• Eigen werkplaats
  • 25 jaar ervaring
  • Alle disciplines in huis

Links

Aanbevolen websites en interessante links

Hieronder treft u een overzicht aan van onze aanbevolen websites en linkpartners. Wilt u ook een vermelding of link op deze website? Neem dan direct contact op via onderstaand contactformulier.sdfsdf

Van Wees levert en plaatst kozijnen, deuren, dakkapellen, schuifpuien en veranda's van o.a. de merken Knipping en Gayko in de omgeving Zeist, Utrecht. Breng een bezoek aan de showroom of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vloerverwarming laten leggen en monteren? Vloerverwarming Limburg biedt verschillende types zoals draadmatten, infrezen, noppenplaten en tackerplaten. Vraag vrijblijvend een vloerverwarming offerte aan. Vloerverwarming Limburg legt vloerverwarmingen door heel Limburg o.a. Maastricht, Heerlen, Roermond, Sittard, Weert en Venlo.

Limburgs grootste vloerenbedrijf helpt graag bij de realisering van een nieuwe cementdekvloer, siergrindvloer of andere afwerkvloeren. Vraag vandaag nog vrijblijvend een cementdekvloer offerte aan.

Tuinhout-Centrum is specialist op het gebied van schuttingen, tuinhuizen en complete tuinaanleg. Tuinhout-Centrum biedt een groot aanbod aan o.a. houtbetonschuttingen, composietschuttingen, (maatwerk) tuinhuizen en tuinkantoren. Bezoek de showtuin in Wijchen of vraag direct online een offerte aan.

AircoDirect is de airco-specialist van het zuiden met een vestiging in Limburg en Brabant. Zorg voor een aangenaam klimaat in je woonkamer of slaapkamer: koel in de zomer en warm in de winter. Bij AircoDirect kan je terecht voor airco onderhoudsbeurten en het plaatsen van airco's van o.a. de merken Tosot, Daikin en Mitsubishi. Direct een offerte aanvragen.

Mediazo is een alles-in-één internetbureau met specialisten in elke tak van online marketing en (web)development

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van razendsnelle websites, waaronder automotive websites en makelaars websites. Daarnaast Officiële Google Partner en gespecialiseerd in alle vormen van online marketing, zoals zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie en social media adverteren.

Interne developers ontwikkelingen en werken dagelijks aan krachtige online tools, zoals een eigen CMS, facturatieprogramma, vastgoed verhuur- en verkoopapplicatie en boekingsysteem

Op zoek naar nieuwe kozijnen voor uw woning in Limburg? Van der Linden heeft een groot aanbod diverse type kozijnen, zoals aluminium kozijnen, kunststof kozijnen en houtlook kozijnen. Wij plaatsen kozijnen, deuren en rolluiken in Limburg waaronder Roermond, Weert, Haelen en Venlo. Breng een bezoek aan een van onze showrooms voor gratis vrijblijvend advies of vraag direct een offerte aan.

Overweegt u te (ver)bouwen? Raadpleeg dan ook dé specialist in bouw & interieur uit Limburg, Fabritius Bouw & Interieur.

Bij Brommobielcenter Limburg en Brabant kunt u terecht voor (periodiek) onderhoud en reparaties aan brommobielen en 45 km auto’s. Brommobiel kopen of leasen? Er is altijd een groot aanbod nieuwe en tweedehandse brommobielen aanwezig. Specialist in Aixam, Microcar en elektrische brommobielen.

Op zoek naar Internet Marketing? Reclamebureau MediaZo! is specialist in internet marketing. Onze internet marketeers helpen u verder met zoekmachine optimalisatie zoekmachine adverteren en online marketing in de breedste zin des woords.

Wilt u ook hoger en beter gevonden worden in Google? Zoekmachine Optimalisatie in Limburg door dè experts van Reclamebureau MediaZo! in Limburg.

Nieuwe en tweedehands 45km auto's kopen van o.a. de merken Aixam en Microcar. 

Eenvoudig online factureren en offereren? Met Factuurzo maakt u online in een handomdraai professionele offertes en (periodieke) facturen in eigen huisstijl.

Ga als makelaar efficiënter te werk met online makelaarssoftware Immozo. Met deze webtool voor (woning)verhuur en verkoop, beheer al je panden en klanten in één compleet softwarepakket met een gebruiksvriendelijke interface op elk device en zorg je dat je online goed gevonden wordt. 

Met energiezuinige verlichting kunt u flink besparen op uw energierekening. Bij webshop Bespaar-lamp kunt u eenvoudig en snel de beste LED lampen online kopen van het merk MEGAMAN. Bespaar-lamp biedt o.a. dimbare LED lampen, filament lampen, noodverlichting en LED spots met alle soorten fittingen, waaronder GU10, E14 en E27.

Regionaal adverteren in Limburg kan met diverse online adverteermogelijkheden, waaronder zoekmachine adverteren en social media adverteren. Zorg dat jouw onderneming lokaal zichtbaar is bij de juiste doelgroep.

Wilt u een PVC vloer laten leggen? Wij leveren en leggen PVC vloeren van de merken Forbo, mFLOR, COREtect, Moduleo, Tarkett en Therdex. Bezoek onze PVC vloeren showroom voor gratis en vrijblijvend advies.

Klanten aan het woord  Feedback Company
Monique Thomas

Reviewscore 12.10.2021
Er is in de woonkamer een parketvloer in visgraat gelegd. Dit is zeer vakkundig en met heel veel aandacht en zorg voor de hoekjes en rondjes gebeurd. De medewerker van Fabritius, Hassan, is bijzonder vriendelijk en ijverig en doet alle moeite om een top-eindresultaat te bereiken.

Bas Hendrix

Reviewscore 24.09.2021
Er was een probleem ontstaan met de onlangs bij ons gelegde pvc vloer waarvoor Fabritius niet de boosdoener was maar de aannemer. Er zat een grote barst in de dekvloer die klungelig was dichtgesmeerd. Toen de vloerverwarming zijn werk moest doen kwam het euvel tevoorschijn De aannemer was er gauw klaar mee en die verwees ons naar Fabritius. Nader onderzoek leerde echter dat de fout wel degelijk bij de aannemer lag. Fabritius wilde de klant niet het slachtoffer laten worden van een welles nietes spel en heeft zonder morren de dekvloer gerepareerd en de beschadigde lamellen vervangen door nieuwe. Zou ik dit bedrijf aanbevelen wordt er dan gevraagd. Van harte dus!

Prive

Reviewscore 24.09.2021
Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe vloer kwamen mijn vrouw en ik uiteindelijk bij Fabritius terecht. Hier hadden we direct een goed gevoel. De ontvangst, de uitleg en het advies sprak ons aan. Er werd een afspraak gemaakt wanneer dhr. Ron Goessens zou komen kijken en op meten. Tevens konden wij voldoende proefmonsters, zelfs diverse keren, mee naar huis nemen en thuis rustig beslissen. Wij kregen een offerte en na goedkeuring werd een afspraak voor montage ingepland. Dit was weliswaar bijna 3 maanden later maar dat is in deze tijd door de drukte overal. De montage verliep vlot en deskundig volgens afspraak. Al bij al zijn wij zeer tevreden en geven wij het Fabritiusteam een dikke voldoende. Henk en Marlies L'Ortye

Bekijk alle reviews