• Eigen werkplaats
  • 25 jaar ervaring
  • Alle disciplines in huis

Verbouwing Geleen

Fabritius Interieur project - Verbouwing Geleen
 
Keuken
 
Plameco plafond
 
Woonkamer
 
Garderobekast
 
Garderobekast
 
Laminaatvloer
 
Laminaatvloer
Lees meer +

Verbouwing in Geleen

De familie Willems benaderde ons met de vraag of we in de woonkamer en keuken een strak plafond konden maken. Na een bezoek aan onze showroom en diverse gesprekken ter plaatse heeft een en ander uiteindelijk geresulteert in een complete verbouwing.

De keuken is verplaatst, er zijn twee openingen dichtgemetselt en er is een nieuwe doorgang gemaakt. Er is een ijzeren balk ingelegd en de muren zijn glad gestucadoord. Voor de vloer is gekozen voor een Parador laminaatvloer type trendtime 6, breed en lang formaat met een zaagruwe structuur. De hoge plinten, geverfd in dezelfde kleur als de muren, zorgen voor een strakke belijning langs de vloer. In de gang is een nieuw kozijn met paneeldeur geplaatst en het tegenoverliggende ingebouwd garderobemeubel maakt het plaatje compleet. Rondom de nieuwe keuken is een strakke ombouw van gipsplaten gemaakt. Voor de plafonds is gekozen voor mat witte plameco plafonds. Door het toepassen van akoestische isolatie boven het plafond is een heel aangenaam leefklimaat gerealiseerd (geen echo van geluid). Dit komt doordat een plameco plafond het vermogen heeft om geluid door te laten, waarbij de akoestische isolatie ervoor zorgt dat het geluid wordt geabsorbeerd. Met een traditioneel gipsplafond was dat niet gelukt. Heel mooie strakke elementen in het plafond zijn de design tl-armaturen in de keuken (zie foto's).
Ik heb ook verbouwplannen
Klanten aan het woord  Feedback Company
Andre Daalmeijer

Reviewscore 1.06.2020
heel goed en fijn bedrijf. Hele mooie PVC vloer gekregen en goed afgewerkt met plinten. De trap is echt super geworden

Carla Pluijmakers

Reviewscore 28.05.2020
Heel fijn bedrijf, ontzettende fijne en ervaren monteurs. Men denkt met de klant mee en geeft goed advies. We zijn heel tevreden!

Donners

Reviewscore 27.05.2020
Een goeie service met uitleg van materiaal en vakmensen in het leggen van pvc en het afmaken van de plinten rond om .

Bekijk alle reviews