• Eigen werkplaats
  • 25 jaar ervaring
  • Alle disciplines in huis

Een nieuw plafond in 1 dag

< Terug

Een nieuw plafond, binnen één dag en zonder hak- en breekwerk, terwijl de grote meubels 'gewoon' kunnen blijven staan en met verlichting naar wens. Een plafond van Plameco wordt uit hoogwaardige kunststof exact op maat gemaakt voor de betreffende ruimte. De plafonds zijn ongevoeling voor warmte of kou, vocht of droogte en daardoor toepasbaar in elke ruimte. Het materiaal is uiterst UV-bestendig en tevens volledig afwasbaar. Verlichting in de vorm van hangende lampen of inbouwverlichting zoals hallogeenspots of led-verlichting is moeiteloos te plaatsen. Tevens kan er voor een randafwerking gekozen worden, bijvoorbeeld strak of juist een 'geprofileerde' stuclijst in ton-sur-ton of juist contrasterend. 

 

Nieuw plafond in één dag - Zonder hak- en breekwerk

Toepasbaar in elke ruimte

Voor veel mensen is de aanblik van hun plafond veelal een bron van ergernis en zorgen. Vochtplekken of scheuren, maar vaak past het plafond ook niet (meer) bij de uitstraling van het interieur.Kortom, de behoefte bestaat om eens drastisch te veranderen. Die mogelijkheid bestaat en wel in de vorm van een flexibel plafond, waarmee alle problemen in één keer worden opgelost. Want niet alleen is een flexibel plafond een fraai plafond, het brengt tevens het voordeel dat alle leidingen en kabels netjes weggewerkt kunnen worden. Een flexibel plafond vindt zijn toepassing niet alleen in de huiskamer, maar ook de badkamer, slaapkamer of keuken kunnen ermee worden gedaan. Zo krijgen alle vertrekken een sfeervolle uitstraling, aansluitend bij de smaak en wensen van de bewoners.

Voorbeeld montage Plameco Plafond

Montage

De flexibele plafonds worden vlak onder het huidige plafond aangebracht. Het montageteam monteert en spant het plafond binnen één dag, terwijl de grote meubelen gewoon in de kamer kunnen blijven staan. De montage vindt plaats zonder hak- en breekwerk. De bewoners kunnen dus dezelfde dag alweer beschikken over de ruimte waarin het plafond is aangebracht. Daarmee wordt veel ongemak en tijd bespaard. En het voldoet aan alle eisen. De klant krijgt ook volledige garantie op de werkzaamheden.

Isolerende werking

Het plafond wordt als één strak geheel voor de klant op maat gemaakt. Het is scheur- en schilfervrij en onderhoudsvriendelijk. Het is schimmel-, algen- en bacteriënwerend en de bestaande verlichting kan probleemloos worden geïntegreerd. Naar wens kan ook worden uitgebreid met inbouwverlichting. Naast al deze voordelen heeft het plafond een isolerende werking en is het materiaal brandveilig.

Kleuren en dessins

Een belangrijk voordeel is tevens, dat men de keuze heeft uit meer dan 100 verschillende kleuren. Of het nu gaat om strak wit, gestructureerde plafonds in gebroken wit tinten of om een hoogglans plafond in bijvoorbeeld rood, alles is mogelijk. Ook op het gebied van verlichting is er heel veel mogelijk, van hanglampen tot ingebouwde spotjes, van indirecte verlichting tot projectverlichting.

Plameco Plafonds: luxe en gemak

De gewenste sfeer in je interieur, maar dan zonder de nadelen van een ingrijpende verbouwing? PLAMECO plafonds bieden het beste uit twee werelden. Een uitgekiend montageconcept beperkt de overlast tot het absolute minimum. Met als eindresultaat een plafond van opzienbarende klasse.

Of het nu gaat om je woonomgeving of een zakelijke ruimte, PLAMECO plafonds vormen een uitgekiende combinatie van gemak en élégance. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

 

Publicatiedatum 18/04/2012
Klanten aan het woord  Feedback Company
Els en Paul Hermans

Reviewscore 9.11.2023
Wij zijn zeer tevreden. Top medewerkers. Zij zijn klantvriendelijk, kundig en leveren uitstekend werk! Niets is teveel. Afspraken worden 100% nagekomen. Chapeau voor verkoop, management, planning, administratie en uitvoering.

Fabritius

Reviewscore 10.10.2023
Betrouwbaar,kwaliteit en goede afspraken.

V&H Vastgoed

Reviewscore 10.10.2023
Alles keurig verzorgd, en conform afspraak.

Bekijk alle reviews