• Eigen werkplaats
  • 25 jaar ervaring
  • Alle disciplines in huis

Kast woonkamer opgeknapt

< Terug

Mevrouw Koolen - Van Hulten uit de Beemden in Schinnen wilde geen afstand doen van haar 40 jaar oude kast. De kastdeurtjes waren echter helemaal geel en versleten en de lades vielen uit elkaar. Onze monteur Marc heeft de deurtjes opgehaald en in de werkplaats zijn de bestaande scharnieren en handgrepen gedemonteerd.Er zijn nieuwe deurfronten gezaagd, de kopse kanten gefineerd en het bestaande hang- en sluitwerk op de nieuwe deurfronten gemonteerd. Verder zijn de bestaande lades vervangen en voorzien van dezelfde fronten als de deurtjes. Uiteindelijk zijn de deurtjes en lades bij mevrouw Koolen weer netjes ingehangen. De houtnerfstructuur loopt netjes door in lades en fronten. 

 

Publicatiedatum 03/04/2012
Klanten aan het woord  Feedback Company
Bavel, van

Reviewscore 13.01.2024
Goede communicatie Prima werk geleverd

Jeurissen

Reviewscore 7.12.2023
PVC vloer gekocht. Sympathiek bedrijf. Concurrerende prijzen en top service. Passende oplossingen en geen vraag is teveel..... aanrader!!!!!

Els en Paul Hermans

Reviewscore 9.11.2023
Wij zijn zeer tevreden. Top medewerkers. Zij zijn klantvriendelijk, kundig en leveren uitstekend werk! Niets is teveel. Afspraken worden 100% nagekomen. Chapeau voor verkoop, management, planning, administratie en uitvoering.

Bekijk alle reviews