• Eigen werkplaats
  • 25 jaar ervaring
  • Alle disciplines in huis

Helemaal happy met een nieuwe vloer van Fabritius

< Terug

Fabritius Bouw & Interieur is specialist in houten vloeren, waaronder bijvoorbeeld Parket of Laminaat. Wij adviseren, verkopen, leggen, onderhouden en renoveren houten vloeren voor bedrijven en particulieren in héél Nederland en grensstreken. 

Een houten vloer is een absolute meerwaarde voor uw woning of bedrijfsruimte. Een houten vloer geeft warmte, gezelligheid en sluit precies aan op uw wensen. 

Houten vloeren Limburg   Keuken vloeren Limburg   Houten vloer Limburg

Showroom

Vanuit onze showroom in Schinnen bedienen wij klanten door heel Nederland. Loop eens binnen of maak een afspraak om onze uitgebreide collectie houten vloeren te bewonderen. Wij bieden o.a. parket, lamelparket, laminaat, houten planken, vloerdelen, houten vloeren en laminaat van bekende merken als Parador en Solidfloor. 

Neem eens vrijblijvend een kijkje in onze showroom of bel direct met 046-443 46 59 voor het maken van een vrijblijvende afspraak en advies bij u thuis. 

Publicatiedatum 17/04/2012
Klanten aan het woord  Feedback Company
Bavel, van

Reviewscore 13.01.2024
Goede communicatie Prima werk geleverd

Jeurissen

Reviewscore 7.12.2023
PVC vloer gekocht. Sympathiek bedrijf. Concurrerende prijzen en top service. Passende oplossingen en geen vraag is teveel..... aanrader!!!!!

Els en Paul Hermans

Reviewscore 9.11.2023
Wij zijn zeer tevreden. Top medewerkers. Zij zijn klantvriendelijk, kundig en leveren uitstekend werk! Niets is teveel. Afspraken worden 100% nagekomen. Chapeau voor verkoop, management, planning, administratie en uitvoering.

Bekijk alle reviews