• Eigen werkplaats
  • 25 jaar ervaring
  • Alle disciplines in huis

Spanplafond Prijzen

Spanplafonds zijn zonder onnodig hak en breekwerk binnen één dag te plaatsen.

Het principe van een nieuw Plameco spanplafond is uniek: in slechts één dag wordt uw kamer voorzien van een nieuw volkomen vlak en blijvend strak spanplafond, dat wordt gespannen onder uw oude plafond. De installatie veroorzaakt minimale overlast doordat de grote meubelstukken kunnen blijven staan. U heeft geen last van sloopafval en stof omdat uw oude plafond gewoon blijft zitten.

» meer informate en voorbeelden plameco plafonds

Plameco Spanplafond in een dag

Bekijk hieronder het fragment over een Plameco spanplafond in het bekende programma ' Eigen huis & tuin ' 


Kwaliteit en duurzaamheid

Fabritius Bouwen & Wonen werkt enkel met TOP merken om de kwaliteit te waarborgen. Bijzonder trots zijn wij op onze samenwerking met Plameco spanplafonds in Zaltbommel.  Als Plameco Plafond dealer van het eerste uur (25 jaar geleden) zijn wij tegenwoordig al voor het derde jaar op rij het vakbedrijf met de hoogste jaaromzet van Nederland en België.  Zo worden er jaarlijks meer dan 500 Plameco spanplafonds door ons geplaatst in Limburg.  

Vrijblijvende offerte Plameco Spanplafonds

We nodigen u graag eens uit in onze showroom voor een geheel vrijblijvend advies en offerte voor een Plameco Plafond of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. 

Klanten aan het woord  Feedback Company

Jan Klomps

Reviewscore 17.01.2020
In een woord geweldig . Werk lui zijn ook 100% ben zeer tevreden.

Maarten

Reviewscore 12.12.2019
keurig volgens afspraak plafond geplaatst. Zelfs op de dag van plaatsing waren nog aanpassingen in overleg met de monteurs mogelijk.

Anonymous

Reviewscore 6.12.2019
Goed advies, komt afspraken correct na, prima vaklui. Een verzoek van de schilder: laat eerst de plinten aflakken voordat er tussen vloer en polint siliconekit wordt gespoten aangezien de lak niet dekt daar waar de kit zit. schilderen

Bekijk alle reviews