• Eigen werkplaats
  • 25 jaar ervaring
  • Alle disciplines in huis

Systeem plafonds

Fabritius Interieur project - Systeem plafonds
 
Kapsalon Imstra Plaza
Lees meer +

SYSTEEMPLAFOND

Als het belangrijk is dat buizen en leidingen makkelijk bereikbaar blijven, zonder het plafond te beschadigen, dan is een systeemplafond de handigste keuze.

Dit plafond bestaat uit een aluminium roosterwerk dat onder de bovenliggende vloer wordt gemonteerd. Hierdoor ontstaat een open ruimte tussen bouwplafond en systeemplafond. In deze open ruimte worden elektrabuizen, verlichtingsarmaturen, klimaatbeheersing, luchtverversing, afzuigunits en verwarmingselementen geplaatst. Vervolgens worden de plafondplaten los in het rooster gelegd.

Bij reparaties of aanpassingen wordt op de betreffende plek de plaat weggehaald, zonder enige beschadiging van het plafond.

Systeemplafonds zie je vaak in de horeca, retail, onderwijs en kantoren.
Kom naar de showroom
Klanten aan het woord  Feedback Company
Wilting

Reviewscore 13.07.2021
fijne service. goede werknemers.

Sylvia en Frans

Reviewscore 9.07.2021
Bij het zoeken naar een PVCvloer kwamen we uit bij Fabritius . Ze gaven ons een prima advies en na het uitzoeken is de vloer na volle tevredenheid gelegd. Het ziet er super uit . Keurig netjes afgewerkt en je kunt zien dat André een vakman is met plezier in zijn werk. Een top bedrijf.

Renee Schroeder

Reviewscore 7.07.2021
Goed advies over de keuze van onze vloer en goed in contact gebleven over levering en planning. Heel tevreden over het mooie eindresultaat!

Bekijk alle reviews