• Eigen werkplaats
 • 25 jaar ervaring
 • Alle disciplines in huis

Parketvloeren Maastricht

Specialist in parketvloeren in Zuid-Limburg

Wilt u uw woning in Maastricht een tijdloze en verfijnde uitstraling geven? Overweeg dan om een parketvloer te laten leggen. Een parketvloer is een bepaalt type houten vloer en de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een vloer die elegantie, warmte en duurzaamheid combineert.

Parketvloeren zijn er in verschillende houtsoorten en afwerkingen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw interieur past. Zorg ervoor dat u de installatie en het onderhoud van de vloer serieus neemt, aangezien een goed onderhouden parketvloer vele jaren kan meegaan en uw woning in Maastricht een blijvende elegante uitstraling kan geven.

Als parketvloerenspecialist kunnen wij u advies geven over het kiezen, installeren en onderhouden van een parketvloer in Maastricht die aan al uw wensen voldoet.  

Showroomafspraak inplannen

 

Voordelen parketvloer

Waarom kiezen voor een parketvloer in Maastricht?

 1. Natuurlijke schoonheid: Parketvloeren stralen natuurlijke schoonheid uit. Het hout geeft warmte en karakter aan uw huis en past perfect bij de charmante sfeer van Maastricht.

 2. Duurzaamheid: Een goed gelegde parketvloer kan tientallen jaren meegaan. Het is een investering in de toekomst van uw woning.

 3. Variatie: Er is ruimte om te kiezen uit verschillende houtsoorten, kleuren en patronen om de vloer aan te passen aan uw persoonlijke smaak en stijl.

 4. Onderhoudsgemak: Parketvloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

 5. Verhoogde woningwaarde: Een parketvloer voegt waarde toe aan de woning. Mocht u uw woning in de toekomst gaan verkopen, zal de parketvloer potentiële kopers zeker aanspreken.

Parketvloer laten leggen in Maastricht

Waarom een parketvloer laten leggen door professionals?

Het leggen van een parketvloer is een ambachtelijk vak dat precisie en ervaring vereist. Laat onze ervaren vakmensen in Maastricht dit werk voor u doen. We zorgen ervoor dat uw parketvloer perfect wordt geïnstalleerd, zonder hobbels of bobbels, zodat u er jarenlang van kunt genieten.

Laat ons je helpen bij het realiseren van de parketvloer van uw dromen. Neem contact met ons of breng een bezoek aan onze showroom voor een vrijblijvende offerte. 

Parketvloer prijzen

Wat gaat een parketvloer kosten in Maastricht?

De prijzen voor parketvloeren kunnen sterk variëren. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type hout, de afwerking, de kwaliteit en de complexiteit van de installatie. 

 1. Houtsoort: Verschillende houtsoorten hebben verschillende prijzen. Exotische hardhoutsoorten zoals eiken, noten, kersen, en mahonie zijn doorgaans duurder dan zachtere houtsoorten zoals grenen of esdoorn.

 2. Afwerking: De afwerking van de vloer kan ook de prijs beïnvloeden. Een vloer met een speciale afwerking of patroon kan duurder zijn dan een standaard rechte vloer.

 3. Kwaliteit: De kwaliteit van het hout en de vloerproducten kan variëren. Hoogwaardige parketvloeren zijn over het algemeen duurder, maar ze gaan langer mee en hebben een betere uitstraling.

 4. Installatiekosten: De kosten voor installatie kunnen variëren op basis van de complexiteit van de installatie. Ingewikkelde patronen of moeilijk toegankelijke ruimtes kunnen de installatiekosten verhogen.

Over het algemeen kunt u verwachten dat de kosten voor een parketvloer ergens tussen de €30,- en €150, per vierkante meter liggen, afhankelijk van de genoemde factoren.'

Om een nauwkeurige prijs te krijgen voor een parketvloer in Maastricht adviseren wij u een bezoek te brengen aan onze showroom. Onze adviseurs zullen samen met u een offerte op maat maken. Op die manier krijgt u een eerlijk beeld van de kosten en komt u niet voor verrassingen te staan. 

Merken parketvloeren

Er zijn tal van bekende merken en fabrikanten die hoogwaardige parketvloeren produceren. Bij Fabritius vindt u een uitgebreid assortiment aan merken, waaronder Parador en Solidfloor. 

Parador vloerenSolidfloor

Klanten aan het woord  Feedback Company
Bavel, van

Reviewscore 13.01.2024
Goede communicatie Prima werk geleverd

Jeurissen

Reviewscore 7.12.2023
PVC vloer gekocht. Sympathiek bedrijf. Concurrerende prijzen en top service. Passende oplossingen en geen vraag is teveel..... aanrader!!!!!

Els en Paul Hermans

Reviewscore 9.11.2023
Wij zijn zeer tevreden. Top medewerkers. Zij zijn klantvriendelijk, kundig en leveren uitstekend werk! Niets is teveel. Afspraken worden 100% nagekomen. Chapeau voor verkoop, management, planning, administratie en uitvoering.

Bekijk alle reviews