• Eigen werkplaats
  • 25 jaar ervaring
  • Alle disciplines in huis

Een nieuw plafond binnen een dag? Dat kan met Plameco Plafonds

< Terug
“Je moet het product zelf zien”, aldus Dave Larue plafondadviseur van Plameco dealer Fabritius Interieur Schinnen. Voor elke ruimte in huis; woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer is een Plameco plafond de perfecte en duurzame oplossing. Het 
flexibele plafondsysteem is er in vele varianten en blijft absoluut mooi en strak. Het wordt vlak onder het bestaande plafond aangebracht; snel, vakkundig en zonder rommel. Dankzij de voorbereidingen in onze werkplaats en het slimme systeem kunnen de grote meubels gewoon blijven staan. Er is veel keus in zowel structuur, kleur als afwerking, dus geschikt voor iedere stijl. Overal is functionele verlichting en/of sfeerverlichting te realiseren, dimbaar en met afstandsbediening als men dat wil. Alles uit  één hand, ’s ochtends beginnen en dezelfde dag is het klaar.
 
 
Het begint met een bezoek aan onze showroom tijdens de Plameco Plafondshow van zaterdag 15 januari t/m zaterdag 22 januari, waar de prachtige plafonds zijn te bewonderen
Publicatiedatum 20/12/2011
Klanten aan het woord  Feedback Company
Pagen

Reviewscore 16.05.2024
Zeer kundige medewerkers die net dat extra stapje zetten en met je meedenken. Prettige en persoonlijke communicatie. We zijn ontzettend blij en tevreden met het eindresultaat en de kwaliteit ervan!

Bavel, van

Reviewscore 13.01.2024
Goede communicatie Prima werk geleverd

Jeurissen

Reviewscore 7.12.2023
PVC vloer gekocht. Sympathiek bedrijf. Concurrerende prijzen en top service. Passende oplossingen en geen vraag is teveel..... aanrader!!!!!

Bekijk alle reviews