldweg 19
6365 CM Schinnen
(tegenover uitgang milieupark)

Openingstijden showroom

Dinsdag t/m vrijdag:
10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
10:00 - 16:00 uur

Maandag: gesloten

 

Vloeren

Fabritius levert en plaatst houten vloeren, parket vloeren, laminaat vloeren en PVC vloeren

Bij Fabritius kunt u terecht voor alle type vloeren: van een doorleefde vloer tot white wash parket en van massieve plank tot praktisch pvc. Al deze types zijn te bekijken in onze showroom en een gedeelte van ons assortiment vloeren is ook alvast online te bekijken. 

Vloer professioneel laten leggen

Voor welke vloer je ook kiest: we komen altijd bij je langs. Zo weten we of we nog rekening moeten houden met de ondergrond, (eventuele) voorbehandeling en natuurlijk om de juiste maten op te nemen. Onze vakmensen zullen de vloer leggen, zodat je zeker weet dat de vloer perfect ligt.

PVC vloer showroom

Fabritius levert en legt PVC vloeren van o.a. de merken mFLORTherdexModuleoForboTarkett en COREtec. Deze merken en de collecties zijn te bekijken in onze uitgebreide PVC vloeren showroom in Limburg - Schinnen. 

Therdex PVC vloer logo - showroom LimburgCOREtec PVC vloer logo - showroom LimburgForbo PVC vloer logo - showroom LimburgModuleo PVC vloer logo - showroom LimburgmFLOR PVC vloer logo - showroom LimburgTarkett PVC vloer logo - showroom Limburg

Raambekleding

Is sfeer voor jou het belangrijkst of wil je niet dat mensen makkelijk naar binnen kunnen kijken? Vind je een jaloezie handig of kies je voor een verfijnde inbetween gordijn? Voor elke wens hebben we tal van mogelijkheden: 

  • Gordijnen > van mooie dikke stoffen tot licht en transparant
  • Vouwgordijnen
  • Inbetweens
  • Jaloezieën
  • Rolgordijnen
  • Plisségordijnen
  • Lamellen

We hechten aan kwaliteit. In ons eigen werk, maar stellen dezelfde eisen aan de stoffen en vloeren in onze collectie. Mooie materialen, daar houden we van.

Vakmanschap

Zoals onze lat altijd hoog ligt als het om verbouwen gaat, zo hoog ligt ook onze lat als het gaat om afwerking. Want juist dáárin zit het verschil tussen ‘oke’ en ‘wauw’. Gordijnen, vloeren en vloerkleden worden dan ook supernetjes en perfect op maat gemaakt. 

Je bent meer dan welkom in onze showroom. Laat ons weten waar je naar op zoek bent. We denken en kijken graag met je mee!

Bezoek onze showroom

Klanten aan het woord  Feedback Company
Bas Hendrix

Reviewscore 24.09.2021
Er was een probleem ontstaan met de onlangs bij ons gelegde pvc vloer waarvoor Fabritius niet de boosdoener was maar de aannemer. Er zat een grote barst in de dekvloer die klungelig was dichtgesmeerd. Toen de vloerverwarming zijn werk moest doen kwam het euvel tevoorschijn De aannemer was er gauw klaar mee en die verwees ons naar Fabritius. Nader onderzoek leerde echter dat de fout wel degelijk bij de aannemer lag. Fabritius wilde de klant niet het slachtoffer laten worden van een welles nietes spel en heeft zonder morren de dekvloer gerepareerd en de beschadigde lamellen vervangen door nieuwe. Zou ik dit bedrijf aanbevelen wordt er dan gevraagd. Van harte dus!

Prive

Reviewscore 24.09.2021
Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe vloer kwamen mijn vrouw en ik uiteindelijk bij Fabritius terecht. Hier hadden we direct een goed gevoel. De ontvangst, de uitleg en het advies sprak ons aan. Er werd een afspraak gemaakt wanneer dhr. Ron Goessens zou komen kijken en op meten. Tevens konden wij voldoende proefmonsters, zelfs diverse keren, mee naar huis nemen en thuis rustig beslissen. Wij kregen een offerte en na goedkeuring werd een afspraak voor montage ingepland. Dit was weliswaar bijna 3 maanden later maar dat is in deze tijd door de drukte overal. De montage verliep vlot en deskundig volgens afspraak. Al bij al zijn wij zeer tevreden en geven wij het Fabritiusteam een dikke voldoende. Henk en Marlies L'Ortye

Theo.

Reviewscore 21.09.2021
Helemaal perfect , alles keurig met Ron geregeld, in alles meedenkend, Ruben netjes gelegd en afgewerkt. in alles ZEER tevreden

Bekijk alle reviews