• Eigen werkplaats
  • 25 jaar ervaring
  • Alle disciplines in huis

Nieuw plafond in een dag

Plameco plafonds zijn zonder onnodig hak en breekwerk binnen één dag te plaatsen.

Het principe van een nieuw Plameco plafond is uniek: in slechts 1 dag wordt uw kamer voorzien van een nieuw volkomen vlak en blijvend strak plafond, dat wordt gespannen onder uw oude plafond. De installatie veroorzaakt minimale overlast doordat de grote meubelstukken kunnen blijven staan. U heeft geen last van sloopafval en stof omdat uw oude plafond gewoon blijft zitten.

» meer informate en voorbeelden plameco plafonds

Plameco Plafond in een dag

Bekijk hieronder het fragment over een Plameco plafond in het bekende programma ' Eigen huis & tuin ' 


Kwaliteit en duurzaamheid

Fabritius Bouwen & Wonen werkt enkel met TOP merken om de kwaliteit te waarborgen. Bijzonder trots zijn wij op onze samenwerking met Plameco Plafonds in Zaltbommel.  Als Plameco Plafonds dealer van het eerste uur (25 jaar geleden) zijn wij tegenwoordig al voor het derde jaar op rij het vakbedrijf met de hoogste jaaromzet van Nederland en Belgie.  Zo worden er jaarlijks meer dan 500 Plameco plafonds door ons geplaatst in Limburg.  

Vrijblijvende offerte Plameco Plafond

We nodigen u graag eens uit in onze showroom voor een geheel vrijblijvend advies en offerte voor een Plameco Plafond of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. 

Klanten aan het woord  Feedback Company

Klinkenberg

Reviewscore 7.04.2020
We zijn zeer tevreden over onze pvc vloer. Het leggen van de vloer verliep prima en over de service zijn we ook zeer tevreden

Kinderdagverblijf Zoet

Reviewscore 6.04.2020
prima en duidelijke persoonlijke uitleg, ruime keuze in assortiment.

Geene

Reviewscore 19.03.2020
Een zeer positieve ervaring

Bekijk alle reviews