• Eigen werkplaats
 • 25 jaar ervaring
 • Alle disciplines in huis

Elektrische raamdecoratie

Elektrisch bedienbare raambekleding

Elektrische raamdecoratie zijn raambekledingssystemen die elektronisch worden bediend door middel van afstandsbedieningen, smartphones of andere slimme apparaten. Deze systemen bieden gemak, comfort en extra handige functionaliteiten.

Het is dan ook logisch dat elektrisch bedienbare raambekleding steeds populairder wordt. Overweegt u ook elektrische raamdecoratie? Plan een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in, waar een van onze specialisten u tot in de puntjes kan adviseren over de mogelijkheden. 

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Slimme raamdecoratie

Raambekleding besturen met app

Veel elektrische raambekleding kunnen worden geïntegreed in slimme/smart woningsystemen. Hierdoor zijn ze eenvoudig te bedienen met een app of via spraakopdrachten met bijvoorbeeld Google Assistant of Apple HomeKit. 

BLISS Smart Blinds

De slimme raamdecoratie van Multisol

BLISS Smart Blinds is de slimme raamdecoratie van Multisol op basis van Bluetooth technologie inclusief timers en scenario's. Daarnaast bedienbaar met een afstandsbediening of een app op je smartphone of tablet. Uniek is dat de accu is verwerkt in het product. BLISS Smart Blinds is mogelijk voor alle types raamdecoratie, waaronder rolgordijnen, jaloezieën, plissé, duette® shades en multishades. 

Bij de producten van Multisol komen innovatie en stijl samen om ieder interieur te transformeren. Er is ruime keuze aan materialen, kleuren en stijlen. De raambekleding van Multisol is ontworpen om aan alle behoeftes te voldoen: van privacy tot lichtregulatie en verbetering van de akoestiek in de ruimte. Met BLISS Smart Blinds van Multisol gaat het nog net een stapje verder door de vooruitstrevende techniek. 

BLISS smart blinds

Elektrische rolgordijnen

(Elektrische) rolgordijnen zijn een populaire vorm van raambekleding en zijn geschikt voor verschillende kamers in het huis en bijna elk soort ramen. Rolgordijnen kunnen een moderne en strakke uitstraling aan uw interieur geven.

Voordelen (elektrische) rolgordijnen

 • Design met brede keuze in materialen en kleuren: Rolgordijnen hebben over het algemeen een minimalistisch ontwerp, waardoor ze goed bij verschillende intereurstijlen passen. Daarnaast zijn rolgordijnen in diverse materialen verkrijgbaar zoals stof, vinyl en verduisterende materialen. 
 • Ruimtebesparend: Rolgordijnen rollen recht omhoog en omlaag, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen. Ideaal voor kleinere ruimtes. 
 • Lichtregeling en privacy: Het is mogelijk om (elektrische) rolgordijnen naar wens te openen, volledig openen voor maximale lichtinval, gedeeltelijk sluiten voor diffuus licht of volledig sluiten voor volledige privacy en duisternis. 
 • Energie-efficiëntie: Verduisterende rolgordijnen kunnen helpen bij het isoleren van ramen, waardoor ze bijdragen aan energie-efficiëntie door warmteverlies in de winter te verminderen en warmte binnen te houden.

Elektrische jaloezieën

Elektrische jaloezieën bieden het gemak van geautomatiseerde bediening, waardoor je de lichtinval en privacy in een ruimte eenvoudig kunt regelen. Het type jaloezie (horizontaal, verticaal, hout, aluminium, etc.) beïnvloeden de uitstraling in een ruimte. Ook heeft elke type weer zijn eigen voordelen. 

Voordelen (elektrische) jaloezieën

 • Lichtregeling en privacy: Jaloezieën bieden nauwkeurige controle over de hoeveelheid licht die een ruimte binnenkomt. U kunt ze eenvoudig kantelen of optrekken om de gewenste hoeveelheid natuurlijk licht te creëren. Daarnaast kunt op deze manier ook de mate van privacy in een ruimte aanpassen. 
 • Ventilatie: Het kantelen van de lamellen maakt het mogelijk om frisse lucht binnen te laten terwijl de jaloezieën nog steeds gedeeltelijk gesloten zijn. Dit draagt bij aan een goede luchtcirculatie in de ruimte.
 • Veel soorten en materialen: Jaloezieën komen in veel verschillende materialen waaronder houten jaloezieën of jaloezieën van aluminium. Daarnaast zijn er horizontale en verticale varianten. Altijd iets dat bij uw interieur past. 
 • Ruimtebesparend: Jaloezieën nemen weinig ruimte in beslag en passen goed in kleinere ruimtes. Ze hangen recht naar beneden en nemen geen extra ruimte in beslag rondom het raam.

Elektrische gordijnen

Elektrische gordijnen, ook wel bekend als gemotoriseerde gordijnen, bieden geautomatiseerde bediening voor het openen en sluiten. Gordijnen zijn een populaire vorm van raambekleding omdat er veel mogelijkheden zijn en een gordijn als snel zorgt voor extra sfeer in een ruimte.

 • Decoratieve veelzijdigheid: Gordijnen zijn beschikbaar in een breed scala aan stoffen, kleuren, patronen en stijlen, waardoor u ze kunt aanpassen aan uw interieur. Daarnaast dragen ze bij aan de decoratieve uitstraling van een kamer.
 • Isolatie: Zwaardere gordijnen, vooral wanneer ze zijn gevoerd, kunnen helpen bij het isoleren van een ruimte. Ze kunnen tocht verminderen en warmte vasthouden.
 • Akoestische demping: Gordijnen kunnen bijdragen aan het verminderen van geluidsoverlast van buitenaf, zoals straatgeluiden. Ze absorberen geluid en dragen zo bij aan een rustiger binnenklimaat.
 • Bescherming tegen UV-stralen: Gordijnen kunnen meubels en vloeren beschermen tegen vervaging en schade veroorzaakt door langdurige blootstelling aan zonlicht. 

Wat kost elektrische raamdecoratie? 

De kosten van elektrische raamdecoratie variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type raambekleding, de afmetingen van uw ramen, de gebruikte materialen en de mate van automatisering.

Wij adviseren daarom een afspraak in te plannen in onze showroom, waar onze specialisten alle opties met u kunnen doornemen. Op die manier maken wij een offerte op maat zodat u een eerlijk beeld heeft voor de kosten van uw elektrische raamdecoratie. 

Showroom afspraak inplannen

Klanten aan het woord  Feedback Company
Pagen

Reviewscore 16.05.2024
Zeer kundige medewerkers die net dat extra stapje zetten en met je meedenken. Prettige en persoonlijke communicatie. We zijn ontzettend blij en tevreden met het eindresultaat en de kwaliteit ervan!

Bavel, van

Reviewscore 13.01.2024
Goede communicatie Prima werk geleverd

Jeurissen

Reviewscore 7.12.2023
PVC vloer gekocht. Sympathiek bedrijf. Concurrerende prijzen en top service. Passende oplossingen en geen vraag is teveel..... aanrader!!!!!

Bekijk alle reviews