• Eigen werkplaats
  • 25 jaar ervaring
  • Alle disciplines in huis

Kijkje achter de schermen - Nicolle Zelissen

< Terug
Fabritius Bouw & Interieur houdt van een persoonlijke aanpak. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat u weet wie al die projecten voor u mogelijk maken. Vanaf nu dus elke nieuwsbrief een van onze medewerkers uitgelicht voor u. Te beginnen met Nicolle Zelissen.

Ik ben Nicolle Zelissen, 39 jaar, getrouwd en samen met mijn man en zoon woonachtig in Schinnen. Na mijn secretaresse opleiding heb ik jaren gewerkt bij een gerenomeerd architectenbureau. In 2008 kreeg ik de mogelijkheid om dichter bij huis te gaan werken en ben ik als office manager aan de slag gegaan voor Fabritius Bouw & Interieur en Gobouw Betonboringen.

Ik ben het eerste aanspreekpunt voor klanten van zowel Fabritius Bouw & Interieur als van Gobouw Betonboringen, doe de financiële en de personeelsadministratie. Verder ondersteun ik de directie en leidt ik klanten rond in de showroom. Kortom: ik ben veelzijdig inzetbaar op diverse gebieden.

Ik hoop u dan ook graag een keertje te mogen begroeten in onze prachtige showroom!

 

Publicatiedatum 14/09/2012
Klanten aan het woord  Feedback Company
Bavel, van

Reviewscore 13.01.2024
Goede communicatie Prima werk geleverd

Jeurissen

Reviewscore 7.12.2023
PVC vloer gekocht. Sympathiek bedrijf. Concurrerende prijzen en top service. Passende oplossingen en geen vraag is teveel..... aanrader!!!!!

Els en Paul Hermans

Reviewscore 9.11.2023
Wij zijn zeer tevreden. Top medewerkers. Zij zijn klantvriendelijk, kundig en leveren uitstekend werk! Niets is teveel. Afspraken worden 100% nagekomen. Chapeau voor verkoop, management, planning, administratie en uitvoering.

Bekijk alle reviews