• Eigen werkplaats
  • 25 jaar ervaring
  • Alle disciplines in huis

Showroom

Alles om je huis in te richten en sfeer te creëren: vloeren, kasten en raambekleding.  

Elk weekend verschillende winkels en woonboulevards aflopen hoeft niet meer; wij hebben een brede collectie samengesteld van diverse stijlen. In onze showroom vind je een zorgvuldige selectie van de mooiste merken en interieurstijlen. Of je nu houdt van warm landelijk of licht Scandinavisch.

Het is aan te bevelen dat u voor een bezoek aan onze showroom even een afspraak inplant, zodat we tijd vrijmaken en u zo optimaal van dienst kunnen zijn. 

 

Adres showroom

Breinderveldweg 19
6365 CM Schinnen
(tegenover uitgang milieupark)

Openingstijden showroom

Dinsdag t/m vrijdag:
10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
10:00 - 16:00 uur

Maandag: gesloten

 

Vloeren

Fabritius levert en plaatst houten vloeren, parket vloeren, laminaat vloeren en PVC vloeren

Bij Fabritius kunt u terecht voor alle type vloeren: van een doorleefde vloer tot white wash parket en van massieve plank tot praktisch pvc. Al deze types zijn te bekijken in onze showroom en een gedeelte van ons assortiment vloeren is ook alvast online te bekijken. 

Vloer professioneel laten leggen

Voor welke vloer je ook kiest: we komen altijd bij je langs. Zo weten we of we nog rekening moeten houden met de ondergrond, (eventuele) voorbehandeling en natuurlijk om de juiste maten op te nemen. Onze vakmensen zullen de vloer leggen, zodat je zeker weet dat de vloer perfect ligt.

PVC vloer showroom

Fabritius levert en legt PVC vloeren van o.a. de merken mFLORTherdexModuleoForboTarkett en COREtec. Deze merken en de collecties zijn te bekijken in onze uitgebreide PVC vloeren showroom in Limburg - Schinnen. 

Therdex PVC vloer logo - showroom LimburgCOREtec PVC vloer logo - showroom LimburgForbo PVC vloer logo - showroom LimburgModuleo PVC vloer logo - showroom LimburgmFLOR PVC vloer logo - showroom LimburgTarkett PVC vloer logo - showroom Limburg

Raambekleding

Is sfeer voor jou het belangrijkst of wil je niet dat mensen makkelijk naar binnen kunnen kijken? Vind je een jaloezie handig of kies je voor een verfijnde inbetween gordijn? Voor elke wens hebben we tal van mogelijkheden: 

  • Gordijnen > van mooie dikke stoffen tot licht en transparant
  • Vouwgordijnen
  • Inbetweens
  • Jaloezieën
  • Rolgordijnen
  • Plisségordijnen
  • Lamellen

We hechten aan kwaliteit. In ons eigen werk, maar stellen dezelfde eisen aan de stoffen en vloeren in onze collectie. Mooie materialen, daar houden we van.

Vakmanschap

Zoals onze lat altijd hoog ligt als het om verbouwen gaat, zo hoog ligt ook onze lat als het gaat om afwerking. Want juist dáárin zit het verschil tussen ‘oke’ en ‘wauw’. Gordijnen, vloeren en vloerkleden worden dan ook supernetjes en perfect op maat gemaakt. 

Je bent meer dan welkom in onze showroom. Laat ons weten waar je naar op zoek bent. We denken en kijken graag met je mee!

Bezoek onze showroom

 

Klanten aan het woord  Feedback Company
Vroonen

Reviewscore 18.01.2024
Slechte communicatie

Bavel, van

Reviewscore 13.01.2024
Goede communicatie Prima werk geleverd

Jeurissen

Reviewscore 7.12.2023
PVC vloer gekocht. Sympathiek bedrijf. Concurrerende prijzen en top service. Passende oplossingen en geen vraag is teveel..... aanrader!!!!!

Bekijk alle reviews