• Eigen werkplaats
  • 25 jaar ervaring
  • Alle disciplines in huis

Laatste nieuws van Fabritius Bouwen & Wonen

Hieronder vindt u een lijst, klik door voor het detail.

Verbouwing Schaap & Citroen Rotterdam

Verbouwing Schaap & Citroen Rotterdam afgerond

En alweer hebben wij een vestiging van Juweliersketen Schaap & Citroen verbouwd. Deze keer de vestiging in Rotterdam. Onze jongens deden weer hun uiterste best om alles zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Deze verbouwing duurde zo'n 4 maanden. Afgelopen weekend was de officiële opnening waar ook burgemeeste Aboutaleb een woordje kwam doen.

Wij zijn wederom trots op het eindresultaat.

Kijk hier voor meer foto's van dit project.

Publicatiedatum 05/06/2013
Nieuwe kleuren Parador laminaat

Laminaat Trendtime

Parador laminaat heeft in de Trendtime 6 serie een 6-tal mooie nieuwe kleuren. Trendtime 6 is met zijn plankformaat van 2200 x 243 x 9 mm en zijn tweezijdige of vierzijdige V-voeg de perfecte vloer om toe te passen in elk hedendaags interieur. De kleuren spelen in op de huidige interieurtrends en lopen uiteen van warm bruin tot strak wit of grijs. Er is dus voor elk interieur een mooi passende vloer binnen deze serie.

Uiteraard hebben wij in onze showroom de stalen van deze nieuwe vloeren op groot formaat. Kom snel kijken welke kleur het beste in uw interieur past.

 
 

Publicatiedatum 24/05/2013
Solidfloor Driftwood

Fabritius Bouw & Interieur heeft nu ook het assortimen van Solidfloor Drifwood in de showroom. Kom snel kijken naar deze mooie nieuwe vloeren. De planken zijn stoer, sterk, mooi van kleur en hebben elk hun eigen identiteit. Een Driftwood houten vloer geeft elk interieur met zijn doorleefde uitstraling een unieke sfeer. Met eenvoud en ruimtelijkheid als belangrijkste eigenschappen. Met deze innovatieve vloer heeft u een ongekend mooie vloer, die zich onderscheidt van alle andere vloeren.

Publicatiedatum 24/05/2013
Plameco plafonds - ook geschikt voor buiten toepassingen!

Een Plameco Plafond voor buiten?

Door de vuil en vochtwerende eigenschappen van Plameco Plafonds zijn onze plafonds uitermate geschikt voor toepassingen buiten. Denk bijvoorbeeld aan uw terrasoverkapping of carport die met een Plameco Plafond kan worden voorzien van een heel mooi strak plafond waar u nauwelijks onderhoud aan heeft.

Informeer in onze showroom naar de vele mogelijkheden van onze plafonds of bekijk onze website voor diverse voorbeelden.

 

Publicatiedatum 03/05/2013
Sjiek is mich dat! Showroom gesloten met Hemelvaart

...Sjiek is mich dat!

 

In verband met Hemelvaart is onze showroom gesloten op donderdag 9 en vrijdag 10 mei 2013.

 

Op zaterdag 11 mei 2013 zijn wij gewoon weer geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Fabritius Bouw & Interieur

Publicatiedatum 03/05/2013

Meer nieuws laden

Einde nieuwsarchief

Klanten aan het woord  Feedback Company
Bavel, van

Reviewscore 13.01.2024
Goede communicatie Prima werk geleverd

Jeurissen

Reviewscore 7.12.2023
PVC vloer gekocht. Sympathiek bedrijf. Concurrerende prijzen en top service. Passende oplossingen en geen vraag is teveel..... aanrader!!!!!

Els en Paul Hermans

Reviewscore 9.11.2023
Wij zijn zeer tevreden. Top medewerkers. Zij zijn klantvriendelijk, kundig en leveren uitstekend werk! Niets is teveel. Afspraken worden 100% nagekomen. Chapeau voor verkoop, management, planning, administratie en uitvoering.

Bekijk alle reviews